Sygepleje grad: Sygepleje Grader Tips

Om Accelerated RN programmer

Hvis du allerede har en bachelorgrad i en ikke-sygepleje område, men ønsker en ændring af karriere, kan en accelereret RN grad være en god mulighed for dig. Nogle skoler tilbyder accelereret BSN programmer, som tillader dig at få din Bachelor of Science i sygepleje i 12 til 18 måneder.

Den accelererede BSN program er ikke for alle, men. Du skal allerede have en bachelorgrad i nogle område; hvis det ikke er en videnskab felt, kan du blive forventes at afslutte videnskabelige forudsætninger, før du starter din sygepleje klasser. Også, at komme ind på en accelereret RN program er meget selektiv.

Hvis du bliver accepteret, accelererede BSN programmer er meget opslidende. De kan kræve 15 til 18 timers dage, mellem kursusaktiviteter og klinisk arbejde, og mange skoler tilbyder ikke pauser mellem vilkår. I betragtning af den mængde tid engagement i en accelereret BSN program, er der ofte ikke tid til at arbejde, mens få din uddannelse, som kan forårsage finansielle spørgsmål. Hvis du har penge og lyst til at afsætte til at blive en sygeplejerske, overveje en fremskyndet BSN grad. De tilbydes i 41 stater og District of Columbia.

Udfordringer at opnå en RN Degree

Beslutter du ønsker at blive en sygeplejerske er det første skridt i din sygepleje karriere; Men faktisk nå din RN grad kan være en udfordring i sig selv. Her er nogle udfordringer at overveje, når de beslutter at få din RN grad:

• RN programmer er selektive. Fordi der er mangel på sygeplejersker, er mange sygeplejersker, der kan have valgt i den pædagogiske arena opholder sig i området. Derfor er der færre lærere i RN programmer, og RN programmer er begrænset i antallet af studerende, de kan tage. Dette fører RN programmer til at være meget selektiv

• RN programmer koster penge. Ligegyldigt hvilken slags RN program, du vælger at forfølge - ADN, RN, eller MSN, vil du blive konfronteret med undervisningsgebyrer betalinger, som kunne være et problem, hvis du skifter karriere. Husk dog, at finansiel støtte er til rådighed for kvalificerede studerende

• RN programmer er tidskrævende. Fordi RN programmer kræver både læring klasseværelset og klinisk uddannelse, er der ingen "genvej" til at få din RN grad. Mens fremskyndede programmer findes, de er som regel altopslugende for 12 til 18 måneder, de tager for at fuldføre

RN Grader: Om MSN Grader

Hvis du allerede har en BSN grad, men er klar til at tage din karriere og uddannelse til det næste niveau, kan South University Online MSN grad være lige hvad du leder efter.

MSN grad på South University Online vil give dig den viden og færdigheder, du har brug for at rykke ind i hospitalet administration, sygeplejerskeuddannelsen, eller en anden specialitet område. Du vil lære om sygepleje management, sygeplejerskeuddannelsen og andre fokuserede tendenser i sundhedsvæsenet industrien.

South University forstår, at de fleste studerende arbejder på samme tid de studerer, og deres online program giver dig mulighed for at planlægge klasser bekvemt for dig og på din egen tidsramme. Og med accelereret, 5 ½ ugers kurser, kan du tjene din MSN så meget hurtigere.

Doktorgrader of Nursing Grader

Hvis du er en sygeplejerske og har allerede tjent en BSN eller MSN, men ønsker at fremme din uddannelse, kan du overveje en doktorgrad i sygepleje. Den praksis doktorgrad i sygepleje er en forholdsvis ny grad at blive tilbudt. En praksis doktorgrad i sygepleje vil normalt forberede sygeplejersker i to forskellige roller: systemer direkte sundhedspleje og sundhed / klinisk lederskab.

Men alle programmer kræver normalt diverse forskning, sundhedspolitik, og erhvervsrettede fag ud over de fokuserede kurser, så overlapning mellem rollerne. Afhængigt af hvilken slags doktorgrad du vælger at forfølge, kan du kun behøver at have afsluttet din bacheloruddannelse, eller du kan være nødvendigt at have en MSN før immatrikulation. Sygeplejersker, der får deres doktorgrad i sygepleje er licenseret uafhængige udøvere, ligesom læger apotek eller læger i klinisk psykologi.

Hvorfor du bør overveje at få en RN Degree

Der er mange grunde til, at du bør overveje at blive sygeplejerske. Her er nogle af disse grunde:

• Den aktuelle sygepleje mangel. Fordi mange sygeplejersker nærmer sig pensionsalderen, og på grund af en generel mangel på sygeplejersker, der er for få sygeplejersker til at gå rundt. På grund af mangel, er løn og ydelser går op for at tiltrække sygeplejersker til feltet

• jobsikkerhed og fordele. På grund af den ammende mangel, er der altid et behov for sygeplejersker i næsten ethvert sted, du kan ønske at finde. Også den pleje giver aspekt af sygepleje gør det en givende erhverv

• Fleksible skemaer. Som et resultat af den ammende mangel, er mange medicinske faciliteter giver mulighed for deltid eller utraditionel arbejdsplaner for sygeplejersker. Dette gør sygepleje en god karriere mulighed, hvis du har børn

• Det er ikke kun for kvinder længere. Der er flere mænd bliver sygeplejersker nu end nogensinde før, og hvad der var engang en traditionelt "kvinde" profession har udvidet

RN Grader: MSN Degree

En MSN grad eller Master of Science i sygepleje, er designet til sygeplejersker, der har afsluttet en bachelorgrad og ønsker at fortsætte deres uddannelse. Hvis du ønsker at komme på hospitalet administration, sygeplejerskeuddannelsen, eller en anden specialitet felt, en MSN er for dig.

Mange skoler, der tilbyder MSN grader tilbyde grad koncentrationer, catering i hvilken grad de studerende. For eksempel kan en fokuseret studieforløb udbydes på hospitalet administration, sygeplejerske praktiserende i sundhedsvæsenet fremføringsmidler, eller sygeplejerskeuddannelsen.

Tiden for studerende at tjene deres MSN grader kan variere, men normalt tager omkring to år. Programmer, der tilbyder MSN grader forstå, at de fleste studerende arbejder på samme tid de studerer, og tilbyder nat klasser for at gøre programmet mere bekvemt. Der er også MSN online grader, der kan optjenes online, via internettet.

Valg af RN grad, det er rigtig for dig

Der er flere forskellige uddannelser spor, som vil hjælpe dig med at opnå dit mål at blive en RN. Men hvordan kan du afgøre, hvilken er den rigtige for dig? Følgende spørgsmål kan hjælpe dig med at træffe den beslutning:

• Hvor meget tid har du til at tjene din uddannelse? Hvis du har fire eller så år at afsætte på at få en RN grad kan en Bachelor of Science i sygepleje være den rigtige grad for dig. Hvis du har mindre tid, kan en associeret grad sygeplejerske (ADN) være et bedre valg

• Hvornår skal du nødt til at begynde at tjene penge? Hvis du har brug for at skifte job med det samme og begynde at udøve indtjeningsevnen kan en ADN grad eller en licenseret praktiske sygeplejerske eller licenseret faglig sygeplejerske certificering være et bedre valg for dig, fordi du kan tjene dem hurtigere

• Hvilken form for skolegang har du allerede har? Har du allerede en associeret grad i sygepleje? Hvis ja, en RN til BSN grad er en god mulighed. Hvis du allerede har en BSN og søger at fremme din uddannelse, kan du overveje en Master of Science i sygepleje grad

At blive en LVN / LPN

Hvis du er interesseret i at blive en sygeplejerske, men har ikke tid til at afsætte til en to-årig eller fireårig RN grad, bliver en LVN / LPN kan være en god mulighed.

En LVN, licens faglig sygeplejerske eller LPN, licens praktisk sygeplejerske, er stort set de samme ting, afhængigt af hvilken tilstand du er i at blive en LPN / LVN, skal du bestå en ammende test kaldet NCLEX-PN.; at kvalificere sig til at sidde for testen, skal du udfylde en LPN / LVN træningsprogram. De fleste LVN / LPN uddannelsesprogrammer er tilgængelige på hospitaler, erhvervsskoler eller community colleges, og tage omkring et år.

Når du tjener din licens, er du kvalificeret til at arbejde på et hospital eller andre medicinske facilitet; men vil du altid være forpligtet til at være under vejledning af en RN. Hvis du beslutter at blive en LPN / LVN og senere ønsker at tjene din RN certificering, mange skoler tilbyder LPN-til-RN programmer eller LPN-til-BSN programmer, der giver dig kredit for noget af det arbejde, du allerede færdig.

RN Grader: ADN Degree

Hvis du ønsker at blive en sygeplejerske, men ikke ønsker at tilbringe fire år at få din BSN grad kan en ADN grad være en god mulighed for dig. ADN (associeret grad sygeplejerske) er hovedsagelig en associeret grad i sygepleje. Det vil give dig mulighed for at blive certificeret RN i omkring to år, den halve tid af en traditionel RN grad. Du kan tjene din ADN på en erhvervsskole eller et junior college.

Den gode side af en ADN grad er denne klasse gange er normalt mere fleksible end for en fuld RN grad, da de fleste erhvervsskoler eller junior colleges imødekomme til voksenelever. Du kan også vælge at gå tilbage og få din RN til BSN grad senere, hvis du beslutter dig for at tjene din Bachelor of Science i sygepleje. De fleste medicinske faciliteter vil kræve en BSN, hvis du er interesseret i karriere, så se på et ADN som et springbræt i din karriere.

Accelereret RN Programmer

Hvis du allerede er en RN, men ønsker at tjene din BSN eller MSN i kortest mulig tid, kan South University Onlines RN til BSN færdiggørelse program eller MSN-program være et godt match for dig.

I både RN til BSN og MSN-programmer, tilbyder South University Online accelereret, 5 ½ uge kursus, der giver dig mulighed for at fremskynde den tid det tager for dig at gennemføre dit klasseværelse læring. Alle kurser er leveret via internettet, og du kan arbejde på din egen tidsplan i dit eget tempo for at fuldføre kursusaktiviteter.

En fordel, at South University Online er accelererede kurser har over andre accelereret sygepleje programmer er den fleksibilitet, så du kan holde arbejder, mens du går i skole. Mange accelererede programmer er så krævende, at det er umuligt at holde dit job; South University anerkender, at du skal holde din indtjeningsevnen, mens du går i skole.

Den RN grad, der passer til dig

Hvis du er en RN, kan du ønsker at tænke på at fremme din uddannelse med enten en RN til BSN færdiggørelse grad eller en MSN grad. På South University Online, kan du tjene en af ​​disse grader helt online, så du kan beholde dit nuværende job og din nuværende indtjeningsevnen.

Følg disse retningslinjer for at afgøre, hvilken grad er det rigtige for dig:

· Hvilken slags skolegang har du allerede har? Har du allerede en associeret grad i sygepleje? Hvis ja, South Universitets RN til BSN grad, er en god mulighed. Hvis du allerede har en BSN og søger at fremme din uddannelse, kan du overveje en Master of Science i sygepleje grad, også tilbydes på South University

· Har du brug for at holde tjene penge, mens du går i skole? Hvis ja, South Universitets online-programmer er et glimrende valg, da du kan planlægge klasser på din egen tidsramme og arbejde, når din tidsplan tillader

Hvor Forskellige RN Grader Støtte din karriere

Hvis du er en RN men tænker på at fremme din uddannelse på South University Online, enten gennem deres RN til BSN færdiggørelse program eller deres MSN-program, her er nogle oplysninger om hvordan graderne vil hjælpe med din karriere, når du er færdig.

BSN - Hvis du er en associeret grad RN og deltage South University Onlines RN til BSN færdiggørelse program, vil du blive en BSN RN og har mere fleksibilitet i din karriere. Mange hospitaler foretrækker deres rns at have en BSN, og vil se på disse rns ved påfyldning nye job eller fremme indefra.

MSN - Hvis du fuldføre din Master of Science i sygepleje grad på South University Online, har du taget det næste skridt i din uddannelse, der vil give dig mulighed for at flytte ind i hospitalet administration, sygepleje administration, eller sygeplejerskeuddannelsen. Hvis du ønsker at tage din karriere til et management eller uddannelse typen rolle vil en MSN fra South University Online hjælpe dig der.

Krav til MSN Degree på South University Online

Hvis du ønsker at deltage i MSN programmet på South University Online, skal du opfylde følgende faglige krav:

 • En BSN fra et regionalt akkrediteret skole
 • En GPA på 2,7 på en 4,0 skala fra din bacheloruddannelse
 • Udskrifter fra alle gymnasier og gymnasier deltog
 • En gyldig RN licens
 • En akademisk, klinisk og anden anbefaling
 • Et CV med nuværende arbejde, frivillige, og erhvervserfaring
 • En indlæggelser essay

Hvis du har spørgsmål, kan du anmode om en indlæggelser pakke fra South University Online afdeling af indlæggelser.

RN Grader: Om RN til BSN grad

Hvis du allerede er registreret sygeplejerske, kan du yderligere din uddannelse og karriere ved at tjene din RN til BSN grad på South University Online.

Den RN til BSN færdiggørelse program på South Universitet er for dig, hvis du allerede har en associeret grad eller har afsluttet en ammende diplomuddannelse og tjente din RN licens, men du endnu ikke har din BSN grad. Kurser du allerede har truffet i din tidligere skolegang, samt tidligere erhvervserfaring, kan gøre dig berettiget til overførsel og andre kredit ved indlæggelse.

Hvis du er interesseret i karriere, de fleste medicinske faciliteter kræver deres rns at afholde en bachelorgrad. Hvis du ønsker at fremme din karriere, men endnu ikke har en BSN, overveje South Universitets RN til BSN færdiggørelse programmer, som kan udfyldes online og i dit eget tempo.

Hvorfor du bør tjene en RN Degree fra South University Online

Selvom du allerede er en RN, er der forskellige fordele til at tage din karriere til det næste niveau med enten en RN til BSN færdiggørelse program eller en MSN-program fra South University Online. Her er nogle af de fordele, du vil nyde, når du yderligere din RN grad:

 • Avancement. Uanset om du er en associeret grad RN eller en BSN, tjener det næste logiske grad fra South University Online vil tillade dig at komme i betragtning til jobs, du ellers ikke var. Du kan forvente at gå videre i din karriere og øge din værdi til din arbejdsgiver.
 • Færdigheder og viden avancement. Uddannelse er aldrig spildt; Hvis du tjener din BSN eller MSN grad fra South University Online, vil du blive at udvide dine færdigheder og viden i sygepleje arena. Du vil lære om professionel sygepleje, sygepleje forskning, og andre aktuelle tendenser i sundhedsvæsenet arena, hvilket gør dig til en bedre sygeplejerske samlet.
 • Viden om teknologi. Teknologi har sivede ind alle områder af vores samfund, og ved at tjene en online grad, vil du være på forkant med den teknologiske viden. Forstå, hvordan du bruger teknologien til dine og andres fordele vil gøre dig mere salgbare i sundhedsvæsenet industrien.

Om RN Online Grader på South University Online

Hvis du har besluttet at du vil fortsætte din uddannelse med enten en BSN eller MSN grad, kan South universitetets online-programmer i RN til BSN afslutning eller MSN være et godt match for dig

South University Online grader er designet til travle professionelle sygeplejersker, der ønsker at fortsætte med at arbejde, mens de går i skole. De tillader du planlægge arbejde og klasser omkring din tidsplan, og du kan arbejde i dit eget tempo og på din egen tidsramme.

Desuden South University har ingen krav til deres online-programmer Residency, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at komme til campus en gang eller to gange om året og at ofre arbejdstid og tid med din familie. Den kliniske erfaring, der kræves i både RN til BSN færdiggørelse program og MSN program kan være afsluttet på et anlæg tæt på dig.

Hvis du ikke kan afsætte tid til at tjene en traditionel, on-campus grad, kan en af ​​South Universitets RN online grader være en god mulighed for dig.

Hvad Jobs du kan forvente fra forskellige RN Grader

Hvis du overvejer at blive en sygeplejerske, der er flere forskellige uddannelser, du kan vælge fra. En af de afgørende faktorer for de fleste mennesker, er imidlertid, hvilken type job, du vil komme ud med, når du er færdig med din uddannelse. Brug denne guide til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad slags grad er rigtigt for dig.

LVN / LPN - hvis du vælger at blive en godkendt praktisk sygeplejerske, er du ikke en RN, men arbejder under tilsyn af en RN eller læge. Du kan få et job på et hospital eller andre medicinske facilitet som en LVN / LPN

ADN - En associeret grad sygeplejerske bliver en RN, og kan arbejde overalt, hvor en RN kan arbejde - på et hospital, læge kontor, eller andre medicinske facilitet. Dog kan en ADN forvente at blive forbigået for avancement af rns, der har afsluttet deres bacheloruddannelse

BSN - en Bachelor of Science i sygepleje er ofte betragtes minimumskravet til at blive en RN. Hvis du tjener en BSN og videregive din licens, er du et fuldgyldigt RN og kan forventes at fremme i din karriere, hvis det er dit ønske

MSN - en Master of Science i sygepleje grad giver dig mulighed for at flytte ind i hospital eller sygepleje administration, eller sygeplejerskeuddannelsen. Det er en god grad for dem, der ønsker at fremme op sygepleje karrierestigen

RN Grader: RN til BSN grad

En vis grad mulighed for allerede registrerede sygeplejersker er at få din RN til BSN grad. RN til BSN grader er designet til sygeplejersker, der har en associeret grad eller som har afsluttet en ammende diplomuddannelse og tjent deres RN licens, men endnu ikke har deres BSN grad. Mange skoler tage hensyn til kurser, du allerede har gennemført i din tidligere skolegang og kan give dig kredit for at allerede udførte arbejde. Nogle skoler også give kredit for tidligere erhvervserfaring. For enhver RN, der er interesseret i karriere, de fleste medicinske faciliteter kræver en bachelorgrad. Hvis du ønsker at fremme din karriere, men endnu ikke har en BSN, overveje en af ​​de mange tilgængelige RN til BSN programmer.

RN Degree Udfordringer

Hvis du har besluttet at gå tilbage til skolen på South University Online til at forfølge enten din BSN eller MSN grad, kan du står over for et par udfordringer undervejs. Her er nogle områder, at holde øje med:

 • Skolen er tidskrævende. South University Online forsøger på alle mulige måder at gøre skolen som fleksibel og nem at gennemføre som muligt. Alligevel er du deltage i en uddannelse, og du skal være parat til at bruge tid på at arbejde og studere til enten din BSN eller MSN grad
 • RN grader koster penge. På mellem $ 280 og $ 310 en kredit time, South University Online programmer er overkommelige. Dog vil du stadig nødt til at komme op med penge til at betale din undervisning. Se til forskellige kilder til finansiel støtte til rådighed via South University Online, både føderalt og arbejde-undersøgelse, til at afholde dine omkostninger
 • Self-motivation er nøglen. Da South Universitets uddannelser er online, skal du være villig og i stand til at motivere dig selv til at arbejde - også når man nogle gange ikke har lyst til det. Overvejer du sandsynligvis beholde dit job samtidig med at gå i skole, efter en lang dag på arbejde, nogle gange motivation kan aftage; skal du være i stand til at holde på opgaven og holde gør dine kurser.

RN til BSN grad:-uddannelsen

På South University Online, er RN til BSN færdiggørelse program designet til arbejdsgrupper sygeplejersker, der er indehavere af en associeret grad i sygepleje eller en ammende eksamensbevis. Her er de typer af emner, du vil studere, mens du tjener din RN til BSN grad på South University Online:

 • Palliativ pleje
 • Gerontologi sygepleje
 • Alternativ / holistisk medicin
 • Patient færdigheder
 • Ledelse evner

Hvis du vælger at tjene din RN til BSN grad på South University Online, vil du lære om de nyeste tendenser inden for sundhedspleje, udvide dine sygepleje færdigheder, og holde up-to-date om spørgsmål i sygepleje område. Du vil være i stand til at udvide og fremme din karriere med den nye viden, du får fra South Universitets RN til BSN færdiggørelse program.

MSN grad:-uddannelsen

I South University Online MSN program, vil du lære om følgende emner:

 • Etisk beslutningstagning
 • Multikulturelle undervisningsbehov
 • Organisationen i sundhedsvæsenet leveringssystem
 • Udvikling curriculum for sygeplejersker
 • Design læreplaner
 • Design test
 • Pathophsysiology

Du vil udvide din viden ved at tage din uddannelse til det næste niveau med en bred vifte af kurser. South University Online MSN program er især nyttigt for sygeplejersker, der ønsker at flytte ind i sygeplejerskeuddannelsen feltet.

Overvejer en RN Online Degree

Hvis du har besluttet at du vil forfølge din RN grad, har du et par muligheder. Du kan studere i en traditionel, on-campus RN program, eller du kan vælge at forfølge en RN online grad. RN online grader er designet til studerende, der har mindre fleksible skemaer på grund af arbejde og familiemæssige forpligtelser.

Ved at tillade dig at vælge dine klasser og arbejde i dit eget tempo, du er mere tilbøjelige til at være i stand til at afsætte tid og energi til din RN grad. Mange gymnasier, der tilbyder RN online grader har bopælskrav, beder, at du kommer til campus, når et semester eller en gang om året for at mødes ansigt til ansigt med professorer og andre studerende.

Alle RN online grader kræver klinisk erfaring, som du skal tjene personligt, enten på skolen, du studerer eller på en medicinsk facilitet i nærheden af ​​dit hjem. Hvis du ikke kan afsætte tid til at tjene en traditionel, on-campus grad kan en RN online grad være en god mulighed for dig.