Survey: Gratis Survey Tips

Indbydende Undersøgelser

Selv med junk mail-filtre spam har en måde at sive ind i vores liv. Den spamfilter kan være en ulempe for dem, der er interesserede i at tage gratis online undersøgelser.

Det er svært at have tillid til dem, der har likvideret i din indbakke uanmeldt. Oftere end ikke de viser sig at være svindel. Så hvis du ønsker at tage en legitim undersøgelse vil du nødt til at søge dem. En måde at gøre dette vil selve webstedet, der tilbyder undersøgelsen. Hvis de ikke administrerer undersøgelser på det tidspunkt kan du tilmelde dig det, der kaldes en undersøgelse panel - deres emailing listen. Når noget kommer op, de vil sende dig en e-mail invitation med et link til de gratis online undersøgelser.

Sikker Survey Betalinger

Kom betalt for at gøre online-undersøgelser kan være en Catch-22. På den ene side er det godt at få betalt penge for at give din mening. På den anden side, at få betalt, du måske nødt til at give personlige oplysninger - ligesom et kreditkortnummer eller dit CPR-nummer.

I dette tilfælde kan du bruge en virtuel tegnebog. Dette er en e-konto, du sat op, så undersøgelsen selskaber kan automatisk deponere penge, så kan du overføre den til din bankkonto. Fordelen her er et ekstra lag af sikkerhed. Du behøver ikke at frigive nogen bankkonto eller kreditkort info til undersøgelsen selskaber selv. Paypal er en af ​​de mere populære selskaber.

Men før du logger på udseende over alle betingelserne en online løn selskab sætter. De kan synes ligner en almindelig bank, men ikke på alle områder, så sørg for at du forstår forskellene.

Tilfredshedsundersøgelser Garanteret

En tilfredshedsundersøgelse er spørgeskemaet, der indgives normalt i slutningen af ​​klassen kursus eller hotel ophold. Det vil enten blive givet til dig personligt eller være en online-undersøgelse. Det er normalt er et kort spørgeskema, der måler hvor tilfreds du var med noget. En masse mennesker kan se på dette som spild af tid. Ikke værd at bruge 5 minutter på at udfylde. Nogle mennesker kan ikke være ærlig enten.

Men disse undersøgelser tjener et formål. De kan tilbyde en virksomhed eller institution brug for tilbagemeldinger om, hvordan de kan forbedre deres service, som faktisk vil gavne dig i det lange løb.

Din Secret skal være sikre

En undersøgelse måler en persons personlige tanker, og de er konstrueret til en række forskellige mennesker til at sikre en række forskellige reaktioner. Svarene skal ikke være behæftet, især med undersøgelser, der beskæftiger sig med kontroversielle emner. Det er derfor, markedsundersøgelser selskaber eller institutioner vil sørge undersøgelser behandles fortroligt.

En person med visse udtalelser kan vælge at udtrykke dem på undersøgelsen. Men hvis deres navn blev offentligt det kan medføre et problem. Så hvis du tager en undersøgelse læse det med småt omhyggeligt. Find ud af om dit navn vil blive tilbageholdt fra offentligheden. Kontroller også, om du selv nødt til at inkludere dit navn og personlige oplysninger.