Sybord Planer

Sybord Planer

At have den rigtige arbejdsflade kan gøre en enorm forskel, når du fuldføre syprojekter. Du kan købe pre-made syning borde fra håndværk butikker og websteder som SewingTableShop.com, men at skabe en virkelig nyttig plads og spare lidt penge, kan du foretrækker at lave din egen tabel eller ændre en eksisterende brik til dine specifikationer. Uanset hvad, er du sikker på at ende op med en syning tabel, der er skræddersyet til dine behov.

Ændring af en eksisterende Piece

Du behøver ikke at være ekspert woodworker eller har en alvorlig budget til at lave en syning bord, især hvis du starter med en eksisterende møbel. Dette er en perfekt mulighed, hvis din syning plads vil være i et delt værelse og bliver nødt til at blande sig med at rummets indretning. Det er også en god måde at give din Sybord at personlige touch uden at skulle købe en masse dyre værktøjer eller forsyninger.

Grundlæggende Cabinet Sybord

Hvis du vil oprette en tabel med skuffe opbevaring, kan du følge disse enkle planer:

 1. Køb en fire-fods længde slagter-blok køkkenbordet, til rådighed i hjemmet butikker og Ikea. Vælg et stykke, der er robust og flad. For lettere manøvrering, skal du vælge et stykke, der er en tomme tyk.
 2. Vælg en lille kommode, natbord eller arkivskab, der er 30 inches i højden. Sørg dette stykke har masser af lagerplads til begreber og syning værktøjer. Paint dette stykke i den ønskede farve.
 3. Køb et sæt med to solide, 30-tommer bordben fra dit hjem center eller Tablelegs.com. Paint benene svarer til kabinettet. Køb to metal L-beslag, og vedhæfte en til hvert ben.
 4. Læg slagter-blok top med forsiden nedad på gulvet, og markere, hvor du ønsker at bore huller til at fastgøre L-beslag i benene. Bor hullerne, og brug skruer til at fastgøre benene på undersiden af ​​slagteren-blok top.
 5. Flip køkkenbordet over, så det står på de to ben, og hvile på den anden side på toppen af ​​kabinettet. Vær sikker på at efterlade mindst 24 inches af clearance for dine ben, mens du sidder ved din syning bordet. Fjern derefter alle skufferne fra kabinettet, og har en hjælper holde slagter-blok top i den ønskede position. Nå i kabinettet, og præ-bore huller til dine skruer fra undersiden. Skrue køkkenbordet til toppen af ​​kabinettet, og erstatte skuffer. Glem ikke at tilføje dekorative skuffe hardware.
 6. Købe og installere skuffe dividers og arrangører til at holde styr på alle dine syning værktøjer.

Udvidet Reol Sybord

En anden måde at oprette din egen syning tabel er at bruge en gammel reol. Denne plan giver endda plads til din symaskine:

 1. Vælg en gammel reol fra en genbrugsforretning eller fra dit eget hjem. Fjern den anden hylde fra neden. Juster hylderne, så man er cirka 30 inches fra jorden. Styrke denne hylde med 2x4 tømmer.
 2. Mal hele reol i din foretrukne farve, ved hjælp af sjov tapet til linje ryggen, hvis det ønskes.
 3. Købe to bordben, og male dem til at matche reol. Vælg ben, der er robust, og installere et L-beslag på hver enkelt.
 4. Køb en en-tommer-tykke, fire-mund-lang sektion af slagter-blok bordplade. Læg køkkenbordet nedad. Ved hjælp af skruer, fastgøre L-beslag for de to bordben til hjørnerne på en af ​​de korte sider.
 5. Fastgør den anden ende af bordpladen til den forstærkede hylde i reolen ved hjælp af skruer. Opbevar din symaskine på den nederste hylde, og bruge skraldespande og kurve til at organisere dine syning forsyninger på de øverste hylder.

Sybord Planer for Træsektoren

Hvis du er handy med tabellen sav og boremaskine, gør dit eget sybord fra et sæt af træbearbejdning planer kan være den perfekte løsning for dig. De fleste planer give oplysninger om omfanget af erfaring, der kræves, så du kan finde en plan, der matcher dine evner. Du vil sandsynligvis opleve, at din syning erfaring er praktisk, når det kommer til at skære stykker, læse instruktioner, og visualisere det endelige produkt.

Følgende steder tilbyder træbearbejdning planer for syning tabeller:

 • Rockler Træarbejde og hardware har planer om en fold-ud syning arbejde overflade med masser af opbevaringsplads.
 • Keepsake Quilting tilbyder en plan, der omfatter en stuve-away strygebræt og masser af hylder.
 • Amazon.com sælger en plan for at bygge et hjørne Sybord med en fold-ud overflade.
 • Ana White tilbyder gratis vejledning til at give et mindre-space syning center.
 • Woodcraft tilbyder en træbearbejdning plan for at gøre en syning bord med masser af skuffer.
 • Country Corner Crafts har en plan med en valgfri lift mekanisme til din symaskine.

Planlægning Din Sybord

Du kan oprette din syning tabel fra bunden eller ændre en eksisterende tabel, der passer til dine behov. Uanset hvad, er det en god idé at spørge dig selv et par spørgsmål om, hvordan du skal bruge denne tabel:

 • Hvor meget plads har du? Det er altid en god ide at købe eller gøre den største Sybord du har råd og opbevare. Du kan aldrig få for meget arbejdsområde.
 • Hvor vil tabellen blive placeret? Tabeller i delte opholdsstuer kan være nødvendigt at ligne high-end møbler, mens dedikerede håndværk værelse tabeller kan have mere af en sød arbejdsbord look.
 • Hvor meget storage har du brug for? Holde din tabel organiseret er afgørende, så se efter planerne, at funktionen skuffer eller hylder til forsyninger.
 • Hvilke sy-relaterede aktiviteter vil du udfører her? Hvis du gør en masse syning, skal du måske plads til en almindelig symaskine, en serger, et strygebræt, en skæring rum, og masser af stof og forsyninger.
 • Vil du have en bærbar tabel? Hvis du ikke kan forlade din Sybord op hele tiden, kigge efter et design, der kan foldes eller har hjul til nem bevægelse.
 • Vil du bruge denne tabel til andre håndværk? Hvis det er tilfældet, skal du plads til at gemme din symaskine, når det ikke er i brug.

Perfekt til dig

Gør dit eget sybord giver dig masser af kontrol over design og layout, og internettet er en fremragende ressource for Sybord planer. Giv nogle tanker om dine behov og begrænsninger, inden du vælger dine planer, og du vil ende op med en syning tabel, der er perfekt for dig.