Syning: * Grundlæggende Tips

Indsamling Frustration?

Hvis du har brug for at samle en sektion til en manchet eller hvad, og du er frustrerede over at forsøge at trække en indsamling tråd, den nemmeste måde er at zig zag søm i et stykke garn eller hæklet bomuld. Træk op rynkerne og sikkert. Jeg har endda set elastisk vedhæftet denne måde på små piger kjoler ærmer.

Hurtig oplægning for barns Pants

I stedet for oplægning af toddlers'pants, indsætte et smalt stykke elastik gennem sømmen som et hus og træk det indtil bukserne samles på anklen ligesom sweatpants, men ikke for stramt. Sikker. Det sparer tid og holder dig fra at skulle udleje og rehem som han eller hun vokser.

Syning Tool Extraordinaire! Den ringe Diaper PIN

Et værktøj jeg ville undvære i mit systue eller min strikning kurv er et par gammeldags ble ben. De bedste af dem er dem med en almindelig lukning, i stedet for en and eller noget, men nogen vil gøre. Disse er perfekte til gevindskæring elastik gennem et hus, holde mønster stykker på plads, fastgørelse sektioner før syning, og vidunderligt for trådene til strikning eller søm markører. Jeg vil også gerne bruge dem til at pin up min ægtemænd bukser da han forsøger dem på for mig at hem.

Med eller uden Nap

Layout instruktioner udpeger med eller uden lur. "Med nap" anvendes instruktioner til stoffer med luv (fløjlsbukser, fløjl) og en-vejs design. Stoffer med nap har mønster stykker vender samme retning, top til bund. Layout for "uden nap" kan have stykker i begge retninger.

Rining

Basting kan ske med hånden eller maskine. Når basting af maskinen, bruge den længste lige sting længde til rådighed, og reducere din top trådspænding. Denne søm bruges til at holde sømme eller særlige programmer, f.eks lynlåse i stedet midlertidigt, indtil den permanente syninger er færdig. Rining fjernes efter den sidste syning er på plads. Fordi den øverste trådspænding blev reduceret, er det lettere at trække undertråden ud.

Gathering

Indsamling bruger lange sting. Lav to rækker af parallelle syninger og træk overtråden at samle. To rækker af masker giver back-up, hvis en tråd pauser og gør det er lettere at få glatte rynker. Gør indsamling lettere ved at øge trådspændingen at smide søm ud af balance.
Hvis du laver et langt stykke, en anden mulighed er at gøre en zig zag sting over en tung tråde og snore, og pas på ikke at gennembore ledningen. Sy den ned i midten af ​​rækken til at forankre ledningen, og derefter samles fra hver ende.
En anden mulighed er at bruge en indsamling fod til din maskine.

Syning en straight Seam

Det er lettere at holde sømmen lige, når man ser kanten af ​​stof i stedet for syning. Brug dine hænder til at holde stoffet fladt og at lede den igennem maskinen med en konstant hastighed. Vær omhyggelig med at bare vejlede og ikke trække i stoffet, så lad transportøren flytte stoffet.

Skæring

Bøjede-håndteret saks gør det muligt at skære uden at løfte stoffet af bordet. Hvis du er højrehåndet, skåret med stoffet og mønsteret til venstre for din saks (modsat for venstrehåndede), så du kan se de skærende linjer og kan bruge din frie hånd for at stabilisere stoffet.

Bedst syet Hem

Tryk på kanten af ​​stoffet under 1/4 tomme. Drej og tryk på hem til den ønskede længde. Machine sting tæt på den foldede kant. En længere længde søm vil give det udseende af kommercielle beklædningsgenstande.

Preshrink Fabric

Preshrink stof ved at rense stoffet ved hjælp af den samme metode, du vil bruge til det færdige emne, f.eks hvidvaske maskinvaskes stof og tør ren din uld. En anden metode til forkrympning tørre vaskbare tekstiler, såsom uld, er til damp stoffet og der er afsat til at tørre før skæring.

Skæring enkelte lag

Fabric skæres i enkelte lag, når der er et mønster, der passer (såsom plaider), eller det er vanskeligt at kontrollere (såsom chiffon). Sørg for at skære et stykke med mønster vævet højre side op og et med mønsteret forkerte side op, så du ender med et stykke til hver side af tøjet.

Dart

Sy dart fra store ende til små spidse ende. Tag de første par sting på plads til at afslutte. Langsomt sy dart, forsigtigt tilspidset til kanten, indtil du er omkring ½ tomme fra kanten. Formindsk stinglængden og lethed over, indtil du kører ud i slutningen. Sy ud over kanten for at undgå bobler.

Realiseringen Patches

Store købte patches er normalt tyk og stiv. Du kan lave en blødere smelteligt plaster med foring materiale og smeltesikringer gjord. Sikring ene side af gjorden til store skrot af foring materiale og har det klar, så alt hvad du skal gøre er at skære den korrekte størrelse og stryge det på.

Clipping Curves

Clipping kurver vil gøre sømmene ligger fladt. At klippe kurven, brug pinking saks. Pas på ikke at skære ind i sømmen syning. Tryk sømrum flad.

Ret Fabric

Tear stof fra en Ægkant kant til den anden eller trække en tværgående tråd for at skabe et snit linje at rette stof. Lige stof vil lægge glat med kanterne sammen. Hvis stoffet ikke indeholder glat, forsigtigt strække de modsatte hjørner diagonalt i den retning, skal justeres.

Sy en Test Seam

Kom godt i en glat søm er afhængig af at få den rigtige maskine spænding, tråd og nål til et bestemt stof. Bruge nogle af stof scraps at gøre praksis sømme med forskellige typer og størrelser af nåle og en bred vifte af spænding indstillinger, indtil du finder den, der ser bedst.

Invisible Machine Hem

Fold og bøj hem under tøjet. Den øverste kant af sømmen skal stikke ud over tøjet kant. Sy langs kanten med en maskine hem søm. Den zigzag del af denne søm, skal næppe fange tøjet kant; hvis det er for dyb, vil sømmen vise.

Fastgør Mønster

Layout alle mønster stykker, før du skærer. Sikker placering ved hjælp af stifter eller vægte. Pins vil forankre mønster i stedet mere sikkert for præcis skæring. Vægte er hurtigere, men mønsteret har en tendens til at bevæge sig. Brug kun magneter, hvor præcision er ikke så vigtigt.

Hemming Jeans

For at gøre det lettere at sy i tunge sømme, placere et håndklæde over sømmen og pund det med en hammer. Det nedbryder fibrene, hvilket gør syningen nemmere. Brug en størrelse 16 eller 18 nål. Der er kommercielle gadgets, der gør det nemmere at sy i tykke sømme, såsom en "Jean-a-ma-jig" eller en "pukkel jumper".

Forbered Mønster

Sørg for at have alle brikkerne, der er anført på det mønster layout ark. Tryk på mønster stykker med en tør jern ved en lav varme indstilling. Foretag eventuelle ændringer er nødvendige for pasform. Mønstre stykker har som regel linjer til at indikere, hvor at ændre længden. Sørg for at ændre alle stykker, der vil blive er berørt.

Invisible Hand Hem

Efter tryk på kant i stedet, rulle tilbage kanten omkring 1/4 tommer. Brug af vandrette sting, arbejde fra højre mod venstre. Tag et lille sting i tøjet, gå videre omkring 1/3 tommer og tage en lille sting i hem stof. Fortsæt denne proces, indtil sømmen er færdig være omhyggelig med at ikke trække alt for stramt.

Mønster Hak

Små trekanter på den yderste kant af det mønster cut linje er indhak til matchende mønster stykker. Glem ikke at skære omkring hak. Når der er mere end et trin, skåret omkring yderkanten af ​​hele sættet, ikke enkelte trekant.

Fabric Layout

De fleste mønstre er skåret ud med stof foldet med Selvage kanterne sammen. Hold hele længden af ​​stof på bordet. Fabric hængende ud over kanten, kan fordreje kornet linje. Hvis du ikke har en stor nok tabel, arbejde på et hårdt gulv eller bruge en købt pap skæring mat på et tæppebelagt gulv.

Knaphuller

Mærk din knaphul placering omhyggeligt, hvilket sikrer, at de lige og er jævnt fordelt. Læs anvisningerne i din symaskine manual til knaphul instruktioner. Praksis ved hjælp af samme antal lag af stof. Skær ikke nogen åben, indtil alle er syet, så du er sikker på korrekt placering.

Placering af Mønster

Kornet linje løber parallelt med Selvage. Følg layout retninger. Mønster stykke korn linjer er markeret med en lang linje med en pil i hver ende. Mål afstanden fra linien til bræmme ved hver ende af linjen for at sikre korrekt placering på kornet af stoffet.

Følg anvisningerne

Det er bedst at følge instruktionerne og gøre alle de skridt, der er beskrevet i den anførte rækkefølge. Der er normalt en logisk begrundelse for sekvensen. Læs alle instruktioner, før du starter, men derefter gøre tingene i den rigtige rækkefølge.

Sømrummet

Standarden sømrum er 5/8 inches. Sy med materialet til venstre og ombukket til højre. Der er normalt en 5/8 inch mærke på halsen plade af maskinen. Hvis ikke, kan du lave en med et stykke malertape. Nogle maskiner har en skrue-i søm guide, eller du kan købe en magnetisk én. (Spørg din forhandler, før du bruger en magnetisk søm guide for at være sikker på det er ok med din maskine. Nogle maskiner med metriske søm plader har også en valgfri en, der har tomme markeringer.