Sygepleje lønskala

Sygepleje lønskala

Den gennemsnitlige sygepleje lønskalaen varierer drastisk fra den enkeltes uddannelsesniveau, erfaring og valgte speciale felt. Personer, der forfølger et grundlæggende sygepleje akkreditering kan forvente at modtage gennemsnitlige lønninger omkring 38 tusind dollars om året, mens dem med avanceret sygepleje grader og specialkemikalier certificeringer er mere tilbøjelige til at tjene $ 70000 eller mere hvert år.

Sygepleje grader og licenser

Licensed Vocational Nurse (LVN) eller licenseret praktiske sygeplejerske (LPN)

Licensed Vocational Sygeplejersker (LVNs) eller Licensed Praktisk Sygeplejersker (LPNs) modtager deres licenser ved at tilmelde dig i en 18 måneder til to års program gennem en teknisk skole eller universitet. Disse programmer yde teknisk uddannelse og praktisk klinisk erfaring, der forbereder de studerende til den licensudstedende eksamen. Afhængigt af faciliteten og jobbeskrivelsen er de fleste LVNs opgave at levere basale bedside pleje og generel sundhed analyse og vurdering.

Sygeplejerske (RN)

Registrerede Sygeplejersker (RNS) modtager deres titler ved at udfylde en RN grad program eller ved at tjene en fireårig Bachelor of Science i Sygepleje (BSN) grad gennem et godkendt universitet program. Ligesom LVNs og LPNs skal rns også udfylde en state-mandat licenser eksamen. Den mere dybdegående undervisning af en RN giver deres arbejde med patienterne til at gå dybere end en LVN eller LPN og også gør det muligt at modtage yderligere speciale certificeringer. Specialties varierer i felter fra akut medicin til pædiatri eller psykiatri, for blot at nævne nogle få. Yderligere speciale certificeringer rampe op sygepleje lønskala af rns.

Avanceret Practice Nurse (APN)

Avancerede Practice Sygeplejersker skal have en videregående uddannelse ud over den, en RN. Generelt betyder det, at de har modtaget en Master of Science i Sygepleje eller en Doctor of Nursing grad. De fleste APN'er faktisk starte som LVNs eller rns, og efter omfattende erfaring beslutter at gå på at forfølge yderligere uddannelse. APN'er bliver mere værdifuld for det medicinske område, fordi deres uddannelse giver dem mulighed for at udføre mange af de samme opgaver, som en læge kan udføre, men til en brøkdel af prisen. APN specialiteter omfatter Nurse Practitioners, Klinisk sygeplejerske specialister, Certified Nurse jordemødre og Certified Registrerede anæstesisygeplejersker.

Gennemsnitlig Sygepleje lønskala

Som enhver felt, varierer en sygeplejerskes løn baseret på uddannelse og erfaring sygeplejersken, men varierer også baseret på placeringen af ​​jobbet. Med alt andet lige vil sygeplejersker i New York generelt får en større løn end i West Virginia, f.eks. Sådanne lønforskelle generelt afspejler placeringen samlede leveomkostninger. Når du vælger et job, også være sikker på at overveje andre fordele, såsom sygesikring, fleksible skift, bonusser og ferie med løn som en faktor i den samlede lønpakke.

  • LVNs / lpns: Generelt gennemsnit $ 36,000 årligt
  • Rns: Gennemsnitlig løn spænder fra $ 47,000- $ 59000 afhængigt af speciale
  • Rns med tilsynsansvar: Sygeplejersker, der er anklaget for at føre tilsyn med eller lede en afdeling eller andre sygeplejersker kan tjene betydeligt mere end dem uden tilsynsansvar. Løn gennemsnit mellem $ 65,000- $ 105,000 om året.
  • Udøvende niveau Sygeplejersker: Hvis en sygeplejerske er steget til en udøvende niveau, især på et stort hospital eller facilitet, kunne han eller hun gennemsnit mere end $ 150,000 om året.
  • APN'er: Afhængigt af den valgte område af certificeringer, gennemsnit APN'er omkring $ 70.000 til $ 75000 om året, men visse specialiteter, ligesom anæstesilæger kan tjene sekscifrede lønninger.

Vejning dine muligheder

Når du vælger en ammende felt, kan du finde dig selv splittet mellem at starte din karriere hurtigt, eller forfølge en videregående uddannelse, som i sidste ende vil øge din gennemsnitlige årsløn. Det er et svært valg, fordi ekstra uddannelse koster penge og tid, mens LVNs og LPNs begynde at tjene en løn hurtigt, men ikke tjener så meget som dem med højere niveau grader. Det gode ved den sygepleje felt er, at hvis du beslutter at starte som en LVN eller LPN, der er programmer, så du kan slå din LVN eller LPN til en RN legitimationsoplysninger ned af vejen. På samme måde kan du vælge at forfølge en APN efter arbejde som RN for en periode. Så tænke over din nuværende situation og diskutere dine økonomiske behov med din familie og venner, inden du foretager din beslutning.



Den brede vifte af certificeringer og specialiteter inden for sygepleje feltet skaber en stor spredning i de gennemsnitlige årlige løn til sygeplejersker. Hvis du vil vide mere om de gennemsnitlige lønninger sygeplejerske specialiteter inden for din tilstand, se på de nuværende jobopslag på hospitalerne eller ringe til din lokale Community College for at få karriere oplysninger.