Synergi: En Outlook på at tabe vægt effektivt

The Secret til vægttab!

Jeg er ved at dele med dig, hvad supplement virksomheder, fitnesscentre og personlige trænere vil ikke have dig til at vide. Mange personlige trænere og fitnesscentre er enten uvidende til disse hemmeligheder eller bevidst skjule dem fra deres gym medlemmer, fordi hvis du er klar over denne viden, vil du ikke brug for en gym medlemskab eller en personlig træner for at få de resultater, du ønsker. Supplement virksomheder trives på folk, der virker som tankeløse robotter til at købe ind i deres løgne og vildledende reklamer.

Så hvorfor er jeg dele disse stærkt bevogtede hemmeligheder med dig? Det er simpelt. Jeg tror, ​​de bør ikke være hemmeligheder. Hvis du væmmes med manglen på resultater, du har opnået i gymnastiksalen eller fra en personlig træner, du hyret, er jeg sikker det program, du bruger, ikke overvejer en eller flere af de begreber i denne rapport.

1 - Synergy
Årsagen til mange fejl i vægttab er ikke deltagerne, men selve programmerne. Uanset om det er for meget cardio, ikke nok bekymring for muskel, eller restriktive diæter, vil en fejl i vægttab tilgang føre til frustration og utilfredsstillende resultater. Omvendt et program, hvis fundament er i balance med støttende ernæring, moderat aerob motion, en bekymring for muskel, og hvile og nyttiggørelse vil garantere varige resultater.

Et program som dette kaldes en synergistisk program.
Ved definition synergi er, når summen af ​​delene er større end de enkelte stykker. Med andre ord, vil du ikke få varig succes fra et program, der kun fokuserer på cardio. En omfattende tilgang er, hvad der mangler. Men alt for mange mennesker ikke bruger en sådan tilgang og forstår ikke, hvorfor de ikke kan se de resultater, de ønsker. De indtaster et motionscenter og ønsker kun at gøre cardio, eller de ønsker kun at fokusere på ernæring. En synergistisk tilgang kræver sætte mere tænkt ind i din rutine, men der er ingen afhøring, at det vil bringe dig langt større succes. En synergistisk program er bygget på følgende fire søjler.

2 - Understøttende Ernæring
Vælg fødevarer kombinationer, der er termisk, funktionelle og næringsstoffer fuldstændig. Ordet termisk betyder at brænde. Vi ønsker at spise flere fødevarer i kombinationer, der forbrænder flere kalorier under fordøjelsen. Hvad er en kalorie? En kalorie er en enhed af varme. En kalorie er den mængde varme, der behøves til at hæve et kilo vand en grad Celsius. Så varmere kroppens ovn brænder, jo flere kalorier du forbrænder! Funktionelle måltider er fødevarer, der er pakket med de rigtige kombinationer af magre proteiner, kulhydrater og essentielle fedtstoffer. Disse fødevarer kombinationer vil give energi til dig til at flytte og ingredienser til stærke muskler. Den sidste del er næringsstof komplet. Næringsstof hele måltider er fulde af vitaminer og mineraler kroppen har brug for at holde sig sund og fungerer korrekt.

3 - Moderat aerob træning
Mange mennesker, der starter på en ny vægttab program har hørt igen og igen, at hvis du ønsker at tabe sig, skal du gøre masser af cardio. Men det er ikke helt sandt. Skalaen kan læse, at en person har mistet vægt, men i virkeligheden er de steget i kropsfedt. Moderat betyder præcis det. Gør femten til tyve minutter af hjerte-kar-øvelse i din Target Heart Zone (THZ), vil give din krop en større chance for at brænde kropsfedt. I stedet for at tænke på hjerte-kar-motion som den tid til at forbrænde fedt, jeg vil have dig til at tænke på det som en styrkelse af lunger og hjerte. Jo stærkere disse organer er, og jo mere effektivt din kardiovaskulære system kan overføre oxygen og blod i hele kroppen, jo større dens evne til at transportere fedt fra lagerceller til musklerne, hvor det kan brændes som brændstof.

4 - Udfordring Muscle
Vidste du, at hvis du øget din muskel med fem pounds, der svarer til en times cardio session? Så hvis du ikke er så vild med sveden med andre i en aerobic klasse, hvilket øger din krops lean muskelmasse vil give dig en ekstra kick til dit stofskifte og giver dig mere tid til at gøre de ting, der er vigtigere for dig. Må ikke skjule fra vægtene af frygt for at få store voluminøse muskler. Dette er en stor misforståelse om vægtløftning. Det vil ikke ske, især for en klient at løfte en fem eller 10 £ håndvægt. Når du vælger dine øvelser, skal du vælge fuld kropsbevægelser, der udnytter mange forskellige serier af naturlig bevægelse. Af naturlige, mener jeg beslutningsforslag, som du bruger i de daglige aktiviteter. Brug f.eks en squat med en overhead presse eller en stående Brystpres med resistente bands og en lunge.

5 - Rest and Recovery
Dette er den vigtigste af alle hemmelighederne til vægttab. Vi lever i det enogtyvende århundrede, og hver dag vi går fra punkt A til punkt B farende rundt for at styre vores liv. Vi stopper for en hurtig bid at spise og derefter hovedet tilbage til kontoret. Vi hente børnene fra skole og slippe dem ud på fodbold praksis. Natten vi gøre middag, hjælpe med lektier, bruser, og gå i seng bare for at gøre det hele igen næste dag. Der er meget lidt tid til at hvile, endsige komme fra vores travle liv. Men kroppen har brug for nedetid. Hvis du ikke kan få syv til otte timers søvn hver nat, så prøv for en mid-eftermiddagslur. Hvis dette ikke er muligt, og derefter lukke døren til dit kontor, luk øjnene, og lytte til nogle klassiske eller meditativ musik. Du er nødt til at gøre, hvad der giver mening for dig, og gennemførelsen af ​​denne hemmelighed alene vil gøre underværker for dig fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Jeg ved, hvad du tænker. "Det er det? Det er alt?" Ja, det er det! Det er almindeligt og enkel. Hvis du vil have resultater, og vil have dem hurtigt, gælder synergi til din fitness og ernæring program nu!
Tænk over det et øjeblik. Får du de resultater, du gerne ville med det program, du bruger i øjeblikket? Sandsynligvis ikke, i betragtning af at du læser denne rapport. Alt jeg beder om er, at du giver det en seriøs indsats og prøv det i tredive dage. Jeg garanterer dit liv vil blive ændret for evigt.