Syning: symaskine Savvy Tips

Magneter

Der er uenighed om, hvorvidt magneter placeret nær edb-maskiner kan give problemer. Det fremgår, at nogle edb-maskiner påvirkes og andre er ikke. Før du bruger magnetisk søm guider, magnetiske Nålepuder eller andre magnetiske tilbehør i nærheden af ​​din maskine, skal du kontakte din forhandler eller symaskine producenten.

Årlig Servicering

Ejere kan kun rengøre og olie de udvendige dele af maskinen. En uddannet tekniker må rense ud indersiden af ​​din maskine og give det en rutinemæssig servicering gang om året (eller mere, hvis du syr hver dag). Selv hvis du syr meget lidt, bør du have det serviceres mindst en gang hvert andet år, fordi olien tørrer ud og får gummy.

Skift Needle Ofte

Beskadigede eller bøjede nåle kan forårsage oversprungne sting og skader på maskinen. Få har for vane at starte med en ny nål hver gang du sy et nyt projekt. Som minimum bør nåle udskiftes efter hver fire timer at sy.

Begyndelsen Kloakker

Køb en billig grundlæggende maskine eller en brugt maskine til at starte ud med. Når du har fået nogle erfaringer, vil du vide, hvilke funktioner er vigtige for dig, og vil være i stand til at træffe bedre valg, når de investerer i en dyrere maskine. Du kan ofte handle-i din gamle maskine eller holde det for en back-up, når den anden er ved at blive repareret.

Rengøring spændingsskiverne

Dental tape eller floss kan bruges til at rense fnug ud af spændingsskiverne. Bind flere knuder i en linje af dental tape og langsomt køre det igennem skiverne.

Sy før du køber

Tag stofprøver med dig at bruge, når de forsøger ud maskiner. Forhandlere vil normalt vise hjælp stoffer, som er let at håndtere, giver de bedste resultater. Ud over at se en demonstration, skal du teste sy bruge de typer af stoffer og teknikker, som du planlægger at bruge.

Tænk før du handler

Tænk over, hvad slags syning du planlægger at gøre, før du begynder shopping for en maskine. Lav en liste over funktioner, som du har brug for og / eller gerne vil have. Rangere dem i prioriteret rækkefølge. Dette vil hjælpe dig, når man sammenligner maskiner. Husk, den dyreste maskine er ikke altid det bedste til ethvert formål.

Lint Removal

Lint ophobning kan forårsage overdreven slid og skader på maskinen. Børste ud fnug ofte. Make-up pulver børster arbejde stor til optagning fnug; de opfører sig som en magnet for fnug. Dåse luft har tendens til at blæse fnug ind i maskinen og kan ikke anbefales. Der er små tomrum og vakuum vedhæftede filer, kan anvendes til at fjerne fnug.

Forskning

Forskning, før du går ud shopping. Næsten hver symaskine virksomhed har en hjemmeside, hvor man kan se på de aktuelle modeller og funktioner. Du vil også kunne se på, hvad tilbehør er tilgængelige. Dette giver dig et bredere perspektiv, før du går til at se på det begrænset udvalg, der er tilgængelig i dit område.

Udskiftning af pære

Sørg for, at den gamle pære er afkølet, inden der skiftes. Tjek watt af den gamle pære eller tjek din manual for maksimal watt for pæren. Ved hjælp af en pære, der har for høje watt kan blive for varmt og smelte maskinhuset omkring det.

Surge Protectors

De fleste maskiner, selv om de ikke er edb, har nogle elektronik, så en overspændingsbeskytter er en god idé. Det er vigtigt for edb-maskiner til at have en god kvalitet overspændingsbeskytter for at forhindre skader på grund af unormale overspænding.

Cover Up

Støv og fnug opbygge i din maskine er den mest almindelige synder af symaskine problemer. For at undgå unødvendig fnug og støv, holde din maskine er omfattet, når den ikke er i brug. Du kan købe plastik dæksler eller gøre én ud af stof. Selv en lille dug eller pudebetræk, kan anvendes.

Rutinemæssig vedligeholdelse

Under rutinemæssig vedligeholdelse, teknikeren renser den gamle olie, fnug, snavs, etc. og sender frisk olie. Han kontrollerer de arbejdende dele for slid og ælde. Nogle dele skal udskiftes med jævne mellemrum for at forhindre større skader (såsom motorbørsterne). Teknikeren vil også kontrollere spændinger og sy kvaliteter til ligesømme, dekorative sømme og knaphuller.

Kend dit budget

Køb den bedste maskine, som du har råd til uden at gå over dit budget. Beslut hvor meget du kan bruge, og hvilke funktioner der er vigtigst for dig, før du går på indkøb. Det er let at blive påvirket af en god sælger eller spændende nye funktioner på en maskine.

Kvalitet Tråd

Billig tråd tendens til flosse og producere mere fnug, der ender inde i symaskinen. Brug af god kvalitet tråd er bedre for din symaskine funktion.

Olie maskinen

De fleste maskiner skal smøres med olie. Dette bør gøres efter hver otte timers syning tid. Tjek din maskine manual eller med din symaskine forhandler for vejledning om, hvordan du olie din maskine. Brug kun olie specielt fremstillet til symaskiner.

At vælge en forhandler

Shoppe rundt og finde et velrenommeret forhandler til at hjælpe dig med at vælge den rigtige maskine til dit behov. En god forhandler vil lære dig, hvordan maskinen fungerer, og være der for at servicere maskinen, når du har problemer. Find ud af, om forhandleren kan få reservedele og tilbehør til din maskine, som du kan få brug for i fremtiden.

Læs din manual

Læs manualen, når du får en ny maskine. Øv nye masker og teknikker. Din symaskine manual Hold handy for reference. Læs omhyggeligt og følg instruktionerne i afsnittet om pleje og vedligeholdelse.

Brugte maskiner

Mange symaskine forhandlere tager trade-ins og har et udvalg af brugte maskiner. Brugte maskiner kan være en god mulighed, hvis du er på et begrænset budget. Når du køber en brugt maskine, sørg for at det er blevet serviceret og testet af en kvalificeret tekniker. Sørg også for, at din brugte maskine leveres med en brugsanvisning.

Reservedele

Når have din maskine repareret, hvis reservedele er behov for, er det bedst at bruge dele fremstillet til netop din mærke maskine. Andre mærker kan fremstille helt gode dele, men de virker måske ikke godt for netop din maskine. Brug af almindelige dele kan ugyldiggøre garantien.

Slibning en maskine nål

Simply søm gennem et stykke sandpapir!