Survey: Fun Survey Tips

Spam kunne være Spionering

Søger undersøgelser er formentlig bedre end undersøgelsen søger dig. Det kan ikke være sådan en god ide at tage en undersøgelse, der blev sendt til din e-mailadresse. Især hvis du ikke tilmelde dig det.

Sommetider hackere kan sende virus denne måde. Disse vira kan ødelægge din harddisk. Plus, kan de også stjæle personlige oplysninger, du har gemt på din computer. Så vær forsigtig, før du klikker. Det er også en god idé at tilføje sikker undersøgelse selskaber til din adressebog, så du ved, hvad der er legit, og hvad der er spam e-mail.

Tag, uden at blive taget

Ved at tage en undersøgelse, laver du en virksomhed en fordel og du kunne få et incitament af en slags. Men det er ikke den anden vej rundt. Hvorfor i alverden ville du nødt til at betale for at tage en undersøgelse? Bedragerne kan gøre op falske grunde, hvorfor du bør, men ikke falde for det. Bare flytte en lang - der er nok fri syn alternativer på nettet.

Go Survey Surfing On Your Time

Undersøgelser kan indgives i en række forskellige måder - telefon, som er skrevet, og selvfølgelig online. Du kunne tage en undersøgelse om et interessant emne, men hvis det bliver administreret af en anden, det kan få frustrerende, især hvis den kører længe. Det er derfor, det er optimalt at tage en undersøgelse online, og du kan tage det i din fritid.

Brand Bonanza

Undersøgelser kan være sjovt på grund af de spørgsmål, og på grund af det selskab, der administrerer undersøgelsen. For eksempel, hvis du elsker pizza, så se at tage en undersøgelse fra din favorit pizza kæde. Det kan være lige noget for dig gyde, fordi:

  • Du kunne have en indvirkning i at hjælpe skabe et nyt produkt
  • Du kan få incitamenter til at tage undersøgelsen (kuponer, konkurrencer, etc.)
  • Du kunne lære mere om din favorit pizza selskab.

Net Fun Undersøgelser

Undersøgelser er et sæt af spørgsmål vedrørende indsamling af data og den vifte af emner for disse undersøgelser er endeløs. Uanset emne, du kan tænke på, chancerne er der er en undersøgelse for det. Nogle undersøgelser er skabt for den akademiske verden samfund, herunder forskningsprojekter, kvantitativ analyse etc. Men hvis du er interesseret i at tage en undersøgelse, der er af den sjove natur Tænd computeren.

Først tjekke din e-mail. Chancerne er de hobetal af spam du får kunne omfatte nogle legitime undersøgelser. Selv ville en lettere vej at gå er at surfe for dem. Brug en søgemaskine. Skriv "undersøgelse" og du vil netto en hel rod af sjove online undersøgelser (og nogle ikke så sjove dem) til at vælge fra.

Kom Personligt

Bare fordi du tager en undersøgelse fra en virksomhed eller levende person, betyder ikke, at de er legit. Det kunne være en undersøgelse fupnummer. Den bedste måde at finde ud af, om dette marked forskning selskab er på op og op er ved type oprettet spørgsmål, de stiller. Ja, mange syn steder kræver nogle personlige info, men det er normalt, så de kan fortælle dig, når andre undersøgelser er blevet frigivet.

Men hvis de begynder at spørge om mere personlige oplysninger som bankkonti og kreditkortoplysninger, skal du være lidt mere forsigtige. I de fleste tilfælde bør der ikke være nogen grund til, at du bør have til at frigive fortrolige ting som dit CPR-nummer.