Swimming Pool: Oplysninger om Aquatic Therapy Tips

Fysioterapi Underwater

Gå imod strømmen, ikke med det! Fysioterapi er nødvendig for rehabiliterende foranstaltninger, og tilføje en modstrøm pulje til din rutine øger effektiviteten af ​​behandlingen.

Den strøm, der løber imod dig øger modstanden yderligere. Øget modstand kan give mulighed for visse rehabilitations at gå meget hurtigere, med meget større effektivitet.

Aquatic terapi bruger

Vand terapi tips:
Der er potentielt endeløse anvendelser for vand terapi. Nogle af de mere almindelige anvendelser omfatter:

• Astma
• knoglebrud
• Bursitis
• Hjerterehabilitering
• Kroniske smerter i muskler / led
• Diabetes
• Fibromyalgi
• Multipel sklerose
• Fælles udskiftning
• Slidgigt
• Post-polio terapi
• rygmarvsskader Stress reduktion
• Vægt ledelse

Overvej at udnytte akvatiske terapi rutiner til at overvinde nogle af disse hindringer.

Wet Workout

Gym, schmym! For de fleste, et motionscenter er en kilde til aerob træning og fysisk terapi-selv gymnastiksalen kan også være et ømt sted på tidspunkter:

• Der kan være linjer for maskinerne
• Der kan være et begrænset udvalg af maskiner
• Folk har ikke altid rengøre udstyret efter brug
• Du kan aldrig få aerobic på et tidspunkt, der passer til dig
• Årlige gebyrer

I alle disse tilfælde din pool kan være svaret på dine problemer. Se ikke til gymnastik til motion-se til din pool for akvatisk fysioterapi i stedet. Du kan bruge en flydende bælte for vand terapi øvelser (ligesom jogging på plads eller strækning). Din pulje kan give en god træning!

* For den rette træning skal du have plads nok til at træde vande, uden at skrabe dine fødder på bunden. 5 til 6 meter er optimal.

Gratis Smerter i poolen

Pools kan hjælpe dig med at slappe af, få en træning, og endda have det sjovt. Et stigende antal mennesker bruger også puljer til lette smerter. I dag, i stedet for at gå til et motionscenter, patienter fysisk terapi bruge puljen til aqua terapi. Fordelene er, at du stadig kan få den samme træning, som du ville i gymnastiksalen, men, fordi du er i puljen, er du sætte mindre pres på dine led.

Du kan stort set bruge enhver pulje til aqua fysioterapi. For at opnå optimale pools resultater bør dog puljen være 92 grader (perfekt til at lindre smerten ved tilstande som gigt). Også, fordi de fleste af øvelserne er ikke alt for anstrengende (i forhold til cardio) poolområdet bør kun være omkring 2 1/2 ft til 4 1/2 ft dyb. Normalt for aqua terapi sessioner, vil du nødt til at gå til en afvænningsklinik pulje på en klinik eller hospital. Men i dag virksomheder som Endless Pools faktisk gøre versioner af disse puljer du kan bruge i dit eget hjem.

Stress Reduktion

Aquatic Terapi giver en afslappende metode til rehabilitering og motion. Regelmæssig landbaseret øvelse er allerede en god metode til at reducere personlig stress og spændinger, men vand terapi er meget mere effektive med hensyn til stress reduktion.

* Vand øvelser tendens til at være meget mere tåleligt for mennesker, som normalt har problemer med vægtbærende øvelser på land. Træning i vand er effektiv, men mindre stressende for kroppen.

Hydro-Help

Stress kan virkelig gøre et nummer på vores liv. Der er et væld af daglige, stressende syndere, herunder:

• Pendling
• Arbejde
• ærinder
• carpools

Ring nogen klokker? Specialer er spændingen fyldt tidspunkter af dagen, som vi mener ikke kun i vores sind, men vores krop så godt. Den sjove del er de fleste mennesker ikke ved, hvordan anspændt de virkelig er, indtil de får hjælp. En af de bedste måder at sive stress ud af vores krop er en grundig massage. Desværre har de fleste sygesikring politikker ikke dække hjemme massør besøg. Men, hvis du ejer en pool eller spa, kan hjælpen komme i form af - hydro-terapi.

Mere information om vand terapi: Hydroterapi er brugen af ​​kraftige vandstråler til at hjælpe med at lindre ømme muskler eller et ømt tilbage. Også, da strålerne kan ændres ved hastighed og størrelse af strømmen kan tilbyde alle former for nødhjælp. Men før du gør hydroterapi i din swimmingpool eller spa, check med en fysioterapeut først. De kan fortælle dig de bedste steder at sigte jets på din krop. Også, hvad temperatur (varmt eller koldt) vand skal være, når du bruger det på din ømhed og smerter.

Aquatic Therapy vs Aquatic Motion

Aquatic Therapy er forskellig fra akvatiske øvelse i et par forskellige måder. Aquatic Therapy har fokus på rehabiliterende teknikker og at sikre din krop heler ordentligt (fra enten skade, sygdom eller operation) Aquatic motion, på den anden side, udføres, mens ved godt helbred, og fokuserer på udholdenhed, styrke, vægttab og rekreation.

Både akvatiske motion og vand terapi tjener forskellige funktioner, så vær sikker på, at du bruger den rigtige til dine personlige behov (de er ikke indbyrdes udskiftelige). Du bør også kontakte en læge, før du bruger en af ​​disse programmer-vandmodstand er ikke for alle.

Tidlig Rehabilitering

Vent ikke med at få sunde! Hvis du har brug for fysisk terapi eller afvænning, vand terapi giver dig mulighed for at begynde en rutine meget tidligere end ikke-akvatiske metoder. På grund af den opdrift, kontrolleret temperatur, og egenskaberne lav effekt, kan vand terapi tages fordel af tidligere end normalt terapi.

* Hvis du er på udkig efter den hurtigste vej til sundhed, det er en god mulighed, fordi du kan starte med det samme!

Bælter for begge køn

Nogle nyttige oplysninger om vand terapi starter med at vælge bælter. Vi er ikke unisex væsner, bære sølv jumpsuits; Vi er en samling af forskellige mandlige og kvindelige krop typer. Bortset fra bowling sko, temmelig meget alle tøj og beklædning fabrikanter erkende dette faktum. Selv når det kommer til akvatiske terapi emner som opdrift bælter (aka: flotation bælter).

Opdrift bælter er anordninger, der holder dig stabil under akvatiske øvelser terapi. Kvinders bælter er generelt smallere end mænds. Og mænd som regel brug for lidt mere bælte til at hjælpe dem med at holde sig oven vande. Producenter af disse bælter producerer også bælter baseret på andre karakteristika som børnestørrelser eller for kvinder, der er gravide.

* Før du fat i en bælte være sikker på det er det rigtige for dig!

Webbed Resistance

Lige prøve at køre rigtig hurtigt i en pool? Næsten umuligt, ikke? Det er fordi vand er årsag til modstand, som i det væsentlige er tanken bag akvatiske terapi (ved hjælp af modstand til at arbejde musklen).

Ikke alle er bygget på samme. Så nogle mennesker vil have en lettere gang med bevægelse under swimmingpool øvelser end andre. Hvis det bliver for let, kan folk faktisk bære vand handsker eller vand sko, der tilføjer modstand. Dette er enten gøres ved at tilføje overfladeareal (oprettelse svømmehud handsker) eller ved at tilføje vægte til sko.

* Sørg for at tjekke med en professionel til at finde ud af, om ekstra modstand er, hvad du har brug for eller kan håndtere. Fordelene ved vand terapi er mange, men ikke du nødt til at tage højde din behandling til dine behov.

Terapi i en modstrøm Pool

Vand vægt er godt! Aquatic terapi er altid en fordel, men at tilføje en modstrøm pulje til din rutine har en synergistisk effekt. Den strøm, der løber imod dig øger modstanden yderligere. Øget modstand kan give mulighed for visse rehabilitations at gå meget hurtigere, med meget større effektivitet.

* Nogle medicinske tilstande kan forværres af vand terapi, så vær sikker på du konsultere en læge, før du starter dette program.