Swimming Pool: Pool dække rådgivning Tips

Dækker alle specifikationer

Når du har en lille en, der kører rundt alt skal have nye sikkerhedsstandarder. De forretninger, møbler, og selv hunden har brug for at gå gennem en sikkerhed genopfriskningskursus. En sikkerhed pool dække bør også kontrolleres grundigt (da det vil forhindre dine børn i at tage en ukontrolleret svømmetur). Når man ser for en swimmingpool dækning, skal du sørge for:

• Betrækket er blevet godkendt af den ATSM (American Society for afprøvning og materiale)
• Betrækket er lavet af mesh netting så vandet kan passere igennem
• Der er ingen store huller, hvor et barn kan komme igennem

Hold din Cover Dækker

Mere pool dække råd: For visse områder af landet, kan vinteren være en af ​​de mest frustrerende sæson (du går i seng en nat kun at vågne op til et tæppe af hvide, som du er nødt til at skovl igennem at forlade huset, din bil er så koldt det vil ikke starte, for ikke at nævne alle de glider og glider på fortove). I løbet af disse kolde måneder, men glemmer ofte noget andet, der kan blive påvirket af de kolde-deres svømmebassiner.

Puljer er normalt ikke er i brug om vinteren, så de stadig kan føle vrede gamle mand vinter temmelig hårdt. Her er nogle løsninger på almindelige vinter pool problemer:

• Problem: vinter vind kan blæse din pool dække hele
• Løsning: Sørg for, at dækslet er forankret ned med sandsække eller vand poser

• Problem: Vind, kan regn og sne samles på løse dele af et låg og vægt det ned
• Løsning: Hold flydende bolde under dække for at holde låget stramt og forhindre indsamlingen i afskalninger

Spotting den rigtige Spa Cover

Der er alle former for muligheder for pulje dækker. Dem, der holder folk fra at falde i, dem, der holder varmen i, og dem, der holder snavs ude. Når man ser for en spa eller boblebad dække du bør være på udkig efter en, der har alle 3 af disse muligheder.

Det meste af den tid, du behøver ikke at bekymre sig, da kurbade og boblebade komme med et dæksel. Men, hvis du har børn, du bør være opmærksom på sine sikkerhedsfunktioner.

* Hvis den medfølgende cover standarder er ikke op til kode, kan du betale lidt ekstra for at opgradere spalåget.

Cover Conscience

Cover sikkerheden, før du bruger et cover! De fleste mennesker antager, at dæksler kan gøre skade kun om vinteren (ligesom når et dyr sætter sig fast på dækslet). Dog kan covers også være en fare i sommeren, hvis de ikke anvendes rigtigt.

Nogle mennesker vil faktisk bruger en sol pool dække i sommeren til at holde en pulje varm, når den ikke er i brug. Problemet kan opstå, når det er tid til at fjerne dækslet. Hvis det ikke er helt fjernet fra puljen, kan låget forvirre svømmere svømning undersøiske forsøger at dukke op igen.

* Hvis du ved, du skal bruge låget hele sommeren sørg for at det er komplet afdækket før hver brug.

Dæk, der dækker sig selv

Pool cover råd: I det sidste nummer af årtiers markedsføring fokus synes at have fokuseret meget på at få produkter til at håndtere de simple opgaver (en automatisk garageport kan åbne og lukke sig selv, lys kan slå sig fra og til, kan robot støvsugere gå fra rum til rum uden nogens hjælp-selv pool covers kan rulle og rul selv).

I dag kan du købe en automatiseret sikkerhed pool dække, der rent faktisk ruller og unrolls selv. Men blive advaret, er en enhed som denne kommer til en pris. Du kan afvikle betale et sted mellem $ 8 og $ 12 grand.

* Dette kan ikke være en smart investering, hvis du har små-huske, at denne ting kan åbne pulje dækning automatisk (som kan få farlige, hvis den kommer i de forkerte, små hænder).