Sy Slip Covers til Stole: syvejledning og tips

Sy Slip Covers til Stole: syvejledning og tips

Slip dækker bringe liv til et gammelt stykke elskede møbler og beskytte en stol fra den daglige misbrug af børn og kæledyr. Uanset hvilket formål din ønsker en skridsikker dækning, skal du følge disse trin for at oprette en beskyttende og attraktivt tilbehør til en favorit stykke.

Materialer og værktøj:

 • Stol til dækning
 • Stof
 • Store ark papir eller overdækninger skabelon
 • Stof saks
 • Syning maskine
 • Tråd
 • Blyant
 • Stick pins
 • Velcro (valgfrit)
 • Bånd

Syning instruktion og anvisninger til at gøre en stol slip cover:

 1. Opret en papir skabelon. Enten købe en skabelon til stolebetræk fra internettet eller oprette din egen. Brug af store ark papir og en blyant, lave en skabelon af alle overflader - forside, bagside, sider, sæde pude og sæde boksen, arme (inde og ude) og nederdel. Fastgør papiret til overfladen med stifter eller tape og tegne omridset af alle overflader. Skær hvert stykke af skabelonen.
 2. Brug skabelonen købe stoffet. Da mængden af ​​stof er nødvendig, afhænger af størrelse og form af stolen, at den nemmeste måde bestemme mængden af ​​stof brug for, er ved at tage af skabelonerne til stof butik med dig. Eller æglægning skabeloner ud på et bord og måle mængden nødvendig. Tillad mindst 2 "af rummet mellem skabelondelene.
 3. Vask stoffet. For at undgå fremtidige svind, når du bruger et vaskbart stof, køre stoffet gennem vaskemaskinen før opskæring og konstruere slip cover.
 4. Ved hjælp af skabeloner, skære stykker stof. Placer skabelonerne på stoffet og pin skabelonen på stoffet for at holde på plads. Klip stofstykkerne, og sørg for at skære ¼ "- ½" uden for linjen for at give mulighed for sømmene. Hvis du foretrækker en slouchier pasform, derefter skæres 1 "uden for linjerne og gøre sømmene løsere.
 5. Læg stoffet til byggeri. Ved udarbejdelsen at sy slip dækker for stole, placeres hvert stykke stof på hovedet på hver overflade for at sikre, at de tilslutter. Fold alle læg omkring hjørner og arme, så pin dem.
 6. Sy stykkerne sammen. Følg disse syning tips ... startende med bagpanelet forbinder over toppen til fronten inde sæde område, sy betrækket sammen. Langsomt satte låget sammen ét stykke ad gangen. Deltag stykkerne ud og ind, så sømmene vil være på indersiden.

  Afhængig af typen af ​​stolen, kan det være vanskeligt at få monteret slip dækning til og fra. Hvis du vil have let fjernelse, overveje at deltage enten de forreste sømme omkring arme eller en tilbage sidesøm med strimler af velcro.

  Den sidste brik du vedhæfte bør være skørt, hvilket kan gøres ved slutningen af ​​dette trin eller i slutningen af ​​næste trin.

 7. Når du har syet låget, drej den højre side ud. Form slip dækning, så passer det over stolen og udjævne kanter og sømme.

Nu hvor du har oprettet en slip cover til din stol, er det tid til at nyde frugten af ​​dit arbejde. Læn dig tilbage, slap af og nyd den opdaterede udseendet af dine begunstigede stole med deres nye møbler slip dækker.