Sy Christmas Tree Skirt

Sy Christmas Tree Skirt

Gør dit eget juletræ nederdel er en fantastisk måde at skabe en ferie arvestykke, der vil blive en særlig del af din fest i mange år fremover. Tree nederdele tilbyder masser af måder, du kan udtrykke dig selv kreativt, uanset om du er en ekspert syerske eller bare lære at sy.

Sådan Sy en Tree Nederdel

Hvis du er interesseret i at gøre et komplekst juletræ nederdel, såsom et quiltet design, er det bedst at bruge et mønster til dit projekt. Men hvis du planlægger en simpel træ nederdel hjælp basiske materialer som filt eller fleece, kan du slå ud på egen hånd, og lad din kreativitet være din guide. Bare følg disse trin for at gøre den grundlæggende nederdel og så have det sjovt udsmykning det til at matche dine foretrukne ferie håndværk og farver.

Du skal bruge

 • Seks meter af filt stof
 • Dameskrædder markør
 • Stykke snor
 • Målebånd, saks, og stifter
 • Burrelukke
 • Symaskine og tråd

Hvad skal man gøre

Sy Christmas Tree Skirt

Forskøn dit træ nederdel med ferie motiver

 1. Fold din følte stof i halve på langs, og fastgør de to lag sammen med et par ben.
 2. Brug målebånd for at finde den nøjagtige centrum af stoffet på den foldede kant, og markere dette med dameskrædder markør. Bind den ene ende af snoren til blyanten og pin den anden ende til centrum mærke du har lavet på folden af ​​stoffet. Afstanden mellem dameskrædder s markør og slutningen af ​​strengen bliver halvdelen af ​​diameteren af ​​dit træ nederdel. Det er en god ide at gøre dette omkring 30 inches.
 3. Holde strengen stram, tegne en halvcirkel på stoffet med dameskrædder markør. Fjern stiften fra enden af ​​strengen, og forkorte strengen til omkring seks inches. Repin enden i midten af ​​folden på stoffet, og tegne en anden halvcirkel. Når du er færdig har du to halvcirkler, en meget mindre end den anden.
 4. Skær langs begge halvcirkler holde stoflag sammen som du går. Skær den ene side af folden for at skabe en åbning for dit træ nederdel.
 5. Brug din symaskine til at sy krog og løkke lukning på den åbne del af dit træ nederdel. Nu din base nederdel er gjort, og det er tid til at have det sjovt forskønne det.

Udsmykning Idéer

Prøv nogle af disse ideer til at give dit juletræ nederdel nogle smukke hjemmelavede personlighed:

 • Brodér kanten af ​​skørtet med fyr grene, snefnug eller anden sjov juletema.
 • Tilføj applikerede ferie former såsom snemænd, julepynt, engle, eller andre sjove motiver.
 • Har familie og venner underskriver træet nederdel med julen meddelelser med en stof pen. Så brug broderi floss at sy over at skrive og skabe en permanent registrering af din julegave erindringer.
 • Sy glasperler eller pailletter til træet nederdel for lidt af tilsat ferie gnistre.
 • Har børn dyppe deres hænder i stof maling, og gøre en hånd print på skørtet hvert år. Ved siden af ​​håndaftryk, skriver barnets navn og alder.
 • Sy frynser eller pom-poms langs den ydre kant af træet nederdel for at gøre det ekstra smuk.

Nyttige Tips til syning din egen Tree Skirt

Vær opmærksom på følgende tip i tankerne, som du beslutter dig om materialer og design af dit juletræ nederdel projekt:

 • Vælg et stof, der er nemt at arbejde med. Mens fløjl eller satin kan være smuk, kan de være et mareridt, hvis du ikke har erfaring med dem. Hold dig til filt eller fleece for en let alternativ og gem fancy klud til trim.
 • Hvis du er ny til at sy, holder det grundlæggende design af træet nederdel enkel. Du kan altid tilføje stil med dine dekorationer.
 • Pick tekstiler og dekorationer, der matcher temaet og farven på dine juledekorationer. Fælles fodboldmesterskaber er grøn og guld, rød og grøn, blå og sølv, hvid og sølv.

Juletræ Nederdel Kits

Du kan også købe kits, der kommer med alt hvad du behøver for at sy en dejlig juletræ nederdel. Overveje en af ​​disse smukke muligheder:

 • Peppermint Kranse Christmas Tree Nederdel - Denne smukke nederdel kit fra Shabby Fabrics giver dig alle de forsyninger til at gøre et kludetæppe krans-tema træ nederdel. Det kommer med flannel stof i elfenben, grøn og rød, samt underlag og bindende. Dette sæt er ideelt for nogen med en smule af syning erfaring med, men der er ingen grund til at være ekspert. Det retails for $ 88.
 • Bucilla Candy Express Christmas Tree Nederdel - Denne nuttede slik tog-tema træ nederdel fra Merry Strømper funktioner uddybe følte applikationsbroderi og broderi. Den stemplede følte stykker, sikkerhedskopiering stof, beading, broderi floss, og alle andre forsyninger er inkluderet, som er detaljerede instruktioner. Dette er et ideelt valg, hvis du gerne vil gøre dit træ nederdel i hånden og er velegnet til alle niveauer af erfaring. Det retails for omkring $ 40.
 • Christmas Star Tree Nederdel - Denne fantastiske stjerne-formet design fra Keepsake Quilting er alt andet end almindelig. Det bruger maskine applique for at skabe en slående træ nederdel ud af flere forskellige Calico stoffer. Sættet leveres med alle de stoffer, smeltesikringer interface, opbakning, binding og instruktioner for at gøre nederdelen. Det er bedst for mellemaktivt syersker og retails for omkring $ 50.
 • Holly Tree Nederdel - Hvis du leder efter et kit til en nybegynder, kan dette være den ideelle løsning for dig. Denne enkle kit fra Weekend Kits har pre-cut følte applikationsbroderi i en kristtjørn motiv. Det omfatter også jumbo rick-rack trim, garn, broderi floss, en pre-cut nederdel panel, knapper, og selv broderi nål. Det er også meget overkommelige på kun $ 15.
 • Vi elsker sne Tree Nederdel - Denne nuttede pingvin-tema træ nederdel fra Herschners er et design, der vil gøre dig til at smile. Den er udstyret med flere gave-leverer filt pingviner på en blå baggrund. Sættet indeholder filt, perler, broderi floss, nål, trim, og instruktioner. Selvom det er en tidskrævende design, kræver det ikke megen tidligere erfaring. Dette sæt retails for omkring $ 35.

Gøre det særlige

Uanset hvordan din dekorere dit træ nederdel eller som stoffer du vælger at bruge, er du allerede gør en særlig familie arvestykke. Dette er et juletræ nederdel, du vil bruge i mange år fremover, og du kan altid tilføje flere detaljer til din grundlæggende design senere. Have det sjovt at gøre noget særligt for at tilføje ferie skønhed til dit hjem.