Swimming Pool: Swimmingpool Vedligeholdelse Rådgivning Tips

Pumpe Dump

Mere swimming pool vedligeholdelse råd: Sig du er en pendler og daglige du betale bompenge for at krydse broen for at arbejde. Lad os nu sige, at alle de betalingsstrækninger er lukket ned. Du ville have væg-til-væg trafik! Biler vil ikke være i stand til at gå ind eller ud. Det er stort set den samme, som ville ske med din pool vand, hvis din pool pumpe ikke virkede.

En pool pumpe opgave er at holde vandet cirkuleres (dette gøres så vandet kan løbe gennem filtrene og overflade forplove til konstant at rense sig selv). En topnotch pumpe kunne cirkulere alt vandet i din pool i ca. 8 timer. Pool vedligeholdelse for en pumpe er meget ligesom en overflade skimmer (pumpen indsamler også vragdele i en si kurv, og du bliver nødt til at tømme denne kurv regelmæssigt).

* Mens du tømme kurven også kontrollere pumpens dele for at sikre, at de alle er i orden. Et brudt del kan lukke din poolens samlede rengøringssystem.

Basket Case

Leder du efter nogle swimmingpool vedligeholdelse rådgivning? Ingen af ​​os har tid eller energi til at svæve over en pool og ren, 100% af dag-det er derfor, puljer er designet med overflade hulskeer. Disse tomrum bygget ind i siden af ​​bassinvæggene suge affald gennem en klap (kaldet et flydende overløb) lige ind i en si kurv. Det rene vand, derefter bliver cirkuleret ud. Selvom (som en teenager værelse) over tid, vil disse kurve indsamle en masse junk. Du er nødt til at tømme kurven enten en gang om ugen eller lige efter en stor storm blæser en hel rod af ting i puljen.

For at tømme kurvene bare Løft adgang lugen (placeret i toppen af ​​overfladen skimmer), fjern sien kurve, og tøm rod i papirkurven. Advaret dog, at nogle gange de små dyr (frøer, mus, etc.) finder vej ind i poolen og få suget op af skimmeren-og nogle gange de er stadig i live.

Sætte puljer i dvaletilstand

Alle gode ting kommer til en ende, og sommeren er ingen undtagelse. Og når bladene begynder at falde, og temperaturen begynder at falde, det ville nok være det rigtige tidspunkt at starte din vinter pool vedligeholdelse.

Det vigtigste ting, der bør gøres, før noget andet er at sikre, at alt vandet er ude af din swimmingpool udstyr (varmeapparater, filers, pumper etc.) Enhver vand tilbage i udstyr kan fryse op og gøre et reelt tal på dem, rør udstyr. For at gøre dette, skal du prøve følgende trin:

• Brug trykluft eller en ugiftig frostvæske for at sikre rørene er helt tørre
• Efter tørring er færdig, forsegle overfladen skimmer område og chlorinate vandet igen
• Tøm bassinvandet omkring 18 inches under coping
• Cover stramt

Bevar dit Pool Ejendom

Ønsker du at forhindre pool problemer? Når det kommer til pool vedligeholdelse fleste pool ejere som regel bare være meget opmærksom på pool dele. Dog kan problemerne skyldes eksterne faktorer, der ikke engang i nærheden af ​​din pool, ligesom planter (mere specifikt, træer).

Selvom træerne er en sikker afstand fra kroppen af ​​vand, de kan stadig gøre skade. Et træ har højde, så Løvfald, grene og blomster kan falde på en kantet sti højre ind i din pool. Et træ er måske ikke dårligt, men kan 3 eller 4 træer stinke ravage med dit udstyr (ligesom overfladen hulskeer og filtre), især efter regnvejr. Så kan du tage et kig op, før man slår sig på en grund placering.

Clean på Schedule

Mange opgaver er nemmere med planlægning. For at gøre omsorgen for din pool enkel, oprette en tidsplan for udførelse af pool vedligeholdelse. Desuden kan lave en tjekliste for regelmæssig pleje af din pool gøre vedligeholdelse til en leg. Omfatter følgende opgaver på din liste:

  • Støvsug din pool ugentligt.
  • Test din pool vand ofte. Brug pool kemikalier efter behov.
  • Rene si kurve på en regelmæssig basis.
  • Hold dækket fri for snavs, snavs, spredt pool legetøj, og andre unødvendige ting.
  • Test overskyet vand til kemiske balance. Du skal muligvis returskylle.

Easy Pool Genåbning

Hvis du har taget skridt til at sikre en ordentlig vinter pool vedligeholdelse, åbne din pool i de varme måneder bør tage minimal indsats. Faktisk den korrekte genåbning af din pool begynder, når du lukker den ned for vinteren. Det begynder med blot at holde øje med din pool i løbet af de kolde måneder og ser efter problemer med høje vandstande eller synkende covers. Sørg for at holde øje med store eller tunge emner, der kan falde ind i din pool. Hvis du opdager stort affald, fjerne det med det samme.
Fjern din pool dække omhyggeligt for at minimere mængden af ​​beskidt vand og snavs, der gør sin vej ind i din pool. Imidlertid forventes det, at nogle snavset vand vil komme ind. Fej puljen låget af og tør det før opbevaring for at forhindre meldug. Du får brug for det i god form til næste vinters pool vedligeholdelse.

Fiberglass Facelift

Den makeover dille rammer overalt. Det er blevet populært med alle fra mødre til modellerne. Du kan ikke tænde for fjernsynet uden at se en slags makeover-tema show. Selv puljer får ind den handling.

For beton pools en re-pudsning af overfladen hver 7 til 10 år gør det trick. Selvom, har glasfiber pools (for det meste) været undtagelsen til denne "makeover skal" reglen (da en glasfiber overflade er designet til at holde sin skønhed i længst). Men fra tid til anden glasfiber pools muligvis brug for en justering. Hvis et lille område begynder at sløve eller ændre farver kan du ordne det ved at anvende Gelcoat maling til området. Men hvis det beskadigede rum er for stor til at røre op du bliver nødt til at overmale hele glasfiber swimmingpool. Da du behøver at tømme poolen Overmalingsinterval, ville det sandsynligvis være en god ide at ringe i en "pool vedligeholdelse" professionel.

Hvis tingene ikke Varm op

Der er masser af ting, vi kan få præcis, hvordan vi ønsker (pizzaer, dragter, biler etc.) .. Desværre vejret ikke en af ​​dem. Du kunne have en sommer, der virker som om efteråret eller en vinter, der virker som fjeder. Så hvis du ønsker at stable kortene i din favør (kommer svømme sæson), du måske ønsker at investere i en swimming pool varmer.

Uanset om det er el, gas, eller endda sol de alle arbejder stort set på samme måde. En række af rør forbundet til maskinen kombinerer varme med vand, at få vandet mellem 78 og 82 grader (som er perfekt til svømning). Når det kommer til swimmingpool vedligeholdelse varmeren er i bunden af ​​den fastsættelse op kæde-de kan stort set gå i et par år uden pool vedligeholdelse. Men hvis du finder vandet ikke varme op så hurtigt eller slet ikke, det er når det er reparationstid. Hvis du ikke har en grad i "Heater Mechanics 101" den bedste ting at gøre er at ringe i de professionelle.

* Det problem, der er mest fælles med varmeapparater er et calcium oprustning, træsko slangen. For at rense rørene, rense dem ud med syre påføres med en stålbørste.