Survey: Medarbejder Survey Tips

Stor hjælp for Big Business

Kig i erhvervslivet del af enhver papir, og du vil sandsynligvis se mindst en artikel om en anden fusion eller overtagelse finder sted. Med flere og flere virksomheder at ramme markedet, konkurrencen er på et rekordhøjt.

Disse nye gigantiske selskaber også ansætte et rekordstort antal mennesker. For at holde medarbejderne glade, holder et bestyrelsesmøde med en Q & A-session vil ikke droppe det. I stedet virksomheder vil sende medarbejder tilfredshedsundersøgelser. Normalt disse spørgeskemaer vil ramme om emner som:

 • Forsikringsdækning
 • Løn
 • Job sikkerhed
 • Jobtræning

Hvis du tager denne type undersøgelse huske at være ærlig som muligt. Husk: du vil være en til at nyde godt af resultaterne i sidste ende.

Making Work Værd

Enhver opgave bliver at være en blot et job efter et stykke tid. Gøre det samme dag efter dag kan tage sit præg på nogen. Bortset fra kompensation, er virksomheder altid stræber efter at forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdernes produktivitet. Hvis du søger efter mere fra dine medarbejdere, søger deres tanker om jobbet og virksomheden.

Den bedste måde er gennem en medarbejdertilfredshedsundersøgelse. En undersøgelse designet til at se, hvor engagerede medarbejdere rent faktisk er. Nogle eksempler er:

 • Tilsyn
 • Produktivitet
 • Træning
 • Interoffice kommunikation
 • Skære ned på fravær

Brug Retention til at beholde

Årtier siden, folk levede af at arbejde for et selskab. I dag får kløe til at bevæge sig på, er en fælles forekomst. Mange mennesker se dette som en måde at øge deres karriere eller tjene flere penge. Hvis denne type af omsætningen sker ofte der kunne være et større problem. Du kan overveje en medarbejder fastholdelse undersøgelse for at teste farvande.

Denne type undersøgelse er rettet mod medarbejderne. Hvis du gør administrere denne undersøgelse sørg for at få alle virksomhedens medlemmer til at deltage. Hvis en eller anden grund kan du ikke få 100% deltagelse, så prøv at teste medarbejdere fra forskellige områder af arbejdstider og opgaver.

Virksomheder kan gøre 180 med en 360

Medarbejder tilfredshedsundersøgelser er en fantastisk måde at finde ud af, hvor godt medarbejderne bliver behandlet. Og de hjælpe med at få indersiden scoop på virksomhedens interne faktor. I dette tilfælde ville du bruge en 360-undersøgelse AKA 360 feedback undersøgelse.

Spørgeskemaet sonder følgende:

 • Niveau af lederskab oplevet på en virksomhed
 • Medarbejderindflydelse
 • Hvordan din virksomhed fungerer som et team
 • Hvis din virksomhed er organiseret
 • Kvaliteten af ​​arbejdet

Uformelle Informativ Afstemninger

Du har sikkert tager meningsmålinger på dit kontor, uden selv at vide det. De normalt er i form af hurtige medarbejder meningsmålinger. "Hvad tror du køkkenet farve skal være?« »Skal vi have vores julefrokost på en torsdag eller fredag?" Disse er normalt de typer af spørgsmål, du måtte høre. I de fleste tilfælde er disse medarbejderundersøgelser måske kun består af 1 til 3 spørgsmål. Det kan gøres personligt eller via e-mail. Plus, en masse mindre folk normalt undersøgt.

Hvis du er ansvarlig for en undersøgelse som denne, gør det så enkelt som muligt. På denne måde kan du fange flere udtalelser med lille indsats. Selvom, i slutningen af ​​dagen for at du får den øverste ledelse i blandingen. Den sidste ting du ønsker, er at male et konferencerum hot pink uden nogen af ​​de koryfæer vide om det.

Ekstern hjælp For interne behov

Hvis du kommer ind i en virksomhed indstilling og ikke er i stand til at kommunikere din strategi, kan det betyde problemer. Du kører den samme risiko med medarbejder tilfredshedsundersøgelser. Det er vigtigt at vide, hvorfor du administrerer undersøgelsen, men det er lige så vigtigt at kunne forklare processen til medarbejderne.

Den bedste ting at gøre, er at hyre en tredjepart, der har specialiseret sig i medarbejderundersøgelser. Hvis du beslutter at gå denne vej, skal du sørge for du kommunikere de mål, som du ønsker undersøgelsen at udføre. Du vil måske sætte det skriftligt, så alle vil være på samme side, før nogen af ​​undersøgelserne udleveres.

Den populære måde at få den gængse opfattelse

Klimamåling data kan være meget vigtigt, når det kommer til at genopbygge en virksomhed. Af denne grund, du vil være sikker på, at spørgsmålene er klart kommunikeret til medarbejderne, og de har en måde klart at kommunikere deres meninger.

En af de bedste metoder til at bruge her ville være Likert skala.

Gør udsagn målelige - for eksempel: "mit firma tilbyder mig plads til vækst." Den person udfylder undersøgelsen ville have 5 valg, der spænder fra "meget enig" til "meget uenig".

Være sikker Det er Confidential

På et eller andet tidspunkt, jeg er sikker på du har tænkt over at fortælle din chef, hvad du virkelig synes om hans / hendes ledelsesstil. Normalt vi alle bide vores tunger af frygt for resultatet. Men når det kommer til medarbejderundersøgelser du kan være ærlig, og trøste vide, at de fleste undersøgelser, der administreres i denne indstilling er fortrolige. Dette gøres således at selskabet kan være sikker på det bliver ærlig kritik.