Sy, Skal jeg Restore eller ej?

Sy, Skal jeg Restore eller ej?
En læser har spurgt, "Jeg har en gammel Singer (symaskine) og pedaler og hjul behov restaurering. Hvad er værdien før og efter restaureringen? "En restaurering kan påvirke værdien af ​​din antikke, og før du forsøger en, bør du overveje et par ting.

Gendan eller genopretning eller bevaring

En restaurering er en reparation eller malerarbejde eller reparation - noget, der vil ændre den oprindelige tilstand af dit antik. Så med en symaskine, kan en restaurering involvere:

 • Maleri af en eksisterende skinnekontakter;
 • Stripning gammel maling fra nogen del af maskinen og malerarbejde;
 • Tilføjelse af nye mærkater eller fjerne de originale mærkater;
 • Stripning et træ kabinet, reparere huller.
 • Tilføjelse af nye remme (plast i stedet for læder, etc.)

Restaurering er ikke reversibel, og generelt betyder, at varen har undergået ændringer, som fjerner det fra originalen. Bevarelse din maskine betyder, at du behandler eller opbevarer det, så det ikke nedsætter mere (såsom opbevaring af symaskinen i et temperaturstyret rum og ikke en fugtig kælder.) Spare din symaskine (eller en anden antik) kunne kalde til:

 • Rengøring af maskinens overflade, eller de dele, uden permanente ændringer;
 • Forsigtigt fjerne eksisterende voks og rengøring af træoverflader;
 • Placering af delene, der er originale til den æra, og den pågældende maskine, og bruge dem til reparation;
 • Genbrug noget du fjerne ved rengøring eller reparation (skruer, etc.)

Bevarelse anses generelt for at være reversible, hvilket betyder, at bevarelse handlinger kan fortrydes. Så ændre en gammel hånd hjul til en ny er fint, så længe du kan erstatte det oprindelige hjul (så, ingen boring nye huller!). For samlere, enhver antik i original stand (arbejdende dele, original finish) er generelt mere end en restaureret antik værd. American Society of Konservatorer tilbyder detaljerede definitioner af ændringer og reparationer.

Hvad er værdi?

Vi alle bruger ordet "værdi", når vi taler om antikviteter vi mener den monetære værdi af varen, når den sælges under forskellige betingelser.

 • Auktion værdi - hvad varen skønnes at bringe på auktion;
 • Retail værdi - varens pris i en butik, enten reelle eller virtuelle;
 • Forsikring værdi - hvad det ville koste dig at købe en vare stjålet eller ødelagt?

En auktion værdi kan være meget høj, eller endnu lavere end detailleddet; det afhænger af elementet. Og forsikringen værdi kan være den højeste, hvis du betaler for forsikring at erstatte punktet nøjagtigt som det var. Spørgsmålet her er "Hvordan vil værdien af ​​en symaskine ændring efter reparation?", Og svaret refererer til detail- eller forsikring værdier: vil maskinens værdi ændring efter reparation. Og svaret er, måske.

Sy, Hvad er problemet?

Lad os sige symaskinen har en detail værdi på $ 250 i god, funktionsdygtig stand. Her er, hvad vi har brug for at overveje i forbindelse med reparationer:

 • Maskinen er ikke meget dyrt at begynde med, så udskiftning af hjulet og pedalen kan ikke gøre nogen forskel overhovedet;
 • Hvis du ønsker at forsikre maskinen til genanskaffelsesværdien, dækker forsikringen en repareret maskine. Det betyder, at værdien af ​​erstatningen kunne være mindre end hvad du forsikret det til.
 • Hvis du ønsker at sælge maskinen som er, kan det bringe $ 50 eller derunder; med reparationer, kunne det bringe meget mere.

Spørgsmålet er virkelig "Hvad vil du gøre med maskinen?« Eller andre antik. Hvis du ønsker at sælge det som original, så reparationer kan sænke værdien. Hvis du ønsker at bruge den til at sy, så reparationer kan øge værdien. Medmindre du har en sjælden symaskine, der er intet galt med at reparere et stykke, så du får glæde af at se og bruge det.