Survivor Party Games

Survivor Party Games
Brug gummy orme til Gross Food Challenge.

Survivor partyspil er nemme at sætte sammen, især for fans af den populære reality tv-show. Showet byder udfordringer for deltagerne i hver episode, og mange af dem kan tilpasses til sjov fest spil for alle aldre.

Grundlæggende

Survivor er om at overleve i ørkenen, så hvis det er muligt, holde partyspil udendørs. Der er visse emner, som har tendens til at komme op i de udfordringer, fra sæson til sæson, så prøv at indarbejde nogle af disse i dine Survivor partyspil:

  • Puslespil - Næsten hver episode af Survivor er udstyret med en udfordring, der indebærer en slags puslespil. Fra væddeløb gennem vand at dykke for poser af puslespilsbrikker, at bygge trapper ud af gigantiske puslespilsbrikker, gåder er altid fremtrædende.
  • Endurance - Simple spil udholdenhed, der får sværere som tiden går er meget populære.
  • Head to head kampe - Selv i holdspil, vil teammedlemmer skiftes i kampe af styrke og dygtighed.

Hvis du ønsker at gøre partyspil virkelig autentisk, har den part vært klæde sig ud som Survivor vært Jeff Probst, som normalt bærer khaki shorts og en knap-down skjorte. Lær de standardformuleringer fra showet, såsom at sparke off udfordringer med, "Survivors, klar? Go!"

Ideer til Survivor Party Games

På showet, er Survivor deltagere opdeles i to eller tre stammer til at starte ting ud. Disse idéer omfatter spil til holdspil samt individuelle konkurrence.

Forhindringsbane med en Puzzle

Opsætning to identiske forhindringsbaner, og placere poser med puslespilsbrikker i slutningen af ​​hvert kursus. Målet er for hold til køre forhindringsbane, en ad gangen, hente en pose puslespilsbrikker og vender tilbage til starten, hvor den næste person begynder forhindringsbane. Når alle teammedlemmer har bragt tilbage en pose, kan poserne åbnes og puslespillet skal udfyldes. Det første hold til at færdiggøre puslespillet korrekt vinder.

Gross Food Challenge

En af de klassiske udfordringer på showet er Gross Food Challenge. Kæmperne skal spise nogle virkelig ulækkert fødevarer, og undladelse heraf giver det modsatte stamme et punkt. Tre point vinder udfordringen. Du behøver ikke at tjene egentlige "grov mad" for dette spil, især hvis partiet er for børn. Brug gummy orme, slik bugs, kogt æg for "øjne", og andre regelmæssige fødevarer i stedet. Du kan ændre op reglerne lidt så godt, så at den, der afslutter hans eller hendes post de hurtigste vinder.

Balloon Board

Dette spil tager en lille smule indsats for at sætte op, men det er en autentisk spil, Survivor fans vil nyde. Opsætning store stykker pap med gæstens navn i store, fede bogstaver i midten. Vedhæft 3-5 oppustede balloner til hvert enkelt kort, og hænge dem op udenfor mod et hegn eller væg.

Forbered en række Survivor trivia spørgsmål. Værten vil stille de spørgsmål og kræve, at alle gæster til at svare på et lille kort eller stykke papir. Den, der får det rigtige svar får at pop en ballon fra en andens bord. Når alle balloner på nogens bord er poppet, han eller hun er ude af spillet. Trivia spørgsmål fortsætter, indtil kun én person har nogen balloner intakte på hans eller hendes bord.

Simple Survivor Spil

Hvis den part er for unge børn, eller du ikke er i stand til at holde kunstfærdige spil udendørs, kan du bruge standard partyspil med en Survivor twist, såsom:

  • Scavenger Hunt - Få dine gæster søger efter skjulte immunitet Idols, du har lavet og gemt rundt i huset eller gården.
  • Tribal Flags - Opdel gæsterne i to eller flere grupper, og bede dem om at komme med et navn til deres stamme. Giv papir bannere, maling, og markører, så stammerne kan designe deres flag.
  • Tribal Rådet - Ved udgangen af ​​partiet, i stedet for at stemme nogen ud, har gæsterne sidde i en halvcirkel og træk deres navne ud af en spand. Som deres navne læses, får de at komme op og hente deres loot poser eller part favoriserer, eller du kan hente særlige præmier og tildele dem for ting som, "mest energi," eller "mest nyttige." Bare sørg for, at alle får en pris.

Survivor spil til en fest kan være virkelig kreativ og sjov. Du skal blot se et par episoder af showet, eller gå til CBS.com at se klip fra udfordringer. Lad dem inspirere dig til at skabe enkle eller komplekse spil til din tema fest.