Surprise Wedding Dances

Surprise Wedding Dances
Surprise gæster med en koreograferet rutine!

En af de hippeste nye tendenser til ramt bryllup receptioner er en koreograferet overraskelse bryllup dans af parret. Selvom den første dans har været en tradition, der normalt indebærer sentimentale sange om kærlighed og romantik, par at blive gift i det nye årtusinde har valgt funky, optimistiske sange og danse til at overraske gæsterne med på deres modtagelse.

Nygift Dancing Goes Viral

YouTube har været en vigtigste faktor i populariteten af ​​overraskelse bryllup danse. Den video deler website giver et sted for gæster og par til at uploade deres koreograferede danse for venner, familie og endda fremmede til at se igen og igen.

Et par, Michelle og John Brubaker, har haft over 10 millioner visninger af deres første dans rutine indstillet til Baby Got Back, efter at det blev uploadet af deres fotograf for kære til at se, hvis de ikke kunne deltage i brylluppet. Faktisk selv parret genoptaget deres dans på The Ellen DeGeneres Show for millioner af seere.

James Derbyshire og Julia Boggio genskabt den sidste dans scene fra filmen Dirty Dancing, indstillet til den tid i mit liv. Den britiske par har haft over fire millioner visninger af deres YouTube-video og masser af presse, der følges, herunder en optræden på BBC morgen show og en overraskelse fra Patrick Swayze på Oprah, hvor de fremviste deres færdigheder.

Talrige andre videoer er blevet uploadet og sendt hele verden gennem fælles og videresendes e-mails. De første danse spænder fra par, gør 1980'erne "robot" bevæger sig at bryde dans til hip-hop blander til de hotteste salsa moves. Gøre deres vej tværs millioner af computerskærme, disse overraskelse bryllup danse viser ingen tegn på at stoppe enhver tid snart.

Opret en overraskelse bryllup Dance

En overraskelse første dans kan være en sjov udfordring for par, der søger at bryde op den traditionelle første dans med noget uventet. Tip til oprettelse af dansen er:

 • Start tidligt, fordi du skal have de bevæger sig ned til dans at være vellykket.
 • Vælg en sang, du både nyde det er også passende til lejligheden. Klassiske party sange, disco hits, rock melodier og moderne hip-hop er alle populære valg.
 • Gør din dans en "split" rutine at skære ned på den tid, du behøver at gøre rutinen. Den første del kan være en traditionel dans til en kærlighedssang, mens den anden del er en sjov rutine.
 • Spørg en betroet ven eller slægtning med dans erfaring til at hjælpe guide dig.
 • Brides med usamarbejdsvillige grooms måske overveje at bede deres fædre til at gøre en overraskelse koreograferet far-datter dans.
 • Vær sikker på din brudekjole er egnet til at gøre alle dine dansetrin; en stram eller ekstremt lav cut kjole kan ikke være det bedste valg.
 • Hold dansen en overraskelse ved at gøre det en "need to know" oplysning.

Par, der er tilbageholdende med at lave deres egen rutine kan altid kopiere bevæger sig fra et andet medie, ala James og Julia. Populære danse kan findes i musikvideoer (Thriller, Hit Me Baby One More Time, Bye Bye Bye) og film som Footloose.

Spotlight shy par kan trække på hjælp fra andre i at gøre deres første dans et hit. Beder brudepige og bedste mand til at være "backup" dansere er en fantastisk måde at dele rampelyset. Hele brude fest kan endda blive en dans besætning med lidt øvelse.

To Venstre fødder? No Problem

Med alle de andre planlægning, der går ind i et bryllup, der kommer op med en koreograferet rutine kan være svært for selv de mest erfarne danser. Heldigvis kan den erfarne tå-snittap og venstre ben katastrofe få hjælp fra instruktører, der er uddannet til at undervise i simple dans rutiner Par i en kort tid.

Surprise Wedding Dances
Øvelse gør mester!

Lessons

De fleste danse vil kræve mindst tre lektioner med instruktør (er), med mange typisk tager fem. Erfaringer kan tage følgende format:

 1. Indledning; dans og sang stil / valg
 2. Instruktøren viser par dansen s / han skabte og bryder den ned i trin
 3. De par afkast efter flere dages praksis at polere rutinen
 4. Ekstra lektion eller lektion med Brudesuite part; instruktør kan sende hjem skriftlig dansetrin til yderligere praksis
 5. Final lektion i kostume (om nødvendigt) og med brude part (hvis denne er involveret)

Udgifterne til koreograferede rutiner vil afhænge af flere faktorer. Geografisk placering, instruktør erfaring, antal lektioner og antallet af mennesker, der er involveret i dansen vil alle faktor i omkostningerne. En gennemsnitlig pris kan variere alt 50 til 150 dollars eller mere for lektioner.

Rock receptionen

For et realistisk kig på, præcis hvad der går ind i at skabe en overraskelse koreograferet bryllup dans, så tjek den nye tv-show på kabelkanal TLC kaldet Rock receptionen. Fremvisning par, der ønsker at overraske deres gæster med en fantastisk rutine, dette show følger dem fra det første møde med dans instruktører til de op-og nedture i praksis til den faktiske dans ved brylluppet.

Hvis du tror, ​​du har hvad det kræver at "rocke din modtagelse," gælder at være på show på tlc.com.Den bedste bryllup dans er en, som du og din ægtefælle have det sjovt gør. Surprise eller ej, enhver bryllup dans, hvor parret er at have en god tid er en, gæsterne vil nyde og huske for evigt.