Svært at få kontanter Forskud

Svært at få kontanter Forskud

Det er ikke svært at få kontant forskud på dit kreditkort. De fleste kreditkort har en vis mængde af den kreditlinje, der kan tegnes som et kontant forskud.

Kontant forskud er en dyr form for kreditkort gæld på grund af de gebyrer og rentenotaer. Sørg for at stille spørgsmål eller læse det med småt om vilkårene for dit kreditkort, før du anmoder om et kontant forskud for din nødsituation kontante behov.

Sådan får Svært at få kontanter Forskud

Start med at gøre nogle forskning, så du kan træffe en informeret finansielle beslutning om din kontant forskud.

Ring til dit kreditkortselskab ved hjælp af 800 nummeret på dit kreditkort eller erklæring. Spørg en repræsentant for kundeservice:

 • Hvor meget af dit kreditmaksimum har du til rådighed til brug for et kontant forskud?
 • Hvad er omkostningerne ved et kontant forskud, herunder kontante forskud gebyr og ÅOP samt eventuelle ATM eller convenience kontrol gebyrer?
 • Er der nogen kontant forskud grænser såsom $ 200 om dagen eller $ 500 om ugen eller en maksimumsgrænse på op til et bestemt beløb i dollar af din kredit linje?

Du kan få din kontant forskud efter:

 • Skriv dig selv en check ved hjælp af bekvemmelighed checks udstedt med dit kreditkort. Du kan have til at betale gebyr en check.
 • Brug af en ATM, der har Visa eller MasterCard symbol som vist på dit kreditkort. Du kan have til at betale et gebyr, hvis du bruger en ATM, hvor du ikke har en kontrol eller opsparingskonto.
 • At gå ind i en hvilken som helst bank eller kreditforening, der udsteder kreditkort til deres kunder. Du behøver ikke at være deres kunde at modtage et kreditkort forhånd.
Potentielle Cash Advance Omkostninger
Koste Typisk Beløb
Kontant forskud gebyr 2-4% af den kontante forskud
Check gebyr 1-4% af mængden af ​​checken
ATM gebyr $ 0,50 til $ 4
Finans afgifter Rente kan være højere end satsen for køb

Omkostninger

Den største del af udgifterne til et kontant forskud vil være finansieringsudgifter.

 • Rentesatsen kan være højere end den sats for køb.
 • Dine betalinger vil ikke blive anvendt til din højere april kontant forskud balance, indtil du har betalt din lavere april køb balance. Denne blanding af aprs vil få din overordnede april at stige indtil den kontante forskud del er betalt.
 • Der er ingen afdragsfri periode. Finans afgifter på kontant forskud begynder normalt tilfalder samme. Det betyder, at du vil blive opkrævet finansieringsomkostninger på mængden af ​​den kontante forskud, selvom du betale det ud i fuld, når du får din næste sætning.

Din konto kan også blive opkrævet gebyr, som vist ovenfor. Vær sikker og overveje alle de omkostninger, før du beslutter, om at tage kontant forskud. Du kan beslutte at undersøge alternative, mindre kostbare kilder til at opfylde dine umiddelbare kontante behov.

Alternative kilder til Cash

Der er andre gode kilder til kontanter, hvis du beslutter, at en svært at få kontant forskud ikke giver god økonomisk mening for dig:

 • Brug convenience kontrol, der kommer med dit kreditkort til at skrive dig selv en check på din kontante behov. Vær sikker på at afgøre, hvilke gebyrer du vil blive opkrævet, før du skriver din check. Kontrollen kan være en meget dyr kilde til kontanter, hvis du bliver opkrævet gebyr en check plus et kontant forskud gebyr plus finansiere afgifter.
 • Bed om en kreditlinje stigning og bruge dit kreditkort til at betale den forpligtelse, som du har brug for kontanter. Brug dit kreditkort til et køb undgår et kontant forskud gebyr, gebyr en check og højere kontant forskud finansiere afgifter.
 • Overveje at åbne en 0% apr kreditkort. Du kan bruge convenience kontrol for at skrive dig selv en check til at opfylde dine kontante behov. Udgifterne til honorar enhver kontrol ville sikkert blive opvejet af de finansieringsudgifter, der er gemt på grund af den 0% april
 • Tal med din bank om en linje af kredit. Gebyrer og finansieringsomkostninger kan være lavere end for et kreditkort kontant forskud.

Flere oplysninger

 • Hvordan man kan etablere, brug og beskytte din kredit - En gratis, kan downloades publikation fra Federal Reserve Bank of San Francisco med tips om at bruge kredit klogt.
 • Kreditkort Cash Advance Faldgruber - Detaljerede oplysninger om finansieringsudgifter på kreditkort kontant forskud af grundlæggeren af ​​CardRatings.com, en græsrods forbruger advocacy organisation.