Survey: Market Research Tips

De 2 sider af Marketing

I alle erhverv vil du opdage, at de fleste virksomheder har deres egen specifikke sprog består af forkortelser og akronymer --words eller sætninger, som kun de forstår. Dette er især tilfældet med markedsundersøgelser fagfolk. De har store ord til næsten alle dele af forretningen, herunder deres markedsundersøgelser undersøgelser. Der er 2 store klassificeringer for de typer af spørgsmål:

Kvantitativ: De hårde fakta - "Hvor mange mennesker ville købe?" "Hvor mange mennesker ville forsøge det?"

Kvalitativ: Åbnet ended data, der forsøger at forstå, hvad folk føler eller tænker om et produkt.

Hvis du er ansvarlig for at skabe markedsundersøgelser undersøgelser ville det være i din bedste interesse at indsamle data fra begge disse vinkler. Denne måde kan du oprette en ekstremt præcis markedsføring strategi, der vil dække alle forbrugernes baser.

Stay On Target med din målgruppe

At få de rigtige mennesker til at tale med om produktet er kun halvdelen af ​​kampen, når det kommer til Market Research. Du er nødt til at stille spørgsmål, der virkelig dækker alle mulige ting, du gerne vil vide om din målgruppe. Ting som:

  • Hvad synes de om det produkt eller service?
  • Hvorfor har de bruger dit produkt eller service?
  • Hvorfor har de valgte dit produkt frem for konkurrentens?
  • Hvad synes de om priserne dit produkt eller service gælder for?
  • Hvordan de tror, ​​du kunne forbedre dit produkt?
  • Er de tilfredse med kundeservice?

Fokus på fakta

Markedsundersøgelser fokusgrupper består af regelmæssige folk som dig og mig. Målet er at få en gruppe af disse almindelige mennesker i et rum, og udsætte dem for et nyt produkt. Efter de læser den information og test eller smage produktet, bliver de bedt om at give deres ærlige mening. Til dette møde alle oplysninger, du giver, er kritisk.

Materialet skal skrives, så den tydeligt forklarer produktet på en klar og præcis måde. Det bør også engagere deltagerne. Men du behøver ikke gå overbord. Tilføjelse for meget af en salgstale kunne give bagslag, og nogle fokus gruppemedlemmer kunne se produktet og / eller virksomheden som falsk, hvilket kan resultere i negative udtalelser.

For folket, af folket

Sig din Market Research Company blev valgt til at skabe en marketingstrategi for en ny "Morgenmad på farten" sandwich. I dette tilfælde ville det være bedst at oprette en markedsanalyse undersøgelse først. Du ønsker helt at forstå fordelene ved, hvorfor de skulle "Morgenmad på farten."

For denne type undersøgelse ikke hver person vil gøre. Du vil skulle kvalificere dine modtagere lidt og tale med folk, der ville passe målet demografiske - i dette tilfælde, universitetsstuderende og pendlere. Du vil være sikker på, at du får de rigtige spørgsmål til de rigtige mennesker. Målret de personer, der i sidste ende vil købe dette produkt.

Ingenting, men sandheden

Kan ikke lave en firkantet pind pasform i et rundt hul? Det har aldrig været mere sandt, når det kommer til markedsundersøgelser analyse. Når du gør markedsundersøgelser undersøgelser du måler offentlighedens opfattelse af en vare eller tjenesteydelse. Der er ingen trylleformular, der kan fremtrylle de nøjagtige resultater, du leder efter.

Hvis du prøver og fudge tallene vil det kun afslutning såre din strategiplan i det lange løb. Det er bedst at få alt ud på bordet i starten. Hvis resultaterne ikke er som forventet, så undersøgelsesresultaterne giver dig mulighed for at beskæftige sig med en ændring af planer eller oprette en ny strategi på et langt tidligere tidspunkt.

Målret din Topic

Der er altid én person, der kæmper med at fortælle en god historie. De kan slynge sig i hundrede forskellige retninger, før historien er igennem, og til sidst du har absolut ingen idé om, hvad de talte om. De bedste historier er dem, der ikke kun interessant, men holde sig til én tankegang. Du bør holde denne tankerne, hvis du arbejder på et marked forskningsprogram.

Gå med enkelt tanke ideer som "Student udgifter." Markedsundersøgelser for studerende udgifter er et godt emne for ethvert forskningsprojekt. Det er relevant for mennesker i college. Plus, kan markedsundersøgelser selskaber også bruge disse data for næsten enhver anden forbruger gode projekter, de gør. Det kan gøres på nationalt eller regionalt plan.