Syning Room Design Idea

Syning Room Design Idea


Hvis du elsker at sy, har du sandsynligvis en stor systue design idé eller to i ærmet, og problemet har været at finde et sted at bruge dem i. Hvis du er skåret ud af en plads til din syning (og måske crafting) projekter, vil disse praktiske tips hjælpe dig med at spare tid og penge.

Ideal Syning Room design idé Tips

Hold det organiseret. Selvom der har et rum dedikeret til syning kan være en drøm, du kan få mest ud af næsten enhver plads, hvis du kan klare at holde det organiseret. Der er masser af tilbehør derude, der kan gøre alt fra hjælp du holde dine pindenr lige til at koordinere dine trådruller og spoler. Den store ting at huske er, at opbevaring skal være så tilgængelige som muligt, eller du ikke vil bruge den. Hvis du har stablet flettede bokse boliger dit stof, men de skal være stakkede og restacked hver gang du har brug for at få, hvad er i den nederste kasse, temmelig snart du vil lægge løse genstande foran eller oven på stakken venter "næste tid ". I stedet hvorfor ikke investere i modulopbyggede reoler, der vil tillade dig at sætte ting væk og få dem ud igen nemt? På den måde kan du anvende fleksible reolsystemer løsninger, der kan vokse med din hobby.

Tillad masser af åbent område. Det er virkelig fristende at dække alle tilgængelige plads med stof, herskere rør af stabilisatorer, mønstre og alle de andre remedier, du skal udfylde dine syprojekter. Som du opbygge din plads, selv om, så glem ikke at forlade dig selv omkring tre meter af området omkring objekter. Dette er især tilfældet for dit skærebord. Du vil aldrig føle sig virkelig godt tilpas i et rum, der er svært at manøvrere rundt i.

Udnyt døre og vægge. Selv om disse dekorative Indrammet udskrifter du har været hamstring vil se dejlige i dit systue, så sørg for at spare nok vægplads til dit design væg og til opbevaring. Hængende stativer og cubbies kan gøre opbevaring herskere, tråd og små forestillinger meget lettere, og vægplads er en stor, let tilgængeligt sted. For at holde alt fra at se rodet, overveje at placere små elementer på indersiden af ​​et skab dør.

Plan for nok lys. Mens du designer den perfekte syflade, så glem ikke at tilføje masser af lyskilder. Sollys kommer ind fra en nærliggende vindue kan være uvurderlige, når matchende tekstiler, der har mindst to arbejdsstationer med god belysning (ikke medregnet lampen på din symaskine) er en god idé.

Hurtige syflade Tips og tricks

  • Hvis du ikke har nok plads til et design væg, skal du bruge et ark flannel fastgjort til dine gardiner.
  • Invester i kork bestyrelser. Disse billige plader kan bruges til at vise dine design ideer, park blokke venter på at blive samlet, gemme nåle og stifter, og hold zip lock poser med speciale værktøjer og begreber. De er ikke et godt valg til langtidsopbevaring, men de kan få dig organiseret for specifikke projekter ved hjælp af et minimum af værdifuld tablespace.
  • I stedet for at sætte dine færdige projekter væk, holde nogle af dem ud på skærmen. På denne måde kan du bruge din afsluttede arbejde i din indretning og inspirere dig selv på samme tid.

Mens du er i planlægningsfasen, skrive ned hver systue design idé, at det sker for dig. Put det i en notesbog til senere brug. Se blogs af andre sy-entusiaster, også. Bloggere ofte sende billeder af deres systuer, der vil give dig nogle interessante indsigter og ideer.