Syning: Mønstre Tips

Multi-størrelse Patterns

De fleste mønstre er nu trykt med flere størrelser på ét ark. Vælg den størrelse interval, at størstedelen af ​​dine mål passer ind. Du vil være i stand til at blande størrelserne sammen til at passe din krop. Hvis du skal vælge mellem et mønster, der matcher din hofte eller taljemål, vælge den ene tættest på din hofte måling. Det er lettere at ændre taljen.

Mønster Udarbejdelse Software

Der er flere virksomheder, der gør mønster udarbejdelse software til hjemmet kloak. Denne software kræver, at du input en nøjagtig sæt målinger, foretage nogle grundlæggende designvalg, og udskrive dit mønster på printeren. Disse programmer gør kræve en del arbejde at få nøjagtige målinger til at begynde med, men er det værd i sidste ende at få skik montering mønstre.

Krævede Målinger

Der er kun nogle få grundlæggende målinger, der er nødvendige for at vælge den rigtige mønster størrelse. Du skal yderligere målinger til at foretage ændringer, men de eneste målinger, der er nødvendige for at vælge dit mønster størrelse er: buste eller høj buste hvis du bruger en C-skål eller større bh, talje og hofter.

Silhouette Key

De fleste kommercielle mønstre har en række symboler (trekant, cirkel, et rektangel, timeglas) placeret på bagsiden af ​​det mønster konvolutten. Disse symboler er en indikation af kropsbygning at dette mønster anbefales til.

Stof Anbefalinger

Mønstre har normalt en liste over stoffer, der anbefales til tøjet. Det er vigtigt at overveje dette, fordi egenskaberne af stoffet vil påvirke pasform og drapere af beklædningsgenstanden. Mønstre ofte liste stoffer, der ikke er egnede til det særlige mønster design. Hvis du bruger denne type stof, vælge et andet mønster.

Bust Målinger

Dimensioneringen af ​​de fleste kommercielle mønstre er baseret på et B-cup bra. Hvis du er større busted, kan ved hjælp af dine mål give dig et mønster, der er for stor i skuldre og ryg. I dette tilfælde er det bedre at vælge et mønster baseret på dine høje buste måling og ændre mønstret til at rumme en større buste. Den høje måling buste tages under armene, men lige over busten.

Nøjagtige målinger

Du skal have nøjagtige målinger for at vælge den korrekte størrelse mønster. Det er næsten umuligt at tage præcise målinger for dig selv. Der bør foretages målinger i en god montering bh og undertøj. Brug en god målebånd, der er blevet kontrolleret for nøjagtighed. Båndet foranstaltning bør være lun, men ikke stramt. Tilføj ikke inches for løsere pasform, dette tilsættes i designet lethed af mønstret.

Mønster Company

Der er flere store mønster virksomheder og utallige uafhængige mønster beslutningstagere til at vælge fra. Nogle undersøgelser og eksperimenter vil hjælpe dig med at vælge den rigtige for dig. Forskellige mærker fokuserer på forskellige stilarter og andre er designet til en bestemt kropstype og / eller form. Lær så meget du kan, før du køber. Når du finder en du kan lide, holde sig til det.

Personlig Drafting service

Personlig mønster udarbejdelse tjenester vil oprette brugerdefinerede mønstre for dig. Mønsteret er formuleret til de konkrete målinger af dig. Dette er en god mulighed, hvis du ikke kan finde et mønster til at passe, og ikke har gode mønster ombygning færdigheder.

Yardage og begreber

Mønstret kuvert vil liste løbelængden af ​​stof kræves. Det vil også nævne begreber, der kræves for hver beklædningsgenstand design. Husk det, når du vælger et mønster, især hvis du allerede har dit stof, eller hvis du er på et budget.

Garment Beskrivelse

Mønstret kuvert vil have en skriftlig beskrivelse af tøjet design. Beskrivelsen vil give oplysninger, som du måske er gået glip når man ser på illustrationen eller foto af tøjet. Det er her, du vil få en klar beskrivelse af designet lethed, der er blevet føjet til mønsteret. Tøjet vil blive beskrevet som "løstsiddende", "semi-udstyret," eller "monteret".

Stregtegninger

Mønster kuverter har fotografier eller illustrationer af tøjet på dem. Det er ofte vanskeligt nøjagtigt at se detaljer om disse billeder. Bagsiden af ​​mønster konvolutten eller brugsanvisningen vil have stregtegninger af tøjet. Det er meget lettere at se detaljer og søm linjer på disse tegninger.

Pris

Mønster er steget betydeligt i de seneste år. Der er en bred vifte af priser. Hvis du ikke skal bruge de mønstre for alle de beklædningsgenstande, der følger med din valgte mønster, kan du være i stand til at finde et tilsvarende beklædningsgenstand mønster med færre muligheder for en lavere pris. De fleste butikker og virksomheder har hyppige salg på mønstre, se for salg og køb dine mønstre derefter.

Hand Udarbejdelse

Hand redaktionelle mønstre kan være sjovt. Du kan lære denne færdighed på et værksted eller Community College. Der er mange bøger, der også giver detaljerede instruktioner om mønster udarbejdelse. Selv hvis du ikke ønsker at udarbejde dine egne mønstre, vil denne færdighed at forbedre din forståelse af pasform og øge din viden og evne til at ændre kommercielle mønstre.

Færdighedsniveau

De fleste mønstre angiver sværhedsgrad sted på det mønster kuvert. Nogle af de vurderinger, du vil se, er: let, mellemliggende, gennemsnitlig, avanceret og vanskelig. Når du vælger et mønster, skal du huske dit niveau, og hvor meget tid og energi, du ønsker at investere i dette projekt. Hvis du er usikker, se på brugsanvisningen for at se om det mønster er for svært for dig.

Læs Size Chart

Mønstre ikke følger de samme dimensionering standarder som ready-to-wear tøj. De store amerikanske kommercielle mønster virksomheder har standardiseret dimensionering. Europæiske mønster virksomheder og uafhængige mønster virksomheder alle har deres egne sorteringsstandarder. Det er vigtigt at læse målingen diagram for hvert mønster du køber, og vælg den ønskede størrelse på grundlag af deres måling chart.