Syning: Hvis du trykker Tips

Seam Imprints

For at undgå søm aftryk på højre side af stoffet, placere en stribe af brun papirpose mellem sømrummet og tøjet, før du trykker.

Gnid Out Scorch Marks

Hvis du svide uldstof ved hjælp af et strygejern, der er for varmt, gnide en nikkel på Scorch mærket. Scorch mærket vil forsvinde. Vær omhyggelig med at bruge en ren nikkel på lyse tekstiler.

Tryk As You Go

Under syningen aldrig sy over en upresset søm. Altid trykker sømmene, som du går. Dette vil gøre syning lettere og vil forbedre kvaliteten og hænge på din færdige beklædningsgenstand.

Strygning vs. du trykker

Strygning sker ved hjælp af en frem og tilbage bevægelse. Trykker sker ved hjælp af en op- og nedadgående bevægelse. Strygning kan strække stoffet ud af form og forårsage rynker og rynker på færdige tøj. Altid presse.

Cool det

For at holde frisk presset stof og tøj fra at blive krøllet, give dem mulighed for at hvile og køle ned på strygebrættet i et par minutter, før du flytter dem. Hvis du har travlt eller bare utålmodig, bruge en fan rettet mod strygebrættet køle stoffet og sætte pressen.

Indstilling og at fjerne folder

En opløsning af en del vand og én del destilleret hvid eddike vil fjerne en gammel krølle og / eller sætte en ny. Fugt en presse klud med denne blanding og tryk med så varmt af jern som stoffet vil tillade. Tryk på indtil pressen kluden er tør. Den eddike lugt vil sprede som stoffet tørrer.

Rengøring Jern

Irons bliver beskidte og afhente farve fra stoffet farvestof. Rens din jern med jævne mellemrum, især hvis syning og trykke lyse stof. Den bedste måde at rengøre strygesålen af ​​strygejernet er med en kommerciel varmt strygejern renere, solgt til stof og syning levering butikker. Dette produkt er meget let at bruge.

Seam Roll

En søm rulle kan anvendes til at trykke områder, der er svære at lægge på en flad overflade, som en muffe. De giver også en buet overflade til at presse sømme uden at forlade aftryk fra sømrummet. Hvis du ikke har en søm rulle, rulle op en avis eller et blad og dække med et frotté håndklæde eller indsætte i en uld sok.

Clapper

Brug en clapper at flade sømme efter tryk. En clapper kan reducere bulk og gøre stoffet lå fladt. Steam trykke sømmen eller område. Tryk klappen over området til at forsegle i varme og fugt. Vent cirka et minut, vil stoffet eller søm lå helt flad.