Swimming Pool: Om Pool Legetøj Tips

Pool legetøj er sjovt og praktisk

Pool flåd kan være nyttige for mere end bare sjov. Pool flåd kan hjælpe dit barn vænne sig til at nyde en større vandmasse end badekar, samtidig med at han eller hun kan holde sig oven vande, uden at blive holdt. Pool flåd tillade dig at have det sjovt med dit barn og samtidig giver en ekstra foranstaltning af sikkerhed.
Der er mange farverige pool flotation enheder, der er praktisk talt garanteret at gøre pool tid sjov for både dig og dit barn. Husk dog, at pool flåd garanterer ikke for sikkerheden. Som sådan er det vigtigt at holde øjnene på dit barn hele tiden, han eller hun er i eller i nærheden af ​​vandet.

Deep Sea Prep i en pulje

Vil du lære om pool legetøj? De fleste af det legetøj, du finder i et barns kravlegård, krybbe eller legeplads er designet til at forberede dem til den virkelige verden. Du kan finde, sjove klingende telefon, en plastik ovn, musikinstrumenter, og selv overdimensionerede nøgler. Pool legetøj kan også forberede børnene til den virkelige akvatiske verden-havet.

Snorkler, finner og masker er alle store at bruge for første gang i en pulje i stedet for en strand. Miljøet i en pulje er langt mere kontrolleret end havet. I en pulje kan du stå op, hvis værre kommer til værre, og du vil ikke få saltvand i øjnene (disse er luksus, du ikke vil have i midten af ​​havet). Professionel dykker instruktører kender denne fordel alt for godt. Det er derfor, de begynder deres første scuba lektion i en swimmingpool.

* Hvis du ved, du vil på en familie strand ferie, kan det være en god idé at investere i nogle af disse swimming pool legetøj første til at hjælpe med at forberede dine børn til den ægte vare.

Kidding Around

Har små, der er ved at lære at svømme? Byg deres hjerner samtidig bygge deres svømmetur færdigheder:

• For en ændring af tempo på en race spil, har børn gør et matematisk problem at finde ud af hvor mange omgange de har brug for at gøre (for eksempel sige: "Gør 6 divideret med 2 omgange.").

• Har dine børn lide dykning spil? Brug farverige vægtede pool legetøj. Smid dem alle i puljen på én gang. Derefter bede dem om at få fat i en bestemt farve først.

Out Of Bounds Etikette

Den slår aldrig fejl-you're spille en slags spil med en bold i puljen (volleyball, basketball, etc.), nogen får lidt over ivrig og lancerer bolden vej ud af banen (ud af puljen). Normalt er reglen, at den person, der gjorde gerning bør tage gåtur. Men gå er normalt aldrig tilfældet. Børn, især, vil sandsynligvis sprint ud af puljen og tilbage igen med bolden (undertiden dykning tilbage i). Dette kan desværre være en sikkerhedsrisiko for antal grunde:

• Under kørsel, kunne børnene glide og ramte hovedet på dækket

• Dykning eller hoppe tilbage i den lave ende kunne gøre et nummer på deres ryg

• Hvis et barn ikke er forsigtig om tilbagelevering hoppe tilbage i puljen, de kunne ved et uheld ramte en person i midten af ​​flyvningen

* Sæt strenge regler om at køre-forbyder det. Hvis et barn ikke adlyder, straffe ham eller hende ved at forbyde brugen af ​​puljen til en fastsat periode. Vær stern og holde os til dine straffe og du vil se resultater.

Tromle din Flåd

Hurtig, hvordan får du 100 balloner i en lille taske? Du behøver ikke blæse 'em up. Temmelig indlysende, ikke? Alligevel millioner af amerikanere ignorerer dette faktum ved opbevaring af pool legetøj i en pulje skur og sanseløst dræber forårsager blowup tømmerflåde og innertube dræbte.

Alle spøg til side, de nemmeste måder at opbevare flåd skal punktere dem efter sommeren er forbi. Du vil fylder mindre på denne måde, tingene bliver mere organiseret, og du vil ikke risikere at popping nogen af ​​dine foretrukne flåd.

Store Pool Legetøj Sikker

Børn er naturligt tiltrukket af farverige, spændende legetøj og pool legetøj er ingen undtagelse. Som sådan er det vigtigt at holde pool legetøj og flydeanordninger ud af puljen, når de ikke er i brug. Pool legetøj kan tiltrække børn til vandet i håb om at nyde frikvarter, også selv om der ikke er nogen voksen let tilgængelige til at give supervision. Dette kan sætte dem i fare for at drukne. Pool legetøj bør fjernes fra puljen dæk så godt. Venstre rundt, skaber de snubler og glider farer for både børn og voksne.
For at holde pool legetøj af vejen og kære ud af fare, købe et par af lagerbeholdere. Hvis du er bekymret for, at lagerbeholdere vil tage for meget af din dæksplads, brug dekorative netting at holde dine dæk områder fri for rod og din pool legetøj handy.

Du behøver ikke at være fuld af varm luft

TV remote skal være en af ​​de største opfindelser i den moderne æra. Det har gjort det let at slappe af på en sofa og lynlås gennem hundredvis af kanaler med lethed. Forebyggelse en stamme af en muskel forsøger at ændre tv-dial (for dem, der kan huske, hvad en dial faktisk er). En anden opfindelse, der har haft en lignende effekt på vores udendørs liv er den elektriske pumpe.

Det vidunder, der er den elektriske pumpe kan køre på batterier eller stikket ind i en bil lightere og forretninger. Hovedformålet er at give dine lunger en pause. Med blot et tryk på en kontakt kan du sprænge et helt arsenal af oppustelige pool legetøj og ikke bryde en sved. Men da de gør blæse legetøj op temmelig hurtigt med et ubegrænset lufttilførsel, holde øje med svømmeren. Sørg for at stoppe maskinen, før det blæser op din blow up pool legetøj.

* Disse pumper kommer med en række adaptere, der passer ind alle typer luft åbninger. Da de er små, kunne de gå tabt temmelig let så gemme dem i en lille beholder fastgjort til pumpen.

Vand vinger

Nogle pool legetøj (som dem flydende hvilestole) er fantastisk til afslappende og pool legetøj ligesom volleyball eller basketball er stor for sjov. Selvom, kan nogle pool legetøj faktisk anvendes til børns sikkerhed.

Mere pool legetøj råd: en af ​​de mest populære sikkerhed pool legetøj er kendt som vand vinger. Vand vinger er to mini flydere fyldt med luft, der passer godt ind omkring dit barns arme. De er perfekte til alle små, der ikke har en masse svømning oplevelse. Nogle børn kan klage over, at vand vinger er for stramme eller måske endda være flov over at bære dem, fordi "de store børn ikke".

* For at hjælpe med dette problem fortælle barnet, de kan vælge deres egen par vand vinger med deres favorit tegneseriefigur trykt lige på dem.