Swimming Pool: Om svømmebassin Hidsig Tips

BTU For You

Du kan gøre tonsvis af forskning, men når det kommer til at vælge den perfekte størrelse klimaanlægget til din lejlighed er der ikke en cookie cutter svar. Der er ingen magisk formel. Du kan sikkert finde hvad der er bedst baseret på størrelsen af ​​dit værelse, men andre faktorer kan gøre denne antagelse lidt af en gamble. Det er en lignende situation, når du køber en pool varmer. Selv ned til enhederne (begge måles i BTU-britiske Thermal Units).

Bortset fra volumen og rum, andre faktorer gør det svært at nagle præcise tal. Ting som hvordan vejret bliver, gennemsnitlige temperaturer om natten, og direkte sollys kan alle gøre en forskel, når du vælger en pool varmer. Din bedste chance er at tale med en entreprenør fra dit område-deres kvalificerede gæt ville nok være meget tættere på, hvad du virkelig har brug for.

De bedste ting i livet er gratis

Moder Natur har givet masser af gratis gaver til os. Ilt, vand og saftig mad lige fra træet er på vores fingerspidser. Moder Natur kan endda tilføje en lille solstråle, når det kommer til swimmingpools.

Solen er den mest kraftfulde energi vores planet bruger. Så hvis du ikke har udviklet din pool endnu, her er noget info, der kan hjælpe dig med at få en pool varmer gratis: Sørg for, at selve poolen er ikke i skyggen, og at det har fuld udsigt over sun-hvis solen rammer fra en sydlig eller sydvestlige punkt din pool bør varme op pænt.

* Husk, at hvis du har nogen skygge over det din pool vil ikke varme op så hurtigt. Desuden vil dage der er overskyet hindre opvarmning.

High Altitude Pool Hidsig

Selv om de fleste mennesker ikke vil gætte det, kan højde har en stor indflydelse på pool varmer funktion. Ved højder på over 2.000 meter, viser mange typer af pool varmelegemer faldt effektivitet. Nogle kan ophøre med at fungere godt helt.
Heldigvis, du er ikke fast med en kølig pool, bare fordi du bor i en forhøjet område. Der er pool varmelegemer designet specielt til brug i de højere luftlag, såvel som dem, der kan konverteres til brug ved højere stigninger. Diskuter dine muligheder med en kyndig forhandler, hvis du bor i en højde af mere end 2.000 meter.

Spar energi med pool varmelegemer

Mange swimming pool ejere befinder sig søger efter måder at gøre driften af ​​deres puljer mere omkostningseffektiv. Hvis du håber at gøre det samme, skal du starte ved at overveje metoder til at reducere energiomkostningerne for opvarmning din swimmingpool. Installation af en sol pool opvarmningsanlægget er en måde at sænke energiregninger.
Solar pool varmelegemer bruge magt af solen til at varme pool vand. Sammenlignet med andre swimming pool varmelegemer, solvarmeanlæg koster mindre at operere på årsbasis. Solar varmeovne er også mere jord-venlige. Desuden har de tendens til at tilbyde større levetid i forhold til gas og varmepumpeanlæg varmeapparater.

Hvad er stor om Gas?

Din pool og grill er meget tættere, end du tror. Når det kommer til madlavning op burgere eller gøre steaks syden fleste foretrækker gas over trækul (primært på grund af lethed). I slutningen af ​​dagen alt du behøver at gøre er at slukke for tanken og du er færdig, ingen bekymringer om bortskaffelse af lava hot trækul. Det samme ting, der er godt ved grillen er også godt for din pool!

Her er en hurtig tip om swimming pool varmelegemer: Gas pool varmelegemer er en af ​​de mere populære pool varmelegemer på markedet (dette skyldes, at brændstof omkostningerne er lave). Du kan fylde din gas varmer op med propan eller naturgas. Plus, gasvarmere varme vand op temmelig hurtigt på grund af de bruger en direkte flamme (ikke at nævne de er en leg at bruge).

Andre varme Varme Choices

Takket være god ole Ben Franklin og hans kite vi har elektricitet i vores liv. Elektricitet er den nemme alternativ til brændende brændstof. Med tryk på en kontakt kan du aktivere flere og flere enheder (som biler og endda pool varmelegemer).

Pool varmelegemer arbejde svarende til en elektrisk ovn. Elektriciteten opvarmer en spole, som igen opvarmer vand. For det meste er disse varmelegemer er billigere at købe end deres gas kolleger. Men at betale el-regningen i gennemsnit dyrere end at fylde en propan tank. Så i det lange løb at gasvarmer vil spare dig flere penge.

* Hvis du leder efter opvarmning hastighed, er elektricitet ikke passer til ildkraft af gas.

Gas Goes med enhver størrelse

Når du tænker på swimming pool varmelegemer, holder størrelse i tankerne. Størrelse er en vigtig faktor, når det kommer til at vælge tøj eller fodtøj. Forestil iført gigantiske sko, hvis du har petite fødder. Du ville se ud som du ville være klar til at træde ud af en mini-klovn bil og squirt seltzer. Størrelsen er også temmelig vigtigt, når du vælger gas pool varmelegemer (kun størrelsen ikke har at gøre med rummet af ovnen, men faktisk den måde gas varmer). Du har 3 valgmuligheder, når du vælger en varmelegeme:

• Konventionen metode: Dette er, når en stor flamme støt opvarmer en strøm af langsom bevægelse vand. Det går godt med små puljer eller spabade.

• Tank varmeapparater: Dette bruger en lille flamme til at opvarme en større mængde vand. Selvom det er temmelig omkostningseffektiv, den mangler strøm til koldere klimaer.

• Coil eller flash varmeapparater: Kan arbejde på enhver størrelse spa eller pool. Dybest set, en stor flamme hurtigt opvarmer en spole, som opvarmer en lille, hurtig bevægelse strøm af vand. Selv om dette kan varme op enhver størrelse vand temmelig hurtigt det ikke brænder en masse af brændstof.

* Sørg hvis du tænker på at vælge en gasvarmer, som du mener også om størrelsen på din pool.