Swimming Pool: Swimmingpool Udstyr Hjælp Tips

Coping med at håndtere

Swimmingpool udstyr hjælp: Coping er, hvad du bruger til top kanten af ​​swimming pool (det ligner en mini-fortov, der omgiver poolen). Coping kan foretages fra alle former for materialer som (normalt sten eller beton). Folk normalt tænker på coping som pool dekoration og ikke rigtig pool udstyr, men det rent faktisk tjener et formål. Coping har en skridsikker overflade for at undgå afvigelser ulykker på kanten af ​​bassinet.

* Når du designer din swimmingpool, så sørg for coping er i en lille vinkel, vippes væk fra puljen. Dette gøres for at holde vandsprøjt eller snavset regn i at strømme tilbage i puljen.

Self -Rengøring Solutions

Mere swimmingpool udstyr hjælp: Støvsugning-du kan ikke flygte fra at gøre det i dit hjem, så hvorfor skulle din pool være anderledes? En pulje vakuum er formentlig en af ​​de mest værdifulde stykker af swimmingpool udstyr, når det kommer til at holde en pulje i tiptop form. Af denne grund, bør du gå ned kvaliteten rute for at sikre din pool vand kvalitet.

For at få en pulje vakuum for at arbejde, du normalt nødt til at slutte enheden til ventilen indtag i skimmer kurv. Du temmelig meget har 2 valg, når det kommer til at samle vakuum typer:

• Manuel-temmelig meget værker som den manuelle vakuum, du har proppet i hallen skabet
• Automatisk (eller robot renere) -cleans puljen bunden helt af sig selv

* Ligesom en almindelig vakuum skal du tømme posen eller beholderen er knyttet til den, efter den fyldes op med snavs.

Size Matters

Medmindre du elsker chokket over koldt vand på din krop, ville du sikkert gerne have en pool varmer. De fleste mennesker foretrækker pool vand, der er omkring 78 grader Fahrenheit. Medmindre du bor i et særligt varmt klima, vil du ikke være i stand til at stole på solen alene at opvarme din pool. I de fleste klimazoner, skal du have en pool varmer til at give konsekvent varmt vand.
Størrelse betyder noget, når det kommer til pool varmelegemer. Selvom de indledende udgifter til et mindre varmelegeme kan være mindre, kan en større pulje varmelegeme være bedre på din energi budget. Dybest set, kan en mindre varmelegeme nødt til at arbejde meget hårdere og længere tid at opvarme din pool end en større udgave. Jo længere og hårdere ovnen skal arbejde, jo dyrere kan du forvente dine energiregninger at være. Spørg din pool udstyr forhandler for oplysninger om den mest effektive varmeapparat til din pool.

Dække dine baser

Kids (især unge småbørn) er ikke meget opmærksomme på deres omgivelser, især når det kommer til områder, hvor de ikke bruger meget tid, ligesom puljer. Selv når du har sikkerhedsudstyr pool udstyr (ligesom en daglig pool cover) måske stadig ikke blive afskrækket fra at udforske. Af denne grund, kan du investere i en pulje alarm.

Pool alarmer lyd fra, når nogen nærmer poolen og kan bogstaveligt talt være en redningskrans. Disse alarmer skal installeres på alle indgange, der fører til pool-den måde lyder alarmen, før det er for sent. En god støjniveau for denne type alarm er omkring 85 decibel (så det kan høres 10 ft. Væk). For at undgå en unødvendig lyden fra en masse af disse alarmer er udstyret med en midlertidig afspærring switch.

* Sørg for, at alarmen gør en tydelig støj og lyder ikke som nogen telefon, apparat, eller andre alarmer du ejer.

Flow Down Below

Børn har altid, at frygten for at komme for tæt på puljen drain-være bange for, at de vil blive suget helt ned til hvor alligatorer lever. Sandheden er imidlertid, at den sug på drænet er minimal (ca. lige så farlig som den sug i et badekar).

En pulje afløb er bare endnu et stykke pool udstyr, der holder vandet flyder. Det er der så vragrester konstant kan filtreres ud (det er derfor puljen gulv er bygget på en vinkel).

* For at sikre, at der er ingen uden chance for mennesker at få fødder sidder fast, bør du dække drænhul på ydersiden af ​​poolen. Brug en låg med små huller (ligner brusehoveder).

Pump Power

Pumpen er musklen bag puljen. Det holder vandet i bevægelse, så den hele tiden kan rengøres. De fleste pumper kører på elektricitet, så de kan holde kørende. Men hvor meget strøm pumpen har, afhænger af hvor du placerer den.

Sætte pumpen tættere vil give det mere saft. Placer en pumpe op til 40- 60 ft. Væk, og at magten vil blegne. Hold denne pumpe power point i tankerne, når du beslutter, hvor at placere puljen udstyr.

Automatisk Pool Udstyr

De fleste af os synes at elske automatisering. Fra automatiske garage-døråbnere til automatisk betaling af tjenester, elsker vi at have opgaver udført uden at løfte en finger. Hvorfor skulle det være anderledes, når det kommer til at samle udstyr?
Der er mange enheder på markedet, der er designet til at tage det arbejde, ud af næsten enhver pool-relateret opgave. Du kan finde pool udstyr, der automatisk måler vandtryk, dispenserer pool kemikalier, og fik vitale støttesystemer fra og til. Hvis du ønsker at bruge mere tid plaske i din pool og mindre vedligeholdelse, se sig om efter disse enheder.