Swim: Kids Svømning Tips

Svøm Early, Swim Altid

Jo tidligere jo bedre. Den yngre du tilmelder dine børn op til barn svømmeundervisning, jo bedre de, og jo bedre er du bliver. Børnene kan svømme til tre år. Tilmeld dem op, og de vil være i stand til at hoppe over hovedet og svømme efter alder fire.

Jo længere du venter med at tilmelde børn i svømme lektioner, jo mere bange for det vand, de vil blive og jo større de vil blive (gør det sværere for dem, og instruktøren til at arbejde sammen, flyde, og slappe af i vandet).

Pool Party!

Pool party! Hvis du har dit barns venner over at svømme i din pool, så spørg de andre forældre til at komme også. Det kan være en sjov dag for alle uden den ekstra stress for dig at se alle hele tiden. Jo flere øjne jo bedre, jo sikrere og mere afslappende. Her er nogle andre tips, når at smide en pulje fest for et barn:

• Lær CPR og praktiserer det.
• Serveres kolde drikke med frugtsaft, ikke sukker.
• Kræv børnene til at tage ti minutter af hver time ud af puljen og i skyggen.
• Solcreme er en hundrede procent must!

Livreddere virkelig redde liv

"Svøm på egen risiko" - ALDRIG! Ikke med børnene svømning, alligevel. Søer, damme, og oceaner har terræn under vandet, som du ikke er bekendt med, og hjælpen er alt for langt væk, hvis du har brug for at redde en person fra en uventet skade, panik, eller træthed. Det er bare ikke værd at risikoen.

Gå til søen eller offentlig Ocean Beach med en livredder på vagt eller bringe en med dig. Aldrig svømme i en sø af dig selv eller med børn alene.

Søer vs Pools, Hvem vinder?

Ønsker du at tilmelde en ung svømmer i svømme klasser? Finde en gruppe børn svømme lektion på din lokale sø eller pool. Søer er bedre for yngre svømmere, fordi børnene kan gå i vandet fra ankel dybt til brystet dybt - altid at kunne sætte deres fødder på jorden. Du kan ikke gøre dette på en pulje, som generelt er 3'6 "dyb på deres lavvandede.

Puljer er godt for børn svømning på niveau 4 eller højere (kunne svømme tyve fem meter af freestyle eller rygsvømning uden støtte). Gruppe lektioner er bedre end private lektioner og meget billigere. Hvis dit barn ser en anden kid svømning, vil han eller hun være mere tilbøjelige til at prøve det.