Swimming Pool: Svømning Tips

Modstå Resistance

Sig to mennesker kører et løb, og en person har til at trække en kæmpe kampesten. Hvem tror du vinder? Pointen kan være indlysende her, men ikke krystalklart i puljen.

Nyttige svømning tips: En af de største problemer en begyndelse svømmer har er beskæftiger sig med modstand. Når svømning, hvis du placere dig selv i en akavet måde, du kan skabe mere modstand og udgifter måde mere energi end du har brug for.

* Hvis du ikke har en instruktør, se på internettet eller en bog, der fortæller om den bedste placering for hver svømning position.

Endless Analyserer

Alle øjne på dig! En konkurrencedygtig svømmer konstant evaluere deres slag-finding svagheder og korrigere dem. Hvis du har en swimming instruktør de vil også være at evaluere dig. Desværre, når du går frem og tilbage i en pulje (som andre kan bruge) kan det være svært at analysere en svømmer.

Til sammenligning, den endeløse personlige pulje holder svømmer på ét sted, så det er let at overvåge svømning teknik. Og da det er lavet til kun én person, behøver du ikke at bekymre sig om andre, blokerer en instruktør opfattelse.

Swim Safe

Du kan blive den stærkeste svømmer på planeten og det ville stadig være dumt at svømme alene. Selvom en pool er en måde mere kontrolleret miljø end et ocean du stadig er i vand, der er dybt. Ulykker kan ske. Når de gør, vil du være taknemmelige nogen er omkring at hjælpe eller tilkalde hjælp.

* Når børn går til en svømmetur (selv i en gruppe) er det en god idé at have en voksen til stede og ser.

Swim By Example

En af de bedste måder at lære noget er ved at se. At se eksempler på nogen gør noget den rigtige måde er en fantastisk måde for din hjerne til at lære, proces og i sidste ende fortælle din krop, hvordan det skal gøres. Hvis du prøver at lære den korrekte svømning teknik, ser en pro svømmetur mødes, kan være effektiv.

Flere svømning tips: Hvis du kommer til at se en pro svømmetur mødes for at lære teknikker, ikke går i person (det kan være svært at få billetter til at se disse top svømmere i aktion, og selv om du er der, du sandsynligvis ikke vil have den bedste visning). Heldigvis er der kabel-tv. Med hundredvis af kanaler afsat til alt, bør du være i stand til at fange en række pro svømmetur mødes. Og takket være kamera teknologiske fremskridt, får du den bedste udsigt muligt.

* Hvis du er i stand til at fange en begivenhed på tv, optage det (på denne måde ikke blot vil du være i stand til at se disse svømme streger i aktion når som helst du vil, men du kan også se det som langsomt eller så hurtigt som du vil).

Brug Tech For Teknik

Der er så meget information til rådighed, som du kan svømme i det! Medierne giver os alle former for information om emner lige fra at bygge et fuglehus til at skrive en roman. Det er specielt nemt at finde information om et emne så populær som svømning slagtilfælde.

Internettet byder på alle former for websteder, der tilbyder et væld af oplysninger om personer fra trænere til pro svømmere-dykke ret i. Der er også magasiner helliget svømning og software programmer, som du kan bruge til at programmere specifikke oplysninger om dig selv og få skræddersyet svømme slagtilfælde information.