SUV Cargo Net

SUV Cargo Net


Hvis du leder efter den perfekte lastnettet til din SUV, er der et par vigtige overvejelser at huske på. Også, mens du kan købe bagagenet næsten overalt, der sælger auto leverancer, der er et par SUV fragt netto leverandører, der konsekvent rangerer øverst på listen.

Hvad skal du se efter i en Cargo Net

De fleste bagagenet er lavet af elastisk bungee-typen materiale, der strækker sig til wrap omkring din last og derefter strammer at holde det lunt og sikkert. Når du har brugt en last net, er det svært at nogensinde ejer et andet køretøj uden en. Når du går til købmanden, vil lastnettet forhindre dine indkøbsposer vælter og spilde hele din kuffert. Når du køber noget skrøbelig, vil en last netto holde det sikkert fra at bryde.

Kapacitet Cargo-området

Den første ting at overveje, når du køber en ny last net er, hvor stor rummet er på bagsiden slutningen af ​​din SUV. Hvis du har en fuld størrelse bageste rum, der strækker sig over hele bredden af ​​din bil, så du skal bruge et net, der kan udvide hele afstanden fra en indvendig væg af dit køretøj til den anden. Hvis din lagerområde er kun halvdelen af ​​bredden af ​​køretøjet eller du kun har planer om at bruge en del af det rum til at bære byrder, så lomme bagagenet ville være mere passende.

Fragttype

Overvej, hvad slags ting, du oftest trække i den bageste bagagerummet på din SUV. Du bør vælge den type lastnettet, der bedst passer til dine behov.

  • Har du oftest bruge den bageste plads i din SUV for dagligvarer eller indkøbsposer? Overvej lomme opbevaring bagagenet, der kommer med dividers adskille hele længden af ​​nettet i sektioner.
  • Er de objekter, du indlæse i stammen normalt store, ligesom en køler eller store legetøj? Hvis ja, kan du ønsker at holde fast i en hængekøje stil net, der strækker bredden af ​​din SUV og knus hele din last sammen i ét rum.
  • Har du et stort bagagerummet og har brug for at bære tunge genstande? En god mulighed er et net med en justerbar last bar, der stabiliserer tunge byrder, samtidig med at opdele bagagerummet i en forreste og bageste del.
  • Har du tendens til at bære meget små genstande, som du ikke ønsker at rulle rundt, mens du rejser? Ved at købe pocket net, der lægger til sidevægge og bagsiden af ​​din sæder, kan du stikke væk alle dine små genstande, mens bevare resten af ​​dit plads til dine større objekter.

En last net giver dig mulighed for at omhyggeligt organisere pladsen på bagsiden af ​​din SUV så du kan pakke mere ind i dette område, og bære flere forsyninger helst du rejser.

Hvor kan jeg købe en SUV Cargo Net

Cargo net er ikke alle skabt lige. Hvis du køber fra den forkerte producent, kan du ende op med et net lavet af billig og tyndt materiale, der ikke vil vare meget længe. Følgende producenter tilbyder den højeste kvalitet redskaber, som er kendt i hele branchen som den bedste af de bedste. Vælg mellem en af ​​disse producenter, og du kan ikke gå galt:

  • Bell Automotive har en hel katalog over biltilbehør, fiskeredskaber, ikke mindst som er den populære universelle arrangør nettet. Du vil også finde Bell "load lock" strap-down tilbehør skabt til lastbil ejere, og disse er anvendelige for store belastninger i en SUV med store lastrum.
  • Keeper Automotive tilbyder et bredt sortiment af fragt organisere gear som net, bar dividers og meget mere. Kvaliteten af ​​materialer er stærk nok til lastbil ejere, så gearet vil helt sikkert opfylde dine SUV behov. Du kan finde Keeper gear på næsten enhver auto forhandler.
  • Heininger Automotive sælger et stort udvalg af auto gear til lastbiler, men meget af "HitchMate" linje organisere gear ville fungere godt i en stor SUV samt.
  • Hopkins GoGear linje af arrangørerne vil hjælpe dig helt organisere nogen lagerplads i din SUV. Lavet af høj kvalitet materiale, vil disse tilbehør forvandle hvordan du pakker til din næste rejse.

Uanset hvor du køber din last nettet, kigge efter en høj kvalitet produkt, du virkelig kan bruge. Med den rigtige net, har du en velorganiseret bagagerummet og sætte en stopper for dagligvarer rullende rundt i bagagerummet.