Syning: Gadgets og Tools Tips

Målebånd

Det er vigtigt at have en nøjagtig målebånd. Tape foranstaltninger strække ud af form og blive forvrænget med slitage. Læg din målebånd på en lineal for at kontrollere for nøjagtighed. Udskift den efter behov. Undgå rullende op din målebånd, vil dette strække og vride den ud af form.

Rining Tape

Rining bånd er tynd dobbeltklæbende tape bruges til midlertidigt at holde stof, lynlåse, og trim på plads, indtil de er permanent syet på plads. Rining tape giver dig mulighed for at re-position, indtil du får alt det rigtige sted. Det holder mere jævnt og ensartet end ben. Rining tape er meget nyttig i matchende striber og plaider.

Sæbe

Sæbe lag fungerer godt til mærkning stof. Brug kun almindelig sæbe, der ikke har tilsættes olier og fugtighedscremer. De små søjler af sæbe findes i hoteller arbejde stor. Når du har brugt sæbe, indtil den er tynd med skarpe kanter, lad det tørre ud og bruge det til stof mærkning. Du kan skærpe kanterne med et barberblad eller en neglefil.

Skrædderkridt

Skrædder kridt er en voks baseret markør. Den kommer i flere farver, dog kun hvide bruges i beklædningsgenstand mærkning; de andre farver bruges til mønster og musselin mærkning. Voks mærkninger vil vare længere end kridt og kan fjernes fra visse stoffer, med et varmt jern. Sørg for at teste på et stof skrot først.

Nåletråder

Hold en pakke af nål threaders handy. Selv hvis du er god til threading nåle, er der altid så svært eller tykkere tråd, der er umuligt at komme igennem nåleøjet. En Nåletræderen kan også anvendes til at trække ulemper igennem til den forkerte side af stoffet.

Fingerbøl Pads

Små læder- og plast pads med selvklæbende rygge er tilgængelige for finger beskyttelse, når håndsyning. Disse Fingerbøl puder fungerer godt for folk, der ikke føler, at de har nok kontrol, mens iført et fingerbøl. Du skal være konsekvent i hvordan du skubber nålen under håndsyning at få korrekt placering af puden.

Udskift Needles

Hand synåle nødt til at være skarpe til syning lethed og jævn hånd syning. Ikke alene er matte nåle vanskeligt at arbejde med, de forårsager tråd at flosse og materiale til at hage. Tjek hånd synåle for grater og erstatte dem ofte.

Fleksibel Ruler

En gennemsigtig plastik lineal med ottende tommer gitter markeringer er et must for den seriøse kloak. Disse herskere tillade dig at lægge linealen over kanten og se, hvad du mærkning. De grid mærker bidrage til at holde tingene på linie lige mens mærkning.

Tredje Hand

En tredje hånd, også omtalt som en fugl og klemme, er praktisk værktøj, når du har brug for den ekstra hånd til at holde noget. Denne enhed er en fjeder lukket klip, fastgjort til et bord med en skrue-fikseret klemme. Klippet forankrer det stof, du arbejder med. Trykfoden på din maskine kan også bruges som en "tredje hånd" for at holde stoffet stabilt.

Vand sletbare Pen

Der er vand sletbare mærkning penne. Blækket i disse penne er vandopløselig. Test på et stykke stof for at sikre, at blækket ikke pletter, og at vand varemærker ikke viser. Fjern mærkerne før strygning.

Seam Gauge

Et søm gauge er en seks tommer lineal med en glidende markør for at holde styr på den nøjagtige måling, du bruger. Denne lille måler er en hurtig og præcis måleapparat. De fleste søm gauges er lavet af et tyndt metal, så de er nemme at bøje ud af form.
For nøjagtighed, udskifte, når det bliver bøjet eller den glidende markør bliver løst.

Magnetisk Pin Cushion

Magnetiske Nålepuder er en vidunderlig tilbehør. Denne pin pude gør optagning og lægge stifter ned så meget lettere. Du kan bare droppe benene på denne store magnetiske skive, og de vil holde. Bare vende pin pude på hovedet og flytte over bordet eller gulvet for at afhente dine ben.

Rotary Cutter

En roterende kniv ligner en pizza cutter. Den runde klinge er knivskarp og kan skære igennem mange lag stof hurtigt og præcist. Roterende skæreorganer kommer i flere forskellige størrelser vinger. Du skal have en speciel skæring mat under stoffet, når der skæres. Roterende knive fungerer bedst på lige kanter, når de anvendes i forbindelse med en lineal som en skæring guide.

Vægte

Mønster vægte kan gøre skære hurtigere end pinning. Vær forsigtig, når du bruger vægte; de ikke er så stabile som ben. Lodder kan købes; kan dog husholdningsartikler anvendes som vægte. Dåser mad gøre store vægte. Små flasker eller beholdere kan være fyldt med ris eller sten for at gøre billige vægte.

Bodkin

En Bodkin er et lille værktøj, der ligner en miniature sæt tænger, der låser på plads. Dette er en uundværlig gadget til gevindskæring elastisk, optagelse, eller bånd gennem et hus.

Punkt Turner

Punkt Turners er sædvanligvis fremstillet af plast eller bambus. Et punkt Turner er et værktøj, der anvendes til at skubbe ud hjørner og punkter uden at huller i stoffet. Det er meget bedre og sikrere at bruge et punkt Turner, snarere end en opsprætter eller spidsen af ​​en saks, for denne opgave.

Stof lim

Fabric lim er en tidsbesparende metode til at erstatte pinning og basting. En regelmæssig limstift kan også anvendes til dette formål. Fabric lim kan anvendes som et permanent "søm" metode af læder, vinyl, filt, og nogle trim.

Bivoks

Bivoks styrker din tråd og fjerne vrid når håndsyning. Bare trække tråden hen over kanten af ​​voks for at afhente en lys frakke af voks. Ved at trykke på voksbehandlet tråd med et varmt strygejern vil fjerne voks rester på stoffet.

Dameskrædder Chalk

Dameskrædder kridt er en ler kridt, der kommer i mange farver. Hvid er den sikreste og nemmeste for fjernelse. Sørg for at teste på et stof skrot, før du bruger til at gøre det ikke pletter.

Scissor Care

Hold dine sakse tørre for at undgå korrosion. Tør fnug fra knivene ofte. Har knivene skarpe ofte; sløve knive kan beskadige saksen samt stoffet. Olie hængslet eller drejepunktet ofte.

Hump ​​Jumper

Den pukkel jumper er en handy lille værktøj, der vil spare meget frustration ved syning i tykke sømme. Det virker som en løftestang, holde trykfoden niveau med højden af ​​sømmen. Start med at bruge det i bagsiden af ​​foden for at hæve det til højden af ​​sømmen. Dernæst bringe det til fronten for at holde foden op, så den ikke falder ud over kanten af ​​sømmen.

Tracing Paper

Den kalkerpapir placeres mellem stoffet og mønstret stykke med overførslen farve mod stoffet. Et hjul bruges til at trykke ned på mønsteret mærkning, der skal overføres. Sporing papir kommer i mange forskellige farver og markeringerne kan være permanent. Der er nogle nyere kalkerpapir med aftagelige markeringer.

Knaphul Saks

Der er særlige saks til at skære knaphuller. Disse saks har et sæt skrue, der forhindrer knivene i at lukke og skære ud den indstillede længde. Disse saks fungerer godt for knaphuller, der vinkelret på stofkanten, men er vanskelig at anvende til knaphuller der er parallelle med stoffets kant.

Fingerbøl

En fingerbøl er et must for håndsyning. Den fingerbøl skal passe stramt på den midterste finger. Der er en række forskellige typer af fingerbøl. Metal fingerbøl komme med lukkede ender eller åbne ender, der er perfekt til lange fingernegle. Quilters generelt bruge læder fingerbøl, som kan være lavet af blødt, men robust læder eller blødt læder med en metal pad indsat for at skubbe.

Tråd Clippers

Tråd neglesaks er en lille skarp saks med vinger, der holdes åben af ​​en fjedermekanisme. De er små nok til at blive holdt i hånden, mens du arbejder, og vil skære trådene ved hjælp af en klemme bevægelse. De gør tråd klipning hurtig og nem.

Dameskrædder Shears

En god kvalitet saks er afgørende for syning. Bøjede-håndteres saks er bedst, fordi de tillader stoffet til at ligge fladt, mens du skærer. Shears skal holdes skarpt; kun bruge dem til at sy. De fleste syersker foretrækker saks, der er syv og otte inches i længden.

Knaphul mejsel

Dette knaphul mejsel har en meget skarp kniv og kommer med en lille blok af træ til at sætte under knaphullet, når der skæres. Det er en hurtig og nem måde at skære glat og lige knaphul åbninger uden at skære i knaphullet tråde.

Seam Ripper

En god opsprætter har en skarp udjævnet punkt og en knivskarp forkant i kurven. Søm rippers med flade håndtag er mindre tilbøjelige til at rulle ned på gulvet og redde dig fra unødvendig frustration. Udskift din opsprætter, når det bliver kedeligt.

Disappearing Ink Pen

Disappearing blæk eller værelser med sletbare mærkning penne er stor, når du har brug for at markere på ydersiden af ​​tøjet. Disse blæk mærker blegne med tiden. De vil falme hurtigere, når det er varmt og fugtigt, så vær forsigtig, at du ikke mister dine markeringer, før du bruger dem. Pennen mærker kan fjernes med vand. Test for farvning på et stykke stof.

Saks

En fire til fem tommer broderi saks eller skrædder punkt saks er nødvendig for klipning og trimning. Det vil også være lettere at håndtere for hånd syning.

Pins

Brug rustfrit stål, fint punkt dameskrædder stifter til syning. Længere pins med glas eller plast hoveder er nemmere at arbejde med og lettere at finde, når du slipper dem. Har en stor mængde af stifter og smide nogen pin der er kedelig, bøjet eller er en grat. Beskadigede stifter kan overvinde og ødelægge fine stoffer. Test for grater ved at trække stiften langs kanten af ​​en fingernegl eller dine fortænder.

Cutting Board

Pap skærebrætter kan købes på de fleste stof butikker. Disse måtter vil beskytte overfladen af ​​din spisestue tabellen, hvis du ikke har et skærebord. De er også praktisk, hvis du nødt til at skære på gulvet. Disse er ikke de skærebrætter, der bruges til roterende kuttere.

Takning Shears

Takning saks er en speciel saks med et hak eller zigzag klinge. De kan bruges til at afslutte stofkanterne at forhindre flosning. Brug aldrig disse saks til at klippe ud et mønster; det er for svært at matche op pinked kanter for præcise sømme. Bladene af takning saks bliver sløv langt hyppigere end lige kant saks og er dyre at have skærpet.

Sporing Wheels

Tracing hjul kommer med glatte, takkede eller stilethæl kanter. Savtakkede og stilethæl kanter er bedre til at overføre markeringer. Brug et glat hjul, når stoffet er yderst delikat.

Målestok

Det er vigtigt at have en målestok eller længere hersker. Dette værktøj måling er nødvendig for længere opgaver, der måler, såsom måling fra gulvet til den nederste kant på ryggen og strækker et gran linje.