Syning: Syning værelsestip

Skærefladen Størrelse

Din skærebord eller overflade skal være mindst 30 inches lang og 60 inches lang. Skærebordet skal være tilgængelige fra begge sider.

Full Spectrum Belysning

Full Spectrum belysning skaber en brummer i syning samfund. Det er den bedste simulering af dagslys til rådighed, hvilket reducerer træthed i øjnene. Det er også kendt som ægte farver belysning, fordi det er rigtigt klart lys, som ikke forvrider farve.

Stole

Syning stole har brug for at kunne indstilles i højden og har en god rygstøtte. Du bør være i stand til at sidde direkte foran maskinens nål og sidde med fødderne fladt på gulvet. Hvis du bøje ryggen, når du syr, din stol højde er for høj. Stole, der drejes og har valser tilføjer bekvemmelighed.

Taburetter

Taburetter er fantastisk til at arbejde ved højere overflader, såsom strygebræt og skærebordet. For at få den rigtige højde, skal du bruge en justerbar afføring eller købe en med træben og skæres til den rette højde for dig.

Vægge

Farven og overfladen af ​​væggene vil påvirke belysning. Mørke farver vil absorbere lyset, gør Værelset mørkere end lysere nuancer. Dog vil lyse hvide blanke overflader reflekterer lyset og forårsage uønsket genskin. Bløde farver med en mat eller semi-gloss overflade er bedst.

Spejle

Fuld længde spejle skal være store nok til at se det hele menneske blive set fra toppen af ​​hovedet til gulvet. Test spejl placering på personer af forskellig højde. Tre-vejs spejle og fritstående spejle, der kan flyttes til forskellige vinkler er stor.

Elektricitet

Husk hvor stikkontakter er, når de beslutter, hvordan du opsætter dit systue. Forlængerledninger kan være farligt; deres anvendelse bør begrænses. Stikdåser og overspændingsbeskyttelse med afbrydere anbefales, især for strygejern og maskiner.

Machine Højde

Sengen på din maskine skal være 25-29 inches høj. Hvis din maskine sæt på toppen af ​​en tabel, bordhøjde skal være lavere, end hvis du har en symaskine kabinet med et forsænket område at maskinen sætter ind. Bør Dybden af ​​Sybord være mindst 20 inches.

Gulve

Overvej fordele og ulemper ved forskellige etager: pleje, slid og ælde, komfort og støjniveau. Tæpper er komfortable og støjsvagt, er imidlertid stifter let tabt i tæpper og tråde er svære at samle op. Hårde overflader gulve er nemmere at rengøre, men er normalt mere støjende og ridse lettere.

Hængende område

Du skal bruge et sted at hænge tøj. Om en bar eller kroge, det skal være omkring 70 inches fra gulvet så fuld længde tøj kan hænge frit.

Ventilation

Stoffer er ofte behandlet med kemikalier til forsendelse og opbevaring. Renset materiale og tøj frigiver kemiske dampe. Arbejde med stof producerer store mængder af støv og fnug. For at reducere træthed, skal du sørge for, at dit arbejdsområde er godt ventileret med frisk luft.

Sunlight

Sollys er den mest naturlige og bedste lys til rådighed. Dog kan direkte sollys producere blænding og træthed. Juster retningen af ​​sollys og det beløb, du får med placering af materiel i forhold til vinduer og brug af vindue belægninger.

Effektiv Work Area

Design layoutet af dit arbejde med maksimal effektivitet. Overvej de tre grundlæggende funktioner, der udføres på dette område: skæring, syning, og tryk. Det er vigtigt at være i stand til at bevæge sig hurtigt og frit mellem disse områder. Hold dette "arbejde trekant" i tankerne, når designe dit syning område.

Presseflade

En justerbar strygebræt vil tillade dig at finde den mest komfortable højde for presning og ændre højden, alt efter om du vælger at arbejde stående eller siddende. Hvis du har en fast højde presseoverflade, sørg for at det er indstillet, så du kan arbejde uden overdreven bøjning eller nå.

Montering Area

En god montering område vil blive placeret foran en fuld længde spejl. Gulvet skal være hård og endda til måling af hem højder. Området skal være stort nok for en person til at arbejde på alle sider af den person, der passer.

Task Belysning

Arbejdslamper er direkte lys, der bruges til at forbedre bestemte arbejdsområder, især for tæt op arbejde. Hvor du placerer arbejdslamper vil afhænge af opgaven og dine personlige præferencer. Brug justerbare arbejdslamper til at fjerne skygger. De fleste opgave lamper bruger glødepærer.

Halogenlamper

Halogen lys giver belysning, der ligner naturligt dagslys og er energieffektive. Men pærerne få ekstremt varmt og skal bruges med forsigtighed for at forebygge brande. Efterlad aldrig halogenlamper, når du ikke arbejder i rummet.

Skæring bordhøjde

Den ideelle højde for din skærebord afhænger af din højde. Højden er generelt mellem 34 og 40 inches høje. Det er bedre for din ryg, hvis du kan arbejde uden at bøjet over. Hvis dit bord ikke er høj nok, overveje at sætte det op på blokke.

Indirekte belysning

Ovenlys og gulv lamper giver indirekte lys til rummet. Godt placeret og tilstrækkelig indirekte belysning vil reducere skygger. Lysstofrør giver god indirekte lys og er energieffektive.

Posture

Øve god kropsholdning vil beskytte din nakke og ryg. Korrekt højde af siddepladser og arbejde overflader vil beskytte dig kropsholdning. Hvis du laver en gentagen opgave, tage pauser og strække ofte.