Swim: Svømning Tips

Skuldre er Sexy

"Jeg har set en masse svømmere, der har temmelig store skuldre og ben. Vil svømning træning gøre mig tage på i vægt?"

Nej, det vil ikke.
Svømning hjælper dig med at få muskler, hvor og hvordan du vil få at muskel afhænger af din kropstype. Din krop vil ikke tillade dig at få større, end det er naturligt for din ramme. Jo flere muskler du har, jo bedre og hurtigere det brænder fedt, som er målet om at tabe eller komme i form. Uanset hvad, vinder du.

Tilbage Off

Rygsvømning starter. I nogle svømme ligaer, er backstrokers tilladt at starte helt ud af vandet, tæer på kanten af ​​poolen, hælene i vandet, hånd gribende siderne af blokken. I denne type start, svømmer faktisk gør en back dyk ned i vandet.

Tiltrækning af disse typer af starter er, fordi det tager mindre indsats at køre baglæns, når din krop er ude af vandet, i stedet for at løfte din krop ud af vandet, når de starter ved at tage fat i baren, krop i vand, som er normalt gøres for rygsvømning.

* Bagsiden dykker fra ud af vandet må kun udføres af meget erfarne svømmere, da der er fare for dykning til dyb, men må ikke anvendes på USS, Masters, eller olympisk konkurrence.

Flip er Fast

Flip drejninger. Hvad er denne forretning om flip sving? Nå, når du har gjort det, vil du aldrig gå tilbage til touch-og-sving. Det vil spare dig sekunder hver omgang og minutter til halve timer hver svømning session. En flip igen er en teknik, der anvendes i küren og rygsvømning at hjælpe svømmer rækkevidde og forlade væggen af ​​poolen med så meget hastighed og lidt ekstra arbejde som muligt. For at gøre en flip tur:

• Swim freestyle mod væggen af ​​puljen

• Omkring tre slag fra væggen, den ene hånd nåede frem-begynder den næste slag, holder den ene ved din side på din side

• Træk den førende hånd igennem til din side så godt

• Tuck hagen

• Bøj på din talje

• Når du er halvvejs gennem "flip" (som er en faktiske flip i vandet), bøje knæene og guffe hælene

• Afslut flip

• Nå dine ben ud til at skubbe ned fra væggen (du skal kunne nå væggen med benene kun at skulle udvide dem halvvejs til en lige position)

• Bring dine arme op langs siden til en strømline position og skub!

The Win er i Forberedelse

"Hvis jeg aldrig har svømmet konkurrencedygtige før, hvor længe skal jeg træne, før jeg løb?"

Hvis du er en voksen, uddanne sig til en måned før svømning en lang distance løb (i en pulje) og svømme for en solid to måneder, hvis du kommer til at køre en spurt eller en distance løb i åbent vand. Du er mere tilbøjelige til at belaste en muskel eller bære dig ud i en sprint løb end i en afstand løb i en pulje, hvor du ikke behøver at gå fuld fart og kan stoppe, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis du er et barn, svømme i en måned, før racing enhver afstand. Børn har brug for mindre tid til at forberede sig til en race og deres muskler har mere elasticitet og dæk langsommere.

Altid

Streamline, strømline, strømline! Dette er den vigtigste position, du har brug for at lære og praktisere hver eneste gang du svømme, hver enkelt væg du skubbe væk. Dette er den mest aerodynamiske position for din krop i vandet, deraf navnet, strømline. Du skal være i denne position, når du dykker, når du gør en rygsvømning start, og hver gang du skubbe ud af en væg, om du har gjort et flip tur eller ej, uanset om du er på maven, siden eller tilbage.

Streamline position er hænder over hovedet, nåede så langt over dit hoved som muligt. Dine skuldre og biceps beskærer dine ører. Våben er lige, ikke bøjet og dine hænder er placeret hånd over hånd. Det er den længste kropsstilling din kan være i, og vil således give dig mulighed for at skabe den største afstand mellem dig og væggen, når du skubber ud og flutter, delfin, eller brystsvømning spark. Strømlin!

Hop med benene

Flere starter. Den mest kraftfulde dykke begyndelse, der skal læres og praktiseres af alle svømmere er to-footed start. Det er meget ligesom sporet start, men begge fødder er placeret på forsiden af ​​blokken, tæer på selve kanten, knæ let bøjet, hænderne hvilende på forsiden af ​​blokken, lige uden for svømmere fødder.

I denne start, når pistolen slukkes, svømmeren ikke har mulighed for at overføre vægt bagud og til armene i et forsøg på at springe frem, skal svømmeren skubbe ud af begge fødder og køre armene frem til en strømline position.

Denne start er den bedste start for at undervise begynder svømmere, fordi det ikke tillader dem at praktisere dårlige vaner som kan ske med sporets start, og giver dem mulighed for at bruge al den strøm fra begge ben til at eksplodere ud blokkene.

Svøm om sikkerhed for Alle

Gør det for en sag. Når du kan svømme, at en god måde bruge det talent, vise det frem, belønne dig selv, og begynde at få konkurrencedygtige, er at tilslutte sig en svømmetur race, der rejser penge til en velgørende organisation eller særlig forskning.

Hvad er du brænder for? Har du lyst til at hjælpe helbrede kræft? Find løb, rejse penge til og er sponsoreret af samfund, der donerer en del af eller hele den entré indsamlede penge til en god sag. Du vil føle sig godt om dig selv både fysisk og følelsesmæssigt, og du vil gøre noget godt for andre.

Gang Yourself

Gang selv. Gang din samlede praksis tid. Gang dine intervaller. Hvor lang tid tager det dig at gøre et sæt af 1001-tallet. Hvor længe var din hvile?

Timing dig selv giver dig en reference til at måle dine fremskridt. Du kan se din forbedring i din race gange, men praksis tider er også en af ​​de bedste gauges af, hvor godt du gør, og hvor langt du er kommet.

Back Up

Mere rygsvømning starter. Alle bør lære at starte rygsvømning løb fra i vandet: hænder gribende det panel, der er omkring en fod over vandoverfladen, fødder placeret på væggen i hoftehøjde, bøjede knæ. Når starteren siger, "tage dit præg," bøje dine arme, så dit hoved er i nærheden af ​​dine hænder. Når pistolen lyder, skubbe fra med benene og kører armene op og tilbage til en strømline position.

Når du bruger en rygsvømning start, skal hovedet være at gå lidt opad først, derefter tilbage med armene. Dette vil tvinge svømmer at få hans eller hendes hofter ud af vandet og strækker bagud ved hjælp af styrken af ​​benene for at få den største effekt og udvidelse med den mindste mængde vand modstand. Igen, spark, spark, spark, når under vandet igen, og ophold i Streamline position indtil den når vandoverfladen.

Træne mere, Train Mindre

Spørgsmålet: Hvor meget skal jeg træne?

Svaret: Så meget som du ønsker.

Du kan svømme hver dag, hvilken alder ligegyldigt, og det er godt for dig. Swim mere end to dage om ugen for at komme i form, og ikke svømme til det punkt af udmattelse hver dag. Overalt i midten af ​​dette interval er sikkert og umagen værd.

Hvad er din belønning?

Beløn ​​dig selv. Svømning er svært. Det tager hårdt arbejde og en stor tid engagement.

Tag en chance for at give dig selv en belønning, når du når et mål, du har sat for dig selv. Motivation er en stærk faktor i succes. Motivere dig selv og motivere andre. Det hjælper.

Du kan ikke holde dit ansigt Under Water All Day

Mange svømmere finder at løbe forpustet, eller ikke at vide, hvornår man skal trække vejret mens svømning undertiden bliver et problem. Her er nogle meget enkle, nemme og vigtige ting at huske på, når at trække vejret, at hvis du kan huske dem og praktisere dem, skal du ikke have et problem:

• I sommerfugl og brystsvømning, indånder hver gang dit hoved er over vandet. Det er en gang hver fuld slaglængde.

• Når dine arme er under dig i brystsvømning og når dine arme er bag dig og kommer frem i sommerfuglen, er det naturligt for dit hoved til at komme over vandet. Forsøg ikke at holde det i vandet. Det betyder ikke spare dig tid, og vil få din krop til at være i en position, der ikke er naturligt, og overarbejde, kan forårsage personskade.

• I rygsvømning dit hoved er altid over vandet. Tænke på at tage en åndedrag hver tredje slag. Pust ud langsommere end du indånder i.

• For freestyle, lære at trække vejret på begge sider af din krop er et must. Når den ene hånd er trukket helt ud foran dig og den anden side presser forbi din hofte, bare løfte op af vandet, dreje hovedet (ikke løfte den), at den side af kroppen væk fra den førende arm. I begyndelsen indånder hver tre slag. Jo stærkere du får, kan du ønsker at flytte til fem slag.

• Når du kører, i en sprint, indånder så lidt som muligt, og i en lang distance løb, så prøv at trække vejret hver syv slag. Jo mere du gør det, jo mindre du nødt til at tænke over det, og det bliver vane.

Spændt meget?

Massage. Hvis du finder dig selv, som nogle svømmere gør, at få usædvanlig stram i de øvre skuldre og ryg, få en kort massage til at løsne op. Også, så spørg din træner for nogle strækninger, der vil holde dig løs og hjælpe dig med at undgå at få det stramt igen.

Den løsere dine muskler er i almindelighed, jo lettere er de at strække. Du bør strække selv når du ikke føler stram, den måde du vil ikke blive stram og din krop vil klare sig bedre.

Get Off derfra!

Starter. De fleste mennesker tænker på starter som blot dykker. De er ikke blot dykker og kan gøres på mange måder. Den hurtigste start, men sværest at udføre korrekt, er sporet start. Denne begyndelse bør kun praktiseres af konkurrencedygtige, erfarne svømmere, der forbereder sig til løb:

• Din forreste fod er selve forsiden af ​​blokken
• Din ryg tå, hæl ikke rører blokken, er næsten på bagsiden af ​​blokken.
• Dine hænder er krøllede omkring forsiden af ​​blokken endnu ikke gribende eller trække på blokken.
• Næsten alle din vægt skal være på din forben, lidt på ryggen.
• Når pistolen lyder, skal alle dine vægt fremad.
• Skub fremad med begge ben, køre armene fremad i en strømlinet position, før du rører vandet.
• Når du rammer vandet, spark, spark, spark!
• Ophold i Streamline, indtil du er klar til at springe ud af vandet.

* Ved brug af denne start, ikke rokke baglæns overføre vægt til din ryg fod og give dig selv nogle spænding på dine arme fra som til foråret eller starte selv fremad. Må ikke nogensinde komme ind i denne position, før eller under din start. Det er ikke hurtigere eller kraftigere, er det langsommere.