Survey: Incentives Tips

Vigtigheden af ​​incitamenter

En undersøgelse websted kan tilbyde respondenternes incitamenter til at takke dem for at deltage. Incitamenter lokke paneldeltagere til at deltage og tage undersøgelser. Forskning har vist, at økonomiske incitamenter får mere deltagelse end andre incitamenter, men der er en lang række andre former for præmier og godbidder at hente ved at udfylde undersøgelser. Incitamenterne er baseret på den type og størrelse af undersøgelsen. Jo længere, mere involveret undersøgelsen, jo større incitament. Små undersøgelser, der kun tager et par minutter, kan have noget incitament overhovedet ud over muligheden for at dele din mening og gør en forskel.

Multi-Tier Affiliate Programs

Nogle affiliate programmer kan tilbyde to eller flere lag, der vil tillade dig at blive betalt en bonus for mennesker, der er nævnt af de mennesker, du henviser til. Det betyder, at hvis en person, du refererer til en undersøgelse sted slutter webstedets affiliate program og begynder at henvise folk, du gøre ekstra penge, hvis en af ​​deres henvisninger tilmelder sig. Jo flere lag der er til affiliate program Jo flere niveauer, de vil sende dig en bonus for hvis folk under du tilmelder dig. Selv hvis du ikke aktivt at fremme affiliate program henvisning bonus, vil de fleste nok finde det på egen hånd ved at tjekke hjemmesiden, og de kan vælge at tilmelde dig affiliate program selv uden dit forslag.

Gavekort som incitamenter

Gavekort er andet til kontanter, når det kommer til incitamenter for undersøgelsen selskaber. Gavekort bliver stadig mere populære på grund af deres fleksibilitet og den kendsgerning, at de nu kan anvendes online. Populære online virksomheder til at give undersøgelser fra er Amazon.com, BestBuy.com og giftcertificates.com grund af den overflod af butikker at vælge imellem.

Produkt Incitamenter

Nogle undersøgelse websteder teste produkter, før markedet for kunderne. I disse tilfælde tilskyndelsen til at teste produktet er mulighed for at bruge og holde produktet, selv efter at testen er færdig. Det kan ikke betyde så meget, hvis produktet er forbrugsmaterialer såsom mad. I så fald kan undersøgelser for kontanter blive tilbudt.
For prøvninger, vil undersøgelsen webstedet sende varen til dig på deres bekostning med evalueringsskemaer inkluderet i pakken eller instruktioner om, hvordan man udfylder en online evaluering efter testen er færdig. Du får en bestemt dato, som at afslutte evalueringen og returnere det til virksomheden, eller udfylde den online.

Hvad er Sub-Id Tracking?

Nogle steder, der tilbyder affiliate programmer kan også tilbyde sub-id sporing, så du kan spore de besøgende, du sender, der tilmelder sig på sitet. Dette program vil give dig mulighed for at se fra hvilken kilde du får de fleste affiliate tilmeldinger. Hvis du se, hvilke kampagner der fungerer godt, og at få de besøgende til webstedet, der tilmelder sig, vil du også kunne se, hvor du har brug for forbedringer, så du kan tjene flere penge fra dit affiliate program. Brug af undersøgelsen webstedets rådgivning for at få mest muligt ud af indbringelsen planen og sporing af dine besøgende, kan du oprette en supplerende indkomst til din undersøgelse hensyntagen.

Survey Affiliate Programs

Survey affilierede programmer tilbyder paneldeltagere mulighed for at tjene flere penge ved at henvise folk til undersøgelsen websted for at tilmelde dig. Hvis nogen du henviser skilte op, kan du få en kontant bonus, procentdel, eller punkter, der kan indløses til kontanter eller præmier. Denne mulighed kan skabe en stor anden indkomst stream, hvis du er fremme det korrekt, og du vælger et websted, der tilbyder en god henvisning bonus. Nogle undersøgelse websteder kan endda tilbyde hjælp til at oprette en affiliate sælger sted ved at tilbyde dig gratis bannere, annoncer, tekst links og råd til, hvordan du får flest penge.

Undersøgelser for Cash

Forskning viser, at kontanter trækker folk til at tage undersøgelser mere end nogen anden tilskyndelse. Cash opvejer selv online og papir gavekort, som er de samme som kontant væsentlige. Men der er få legitime syn selskaber, der betaler lige penge, hver gang du tager en undersøgelse. De fleste virksomheder betaler kun kontanter, hvis undersøgelsen tager over 15-20 minutter. Hvis det er en mindre, 5-10 minutters undersøgelse, vil en række andre muligheder på præmier eller merchandise være incitament. Undersøgelser, der betaler kontant er annonceret til at betale mellem $ 2 og $ 200 per undersøgelse. Undersøgelser rettet mod bestemte erhverv eller demografi vil betale mere.