Sygeplejerske: Bedste sygeplejeskoler Tips

At vælge en god Sygeplejeskole

Forskellige faktorer er vigtige for forskellige potentielle studerende, men mange studerende overveje disse områder, når de vælger den rigtige sygeplejeskoler for dem:

Sygepleje Specialites - Vælg din program først, og derefter beslutte, om en skole, der matcher

Undervisning - Priser varierer voldsomt mellem private skoler og offentlige skoler, og mellem i-state og out-of-state beboere på offentlige skoler. Tilgængelighed af finansiel støtte kan også variere betydeligt mellem institutionerne.

Klasse Størrelse - Find ud af elev-til-fakultet nøgletal for både klasseundervisning og klinisk undervisning. Små klasser til kliniske rotation og sygepleje kurser er vigtigere end for forudsætninger.

Klinisk Rotation - Er skolen give tilstrækkelig klinisk rotation tid? Er de kliniske placeringer varieret nok og gør de giver hands-on erfaring? Disse oplysninger er bedst at komme fra nuværende studerende.

Beliggenhed - Søg efter skoler i et bestemt område.

Akkreditering - Dette indikerer, at skolen opfylder normerne for uddannelse, som en national akkreditering organisation. Det er en god indikator for, at du vil modtage en passende uddannelse. Se spørgsmålene på akkreditering for yderligere oplysninger.

Skole Størrelse - Nogle mennesker ønsker den opmærksomhed af en lille skole, mens andre foretrækker den intellektuelle stimulation af en stor institution.

Typer af sygeplejeskolen Degree Programs

Typer af sygepleje grad programmer:

Studentereksamen sygepleje grad:
Kandidater er berettiget til licensure som sygeplejerske og beskæftigelse i en række hospitalsindlæggelse indstillinger og ambulant pleje, herunder hospitaler, fællesskabsagenturer, skoler, industri, hjem sundhedspleje, og klinikker.

Kandidatuddannelsen sygepleje grad:
Kandidatuddannelsen giver mulighed for opnåelse af avanceret viden og speciale sygepleje praksis. Kandidater er parate til at arbejde i en række forskellige indstillinger, og en lang række avancerede praksis sygepleje roller, såsom klinisk sygeplejerske specialist, sygeplejerske, læge, sygeplejerske jordemoder, sygeplejerske narkoselæge eller sygeplejerske administrator.

Sygepleje doktorgrad:
En post studentereksamen sygepleje doktorgrad Kurset giver for indrejse i professionel sygepleje praksis, og forberedelse til indledende licensure. Kandidater er parate til at praktisere inden for og på tværs af forskellige sundhedsydelser indstillinger. Dette program er designet til den person, der er indehaver af en studentereksamen grad i et andet felt.

Associate Degree i Sygepleje:
Et program som regel tilknyttet junior, tekniske og community colleges. Nogle associerede uddannelser findes i ledende gymnasier og universiteter. Associate uddannelser er normalt to år i længden, og omfatter naturligvis arbejde i almen undervisning og sygepleje. Kandidater er berettiget til licensure som sygeplejerske, og er rede til at praktisere i strukturerede pleje indstillinger.

Sygepleje Diplom:
Normalt et hospital-baseret program, med et studium på to til tre års varighed, der fører til udstedelsen af ​​et eksamensbevis.

Praktisk Sygepleje:
Et program et år i længden fører til et diplom.

Dine valg af sygepleje grad programtyper bør baseres på dine mål og hvilken type sygepleje du vil øve. Yderligere spørgsmål som tid og økonomi kan også spille en rolle i beslutningsprocessen.

Gymnasier for sygeplejersker

Prøv Drexel Universitets sygepleje skoler online for gymnasier for registrerede sygeplejersker og sygeplejerske praktiserende skoler:
http://www.drexel.com/Fields_of_Study/Nursing.shtml

U of Phoenix Online

For at opnå en online sygepleje grad, prøv University of Phoenix online:

http://onl.uophx.edu/nursing/default.asp

Jacksonville University Online - Sygeplejeskole

For en online RN og BSN Nursing uddannelse, prøv Jacksonville University Online:
http://www.rn2bsn.com/

Walden University Online sygepleje programmer

En anden god sygepleje kollegium online er Walden University Online, som tilbyder masters grader i sygepleje og andre sundhedsrelaterede grader:

http://www.waldendegrees.com/page.jsp?view=health

Træffes beslutning om en praktisk Nurse Course?

På denne dag og alder af økonomiske problemer, den praktiske sygeplejerske fortsat en høj efterspørgsel job. At finde den rigtige praktiske sygeplejerske naturligvis kun tager lidt forskning samt at afgøre, hvad din tidsplan er i stand til eller villig til at rumme.

Praktiske Nurse kurser normalt undervist på tekniske skoler og vil vare alt fra ni måneder måske et år og en halv, hvis du vil på deltid. De fleste programmer tilbyder nu aftenskoler og endda deltid klasser til arbejdsstedet voksne, der ønsker at skifte felter til en med flere jobsikkerhed.
Praktiske Nurse kurser generelt kræver, at du tage en optagelsesprøve og score et vist niveau i matematik og engelsk for at få accepteret i programmet, tekniske skoler accepterer Pell tilskud, som, hvis kvalificeret, vil betale de samlede omkostninger af din undervisning.

Du bør nyder at arbejde med mennesker og har også øje for detaljer, fordi den praktiske sygeplejerske er ofte den eneste ene at se patienten, afhængigt af typen af ​​anlæg, og bør være i stand til at lægge mærke til ændringer, der kan kræve hun / han kontakte Dr eller eventuelt RN over dem.

Praktiske sygeplejersker arbejder i en række forskellige steder, herunder sygehuse, plejehjem, told sager private, og gennem agenturer besøger kunder i hjemmet. De er også kvalificeret i visse områder som telefon- sygeplejersker, som for store virksomheder, der tilbyder beskæftigelsesprogrammer bistand, som omfatter svar på grundlæggende sundhedspleje spørgsmål.

Uanset den praktiske sygeplejerske kursus man vælger, efter afslutningen de vil være berettiget til at tage LPN nclex at blive licens til at praktisere og indtast et felt job stor efterspørgsel, der giver jobsikkerhed.