Swim: Konkurrencedygtige badetøj Tips

Forkant med Race Wear

Mænd og kvinder er begyndt at bære badebukser med badebukser indbygget, kaldet jammere. Disse badebukser dække den øverste ben, fra hofte til lige over knæet. Idéen bag dem ligner basketballspillere iført spandex shorts under deres uniform.

Jammere holde dine muskler lidt varmere men holde muskelfibrene tættere sammen, og du vil få en bedre ydeevne i længere tid. I puljen, disse badebukser også oprette en overflade, vand ruller af endnu bedre end huden. Du svømme hurtigere.

* Disse dragter kan være halvt eller fuld jakkesæt til mænd, ligesom regelmæssige shorts, eller de kan gå over skulderen ligesom kvinders badetøjet.

Korrigerende Swim Goggles

Svømmere bære beskyttelsesbriller, så de kan se, hvor de igangværende-men hvad hvis du har problemer selv med briller på? Perscription, kan købes fra førende sportsmærker korrigerende svømme beskyttelsesbriller. TYR, Speedo, og andre store forhandlere tilbyder varierende styrker af beskyttelsesbriller. Heldigvis er de ikke så dyrt som din almindelige briller. Korrigerende briller sælge for omkring $ 20 til $ 30 et par.

Opkøb Triathlon Gear

Triathlon atleter kræve nogle meget intense og særlig uddannelse. Derfor kan en almindelig sportsforretning ikke skære det til alle dine triathlon gear behov. Uanset om det er vægt bøjer til svømme træning, en hjelm til din cykel ridning, eller en god løbesko, kan du finde det hele online på bestemte sport sites.

Vandpolo Gear

Vandpolo er en populær sport, især på visse skoler. Hvis du er interesseret i at komme i gang, skal du bruge følgende vandpolo udstyr og genstande:

Swimsuit- En holdbar, konkurrencedygtig badedragt er nødvendig for vandpolo. Prøv Speedo eller TYR.

Helmet- Water polo spillere bære en tætsiddende hjelm, der beskytter hovedet, samtidig med at den hydrodynamiske kvaliteten af ​​en svømmetur fælles landbrugspolitik. TYR gør en stor, billig vandpolo hjelm.

Kuglehaner Mikasa er et populært og betroede mærke. Forskellige størrelser er tilgængelige, men du gerne vil øve med enten en mænd eller kvinder træning bold.

Mål- En vandpolo mål vil koste i tusindvis, så det er bedst at øve et sted, der kan give en.

Cutting Edge Suits

TYR og Speedo er alvorlige mærker for alvorlige svømmere. TYR har kombineret en slank stil med videnskabelig forskning for at skabe en mest banebrydende badedragt. Af konkurrencemæssige svømmere er de Speedo Hurtig Skin II og Tyr dragter videnskabeligt bevist at reducere træk og give en hurtigere og mere fleksibel mobilitet under vandet. Med TYR mærke badetøj, har designerne taget fysik i betragtning, patentering "snubletråde". Snubletråde er strategisk syet ind i dragten, trækker i bestemte dele af svømmer krop. Resultatet er noget, som kun moderne videnskab kunne have udledes: en enorm reduktion i undersøiske modstand. Udseendet af snubletråde er faktisk ganske attraktiv, også.

Funktion Over Fashion

En konkurrencedygtig svømmer behov for at holde funktionalitet i tankerne, når de køber en badedragt. Udformningen af ​​faglig eller konkurrencedygtig badetøj er anderledes end for en rekreativ badedragt. Det skal monteres stramt, men alligevel være fleksibel, for svømmeren at have maksimal mobilitet. At være hydrodynamisk undersøiske opnås ved en slank form, så nix eventuelle posede shorts. Bare rolig, mærker som Speedo stadig give attraktive design til både mænd og kvinder. Men, kære, du måske nødt til at vente til at bære bikini, du elsker så meget, indtil du er tilbage på stranden.

En Checkliste for svømmere

Hvad skal en konkurrencedygtig svømmer behov for uddannelse? Meget mere end blot en pulje. Et stort udvalg af svømning gear kan købes på mange websteder og i større sportsudstyr butikker. Det følgende er en tjekliste over ting, der almindeligvis anvendes af trænere og atleter i verden af ​​konkurrencesvømning:

Svømning Fins- Individuel og mono finner er gode til træning.

Goggles- Glem ikke dine briller. Du er nødt til at se, hvor du er svømning!

Rygsvømning Flags- Øv din svømning med regulering flag gør en vognbane.

Stopwatch- Coachen skal gang du.

Pace ur Tempoet Uret kan købes i mange størrelser til sted ved poolen.

Træk Tube Svømning med en pull rør tilføjer modstand og hjælper med styrketræning.

Tech Toc- en tech TOC tillægger svømmer og bruges som en metronom.

Moderigtigt Swim Caps

Swim caps kan være ulige og lidet flatterende på kvinder. Hvis din gør dig en smule selvbevidst på gym, gå en retro-look. Blomsterblade pryder en svømmetur fælles landbrugspolitik er en gammel udseende, der har set en genopblussen blandt kvindelige svømmere. En anden populær stil er den turban svømme hætte, der ligner en elegant wrap på dit hoved. Disse hætter er praktisk til svømning med dit team eller bare for rekreation ved poolen. Kombiner din hofte hovedbeklædning med en retro badedragt, og du vil ligne noget ud af en 1940 Hollywood musical!

Speedo sætter standarden

Et klassisk navn i konkurrence sportstøj, har det udholdt for en grund. Hver stil og farve er til rådighed for både en moderne og praktisk badedragt. Desuden vil beskyttelsesbriller og svømme hætter afrunde din ensemble. Det er bedst at søge efter et navn mærke som Speedo, fordi de er kendt for at designe sportsudstyr, ikke rekreative badetøj. Du kan have tillid, at du vil udføre dit bedste, mens iført en velrenommeret mærke.

Svømning i lavsæsonen

Der er virkelig ikke en swimming lavsæsonen, takket være indendørs pools. Men man kan også trodse en ikke-så-varm dag i en udvendig pool takket være visse svømme gear. En fuld-body badedragt er til rådighed, som kan forsegle i nogle varme. Også, hvis det er teflonbelagt, træk vil blive reduceret, og du vil svømme meget hurtigere. TYR og Speedo fremstiller hele kroppen termik der former pænt til kroppen. Også, da varme undslipper fra hovedet og fødder, skal du sørge for at bære en varm badehætte og nogle vand sko.

Fodtøj for svømmere

En pulje kan være ru på de følsomme dine fodsåler. Hvis du har planer om at være i vandet i længere tid, investere i nogle gode svømmer fodtøj. TYR gør en dejlig, støbt svømning sko, der vil yde beskyttelse uden at bremse dig ned. Et par vil koste omkring $ 30 i en detailbutik. Hvis du ikke er interesseret i at bære en svømning sko i vandet, i det mindste investere i nogle flip-flops til poolen.