Sygeplejerske: Kvinders Sundhed Tips

Behandling af tør hud til Abdomen

Strækning af maven under graviditet forårsager tør, kløende hud. Olivenolie anvendes én gang om dagen er en effektiv behandling. Brug kun en lille mængde og massér det godt ind i huden efter et bad eller brusebad.

Folinsyre og graviditet

Tager B vitamin folinsyre på anbefalede niveauer tidligt i graviditeten kan hjælpe med at forhindre visse fødselsdefekter.

Graviditet og motion

Berøringsløse former for motion opfordres under en normal graviditet. Både kvinden og hendes baby gavn af regelmæssige aktiviteter såsom gåture og svømning. Det er vigtigt at kombinere motion med graviditet.

Kvinders Sundhed Info - alkoholforbrug og æggestokkene

Heavy og kronisk alkoholindtagelse kan føre til utilstrækkelig funktion kvindernes æggestokke, hvilket resulterer i hormonelle mangler, seksuel dysfunktion, infertilitet, uregelmæssig menstruation, og tidlig overgangsalder.

Symptomer på PMS

Eat ret at modvirke symptomer på PMS. Undersøgelser har vist, at visse fødevarer kan hjælpe med at lette PMS symptomer. Disse omfatter komplekse kulhydrater såsom pasta, grøntsager og hele korn brød og korn. Undgå fødevarer, der indeholder koffein - cola, kaffe og chokolade kan alle udløse PMS symptomer.

Halsbrand under graviditet

Halsbrand er en fælles klage af gravide kvinder på grund af øget abdominal pres forårsaget af fosteret. Tums er en sikker metode til halsbrand relief under graviditet.

Flere Kvinders sundhed Info - Kaffe og Graviditet

Moms-til-være, bør tage en pause fra kaffe - koffein passerer placenta og store mængder kan føre til lav fødselsvægt hos spædbørn.

At have sex under graviditet

At have sex under graviditet er sikker indtil det tidspunkt, hvor brud på membraner (vand bryde), så længe der ikke har været komplikationer under graviditeten.

Hormonerstatningsterapi Trial Stoppet på grund af kræft, hjerte Risk

Forskere annonceret 9 juli, 2002, at de har standset en af ​​de største og bedst designede undersøgelser af hormonbehandling, fordi kvinder, der tager hormoner efter overgangsalderen havde en større risiko for brystkræft, hjerteanfald, slagtilfælde og blodpropper end dem, der ikke gjorde tage narkotika.

Mere end 6 millioner kvinder i USA i øjeblikket tager østrogen / progestin hormon kombinationsbehandling for en række forskellige årsager, herunder kur af hedeture og andre menopausale symptomer. Håbet - og den hype - har været, at sådanne hormoner også ville give en række andre fordele, herunder en reduceret risiko for hjertesygdomme. Undersøgelsen tyder på, at når kvinder tager medicinen i mere end omkring 5 år, risikoen for hormonerne klart opvejer fordelene.

Smog og Graviditet

Kvinder udsat for høje niveauer af ozon og carbonmonoxid var tre gange mere tilbøjelige end andre til at få børn med kløvede læber og ganer og defekte hjerteklapper.

Kvinders sundhed Info - Alternate Breast Massage

Alternativ bryst massage vil ikke blot øge din modermælk levering, men det vil også producere mælk, der er fedtfattige og højere i kalorier. Du gør alternativ bryst massage næsten nøjagtig måde du gør din månedlige bryst selv-eksamen. Mens du ammer (efter din baby er holdt op med at sutte kraftigt) eller pumpning, tage to fingre og starter ved din armhule og gå omkring din bryst, blidt massage i en cirkulær bevægelse.

STD Komplikationer

Nogle kønssygdomme kan spredes i uterus (livmoderen) og æggeledere at forårsage pelvic inflammatory disease (PID), som igen er en væsentlig årsag til både infertilitet og ektopisk (tubal) graviditet. Sidstnævnte kan være dødelig.
Kønssygdomme hos kvinder også kan være forbundet med livmoderhalskræft. En STD, Human papillomavirus (HPV), forårsager genitale vorter og cervikale og andre genitale cancere.
Kønssygdomme kan overføres fra en mor til hendes barn før, under eller umiddelbart efter fødslen; Nogle af disse infektioner hos nyfødte kan hærdes let, men andre kan forårsage en baby permanent deaktiveret eller endda dø.

Sund kost under graviditet

Af Tabika R

Typisk enhver gravid kvinde får råd fra sin læge eller pårørende om, hvilke sunde fødevarer til at omfatte under graviditeten, men der er også en lang liste over fødevarer, der bør undgås, da de kan udgøre en sundhedsrisiko for dit ufødte foster. Kvinder bør være klar over, hvilke fødevarer og næringsstoffer er afgørende for en sund fødsel, og også være opmærksom på fødevarer, der er potentielt farligt for både moderen og det ufødte barn.

Sunde fødevarer er afgørende for energi, og nogle kan endda forhindre visse fødselsdefekter. For eksempel har folinsyre vist sig at forebygge rygmarvsbrok og andre neuralrørsdefekter, så enhver kvinde bør omfatte bladgrøntsager grønne grøntsager, bælgfrugter og appelsinjuice, så længe der er ingen ekstra tilsat sukker, og det er uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Proteiner kan komme fra magert kød såsom fjerkræ, fisk eller æg. Jern og C-vitamin kan komme fra appelsiner eller jordbær, og kan bidrage til at øge immunforsvaret. Kulhydrater giver energi og er tilgængelige fra frisk frugt, grøntsager, hele korn pasta og korn og brød. En prænatal vitamin kan hjælpe med at indeholde vitaminer og mineraler, der ikke indtages gennem kosten.

Fødevarer for at undgå, er dem, der udgør en risiko som salmonella, listeria og E. coli. Disse lidelser er forårsaget af bakterier og kan forårsage symptomer som feber, mavekramper, diarré og infektion, der spreder sig til blodet. Alvorlige tilfælde kan kræve hospitalsindlæggelse, antibiotika, og kan endda føre til døden for mor og nyfødte.

Rå eller ubehandlede fødevarer er en høj risiko for E. coli og salmonella. Kød skal koges til ordentlige temperaturer og fødevarer for at undgå, er sushi og noget, der kan indeholde rå æg som ubehandlede dej eller dej. Nogle fisk har høje kviksølv niveauer som Teglfisk, hvid tun tun, makrel, eller sværdfisk. Disse bør fjernes, mens gravid. Upasteuriserede juice eller mælkeprodukter kan forårsage listeria, E. coli, og salmonella, så bløde oste som brie, feta eller Roquefort er ikke sundt at spise, mens gravid. Frokost kød som hotdogs, deli kød eller fjerkræ kan indeholde listeria. En god regel at følge er altid tilberede kød til 145F-160F. Dette hjælper til at sikre, at bakterier er elimineret. Steer klart af butikken købte salater og visse rå grøntsager som radise eller spirer, da de kan indeholde listeria. I stedet vælger at lave dine egne salater og vaske alle salat og kogte grøntsager eller bælgfrugter.

Spise sundt under graviditet behøver ikke at være forvirrende. At vide, hvilke fødevarer der skal medtages og som til at udelukke, kan gå langt i retning af at hjælpe i en sund levering til både mor og barn.

Anvendelse af tamponer til Postpartum Kvinder

En kvinde i perioden efter fødslen bør ikke bruge tamponer før efter hendes OB / GYN godkender deres anvendelse. Tamponer øge chancen for en vaginal eller uterin infektion.

Korrekt Breast Care for Postpartum Kvinder

Kvinder i perioden efter fødslen, især ammende mødre, skal vaske deres bryster med en flydende antibakteriel sæbe, såsom Dial mindst en gang om dagen for at forhindre mastitis, en meget smertefuld infektion i brystvævet. Iført en ren, støttende bh er også en nødvendighed.

Gravide kvinder bør få Gruppe B Strep test

Alle gravide kvinder bør rutinemæssigt screenes for gruppe B-Streptococcus, en væsentlig årsag til sygdom og død blandt nyfødte.

Gruppe B streptokokker (GBS), eller "STREP" kan medføre alvorlige infektioner, såsom meningitis, hos nyfødte. Spædbørn kan blive smittet med bakterien under veer og fødsel, så gravide kvinder screenes for GBS i løbet af de sidste uger af graviditeten. Smittede kvinder strep kan behandles med antibiotika for at reducere risikoen for at overføre infektionen.

Fisk, at gravide kvinder må ikke indtage

FDA rådgiver gravide ikke at spise fire fiskearter, der indeholder de højeste niveauer af kviksølv: haj, sværdfisk, konge makrel og Teglfisk (også kendt som gylden eller hvid snapper).

Hvordan man behandler Menopause

For at lette de følelsesmæssige op-og nedture i overgangsalderen:

Udøve regelmæssigt for energi og til at lindre stress.

Opsøge og tale med andre kvinder, der har eller går gennem overgangsalderen.

Undgå stressende situationer når det er muligt.

Indarbejd afspændingsteknikker i dit daglige liv. Meditation, yoga og massage kan hjælpe med at lette stress og følelsesmæssig uro du går igennem.

Spis en nærende, velafbalanceret kost og tjekke med din læge om at tage vitamintilskud.

Lempelse hedeture i overgangsalderen

For at hjælpe kvinderne lette hedeture i overgangsalderen:

Bær løstsiddende, let tøj lavet af naturlige fibre.

Begræns dit indtag af drikkevarer, der indeholder koffein eller alkohol.

Undgå at spise rige og krydret mad.

Drik masser af kolde drinks, især vand.

Undgå at drikke varme drikke.

Amning og prævention

Amning er ikke en form for prævention. Mange par er blevet narret og har haft irske tvillinger som et direkte resultat. Du bør kontakte din OB / GYN om passende former for prævention til ammende mødre.

Hormone Therapy

Kombineret hormonbehandling for kvinder fordobler risikoen for demens, såsom Alzheimers sygdom.

Kombineret hormonbehandling også beskytter ikke mod mild kognitiv svækkelse, en mindre alvorlig tab af mental funktion, og det øger risikoen for slagtilfælde.

Naturlige hormon Retsmidler for Menopause

Mange kvinder finder lindring fra kortsigtede overgangsalderen-relaterede ændringer med ikke-receptpligtige midler, såsom østrogen-holdige fødevarer (sojaprodukter, hele korn korn, frø, visse frugter og grøntsager) og cremer, visse urter såsom sort cohosh, og vitamin E og vitamin B-komplekser. Forskere studerer sikkerheden og effekten af ​​disse ikke-receptpligtige hormonterapier. Lokale ikke-hormonbehandling er tilgængelig for vaginal tørhed og urinblæren forhold.

STD og livmoderhalskræft

Få dine kondomer: Læger har for nylig bundet klamydia, en meget almindelig STD, en øget risiko for at udvikle livmoderhalskræft. Mens humant papillomvirus (HPV) har længe været anerkendt som den førende årsag til denne kræftform - som i øjeblikket rammer 13.000 kvinder om året - den rolle, som klamydia spiller var mindre klar. Klamydia er den mest udbredte bakterielle STD,
med 4.000.000-8000000 nye tilfælde diagnosticeres hvert år. I modsætning til HPV, kan det behandles med antibiotika, men da infektionen ofte producerer ingen symptomer, mange kvinder bære sygdommen uden at vide det. Dette fund giver lægerne ny grund til at screene kvinder for klamydia som en del af deres årlige gynækologiske checkups.

Alternativer til postmenopausale Hormoner

Alle kvinder kan vedtage en sund livsstil, som ikke ryger, regelmæssig motion og god ernæring. Desuden andre receptpligtige lægemidler, såsom statiner eller beta-blokkere, er tilgængelige til lavere blodlipidniveauer eller blodtryk niveauer. En sund livsstil kan også hjælpe med at reducere en kvindes risiko for knogletab. Sundhedsprofessionelle anbefaler også calcium og D-vitamin som et middel til at forebygge knogleskørhed. Andre lægemidler, såsom raloxifen, tibolon, alendronat og risedronat har vist sig at forebygge knogletab. Disse lægemidler i stigende grad bliver behandlingen af ​​valg for osteoporose i mange postmenopausale kvinder.

Tamponer og STD Diagnose

STD [seksuelt overført sygdom] test er blevet nemmere og meget mindre pinligt. Sydafrikanske forskere er begyndt at bruge tamponer til at diagnosticere seksuelt overført sygdom trichomoniasis, der forårsager kløe og udflåd og kan øge en kvindes chancer for at have en for tidlig eller lav fødselsvægt baby. Omkring 1.000 kvinder indsat en almindelig tampon i 15 minutter. De tamponer blev derefter opbevaret i en saltopløsning og transporteres til et laboratorium, hvor de blev testet. Den tampon test var meget effektiv til ikke blot at detektere trich, men klamydia og gonorré samt.

Risikofaktor for Gynækologiske kræftformer

En stor risikofaktor forbundet med gynækologiske kræftformer er ikke bærer børn.

Gravide kvinder bør begrænse tun Forbrug

Gravide kvinder, der spiser for meget risiko tun udsætter deres ufødte spædbørn udvikle hjerner til eventuelt skadelige kviksølv niveauer, men der er ikke behov for kvinderne at skære meget nærende fisk ud af deres kost helt.

To seks-ounce dåser tun om ugen er fint, hvis det er den eneste fisk, de spiser, eller en enkelt seks-ounce kan, hvis andre skaldyr, som også kan indeholde kviksølv, er en del af deres kost.

Føtalt Alkohol Syndrom

Hvert år 4.000 til 12.000 børn er født med de fysiske tegn og psykiske handicap, der er forbundet med føtalt alkoholsyndrom (FAS), og tusinder mere opleve noget mindre handicap føtale alkohol effekter.

Autisme Linked med rygning i den tidlige graviditet

Kvinder, der ryger regelmæssigt i de tidlige stadier af graviditeten, kan øge risikoen for deres barn udvikler autisme med så meget som 40 procent.

Personlig pleje Efter Fødsel

Perineale smerter efter fødsel kan lettes med anvendelse af en gummihandske fyldt med is chips og anvendes til området 20 minutter til 20 minutter fra og derefter gentage.

Enhed til Treat fibromer Sejre Godkendelse

Den amerikanske Food and Drug Administration har godkendt medicinsk udstyr til at skrumpe ikke-kræft uterin fibroid tumorer, skåner kvinder fra smertefulde operation for at fjerne dem.

Enheden, betød for kvinder, der ikke længere har til hensigt at blive gravid, også kunne redde mange fra at skulle have fjernet livmoderen, hvor hele livmoderen fjernes.

Lavet af et materiale kaldet Embosphere mikrosfærer, produktet bruges i mindre invasive indgreb, der involverer livmoderarterie embolisering (UAE), designet til at blokere blodtilførslen til tumorer og skrumpe dem.

I kliniske forsøg sponsoreret af producenten af ​​enheden, Biosphere Medical Inc., 132 kvinder med uterine fibromer blev behandlet på syv sygehuse i hele USA. Efter seks måneder 65 procent af kvinderne implanteret havde en 50 procent eller mere reduktion i blødning tilskrives fibromer.

Som en betingelse for godkendelse, er selskabet forpligtet til at følge undersøgelsens deltagere i mindst tre flere år til at måle de langsigtede effekter af behandlingen, herunder om fibromer tendens til at vende tilbage, siger FDA.

Hemorrhoid behandling til gravide kvinder

Gravide kvinder ofte oplever hæmorider på grund af den øgede pres på rektal område forårsaget af udviklingslandene baby. En enkel og billig behandling er troldhassel. Anvend på hemorroids med et stykke vat 3 - 4 gange om dagen for hemorrhoid behandling.

Oplysninger om RU 486 abortpille

Efter flere års venten, har Food and Drug Administration (FDA) godkendte endeligt abortpille - aka mifepriston (eller RU 486) og inden for den måned, vil lægerne måske være i stand til at ordinere lægemidlet til kvinder i deres første syv uger af graviditeten. Men at få RU 486 vil ikke være så nemt som fx at få din Rx for allergi piller fyldt. FDA har fastslået, at hver recept skal ledsages af en RU 486 brochure. Desuden skal læger, der ordinerer det være i stand til at udføre en kirurgisk abort eller foretage forudgående aftaler med en læge, der kan i tilfælde af mifepriston regime mislykkes, som det gør i omkring 5% af tilfældene. Behandling med lægemidlet (solgt som Mifeprex) involverer tre lægebesøg. Her er fordelingen:

Trin 1: Patienten tager tre mifepriston tabletter, som blokerer virkningen af ​​progesteron, det hormon, der forbereder livmoderen for graviditet.

Trin 2: To dage senere, patienten tager et andet lægemiddel for at starte uteruskontraktioner, der vil udvise det befrugtede æg. (Smerte, blødning og ubehag er mulige bivirkninger.)

Trin 3: Patienten har et opfølgende besøg med sin læge to uger senere for at bekræfte abort er færdig.

Reviderede Pap Test Guidelines

The American Cancer Society har revideret sine retningslinjer for Pap-tests, anbefale for første gang, at kvinder med lav risiko for livmoderhalskræft har ikke brug for dem.

Ændringerne har til formål at skåne kvinder fra unødvendige, invasive medicinske procedurer.

De nye retningslinjer siger test er ikke nødvendigt for unge kvinder, der ikke er seksuelt aktive; kvinder 70 eller ældre, der har haft normale Pap-tests i fortiden; og kvinder, der har fået fjernet livmoderen til ikke-kræftrelaterede årsager. De anbefaler også, at seksuelt aktive kvinder begynder at få Pap-tests inden for tre år efter påbegyndelsen af ​​seksuel aktivitet, men ikke senere end 21 år.

Problemet med Pap-tests, ifølge eksperterne, der skrev de nye retningslinjer, er, at de registrerer ikke-kræft, der forårsager læger til at udføre yderligere test, der unødigt bekymre patienter, koster penge og nogle gange har skadelige virkninger, såsom nedsat fertilitet.

Fedtstoffer og Kvalme hos gravide kvinder

En kost med højt fedtindhold øger en gravid kvindes chancer for at have problemer med kvalme.

Lempelse Vaginal Tørhed i overgangsalderen

For at lette vaginal tørhed i overgangsalderen:

Undgå at bruge deodorant sæber eller parfumerede produkter i det vaginale område.

Brug vandopløselige smøremidler under samleje.

Undgå at bruge olier og oliebaserede produkter, fordi disse kan føre til infektion.

Planlægning på amning?

Hvis du planlægger at amme dit barn, skærpe dine brystvorter, mens du er gravid ved at gnide dem rask med et håndklæde efter badet eller brusebad. Det vil mindske risikoen for dine brystvorter revner når sygepleje.