Svinekød Opskrifter

Svinekød Opskrifter

Svinekød opskrifter rang som den mest forbruges kød i verden på trods af at blive betragtet tabu af to store verdensreligioner (jødedom og islam). Grise blev formentlig tæmmet før nogen anden kød dyr, fordi de er kendt for at være mindre kræsne, hvad de spiser, som passer ind i den mere hånd-til-mund livsstil tidlige mennesker.

Ikke Kog din Pork opskrift

Da jeg voksede op, var det en trosartikel, at hvis svinekød blev efterladt undercooked, du forlod dig selv i fare. Dette er ikke længere tilfældet, så længe du køber din råt kød fra en købmand. Faren var fra trikinose, en parasit, madlavning ødelagt. Men kommercielle svin nu undersøgt for parasitten, og det ikke længere er i fødekæden af ​​dyrene, så du trygt kan tillade en smule lyserød til at forblive i din svinekød koteletter. Sjældne svinekød opskrifter er ikke almindeligt, at den grund, dog. Forvent kommentarer, hvis du tjener det mindre end overcooked.

Egentlig ikke en hvidt kød

The Other hvidt kød var et meget vellykket reklamekampagne betød at overbevise forbrugerne om, at svinekød er et hvidt kød i samme forstand, at fisk, kylling og andet fjerkræ er, og derfor sundere end "rødt kød", såsom oksekød.

Selv om det er rigtigt, at svinekød, når kogt er blegere i farven end oksekød, er det ikke strengt taget et hvidt kød. Imidlertid har svineproducenterne produceret en meget slankere kød end var almindelig en generation siden, så hvis du kan lide det, og ser din vægt, institut ordentlig portion kontrol og nyde det. Svinekød opskrifter er en hyppig funktion i asiatiske opskrifter og tysk madlavning. It par godt med kål, hovedsagelig i form af sauerkraut og kartofler og kan suppleres med en frugt sauce, såsom orange eller rosin.