Swine Flu Natural Retsmidler

Swine Flu Natural Retsmidler


Svineinfluenza naturmedicin er særdeles efterspurgt, da folk tage forholdsregler for at forberede sig på det værste. Disse naturlige retsmidler kommer i form af urter, ordentlig håndvask og kost og ernæring, så du kan styrke dit immunforsvar, reducere spredningen af ​​infektion og holde dig fri for bakterier.

Om svineinfluenza

Den svineinfluenza, også kaldet H1N1-virus, er en influenza-virus, som præsenterede sig i USA i april 2009. Virussen spredes på samme måde de influenzaer gamle overførsel fra person til person gennem berøring, hoste og nysen. Den 11. juni samme år, Verdenssundhedsorganisationen annonceret en svineinfluenza pandemi.

Hvorfor Er virus kaldet svineinfluenza

H1N1-virus blev tilnavnet "svineinfluenza", når laboratorieundersøgelser opdagede mange af generne i virus svarede til influenzavirus udbredt blandt nordamerikanske svin. Men yderligere undersøgelser afslører, at forskellene mellem H1N1-virus, og dem, der forekommer hos svin er meget forskellige.

Beskyt dig selv fra svineinfluenza

Beskyt dig selv fra svineinfluenza er ikke en vanskelig bestræbelse, selvom virussen er smitsom i naturen. Omhyggelig hygiejne er det første skridt. Holde dine hænder rene, undgå at røre dit ansigt (især dine øjne og næse), og blive mere bevidste om potentielt forurenede overflader, såsom offentlige elevator knapper og håndtag og andre almindeligt rørt områder kan være afgørende for at bo godt.

Sundt immunsystem

For dem, der er blevet smittet, har de fleste kom sig uden hændelse, der ikke kræver lægehjælp. Et sundt immunsystem kan være årsagen. For at holde dit immunforsvar sundt, i stand til at afværge infektion nemt og bekæmpe sygdomme, når de strejke, en sund kost er afgørende.

Antioxidanter og immunsystemets funktion

Antioxidanter er vitaminer og mineraler, der fjerner skadelige oxidanter (frie radikaler) fra blodbanen. Frie radikaler er de giftige biprodukter, som kroppen, når maden er omdannet til energi. De kommer også fra forurenende stoffer som cigaretrøg, sollys eksponering og et væld af miljømæssige faktorer. Et overskud af frie radikaler er skadelige for kroppens immunsystem. Desuden mangler antioxidanter i kosten er relateret til kræft, hjertesygdomme og sygdomme i centralnervesystemet. For at øge din antioxidant indtag forbruge tilstrækkelige frugt og grønt i hverdagen.

Sund kost giver svineinfluenza Protection

En sund kost er kroppens muskler til at leve, hvilket giver dig styrke til hver kamp og brændstof for hver dag. Sund kost indebærer en bred vifte af fødevarer ud over motion og stresshåndtering. Med fokus på at pleje din krop med omhyggelig opmærksomhed på disse faktorer vil hjælpe dig med at styrke dit immunforsvar under sygdom og holde dig godt beskyttet over for udbrud.

Urter til sundhed

Urter har været brugt i århundreder til at helbrede forkølelse og støtte med alle tænkelige lidelse. Urter, der øger immunforsvaret kan hjælpe afhjælpe sygdom som svineinfluenza. Echinacea og goldenseal er blandt de mest anvendte urter for sundhed. Find dem over-the-counter på ethvert apotek, købmand eller helsekostforretning.

Motion og Stress Management

Med sundhed klubber på næsten hvert hjørne, amerikanerne er godt klar over fordelene ved fitness. Motion er også et middel mod sygdom og et udløb for stress, hjælper dig til at forblive sunde og infektion-fri.

Swine Flu Natural Retsmidler

Sæt ovenstående tip til praksis for at øge din immunitet og bidrage til at styrke din krop for stormløb af sygdomme, der er sikker på at true i forkølelse og influenza sæson. Svineinfluenza naturmedicin som kost, motion, stresshåndtering og naturlægemidler behandlinger er sikker på at hjælpe.