Surprise Party Invitation Ordlyd

Surprise Party Invitation Ordlyd

Kommer op med søde og kreative formulering en surprise party invitation er en fantastisk måde at lade dine gæster ved partiets detaljer samt at de har brug for at holde hele arrangementet en hemmelighed. I modsætning til at skrive en formel indbydelse, kan du have masser af sjov med din surprise party ordlyd og skræddersy det til at passe partiet og æresgæst.

Surprise Party Invitation Ordlyd Eksempler

Du kan have tonsvis af sjov, når det kommer til kreative invitation formulering for en overraskelse part. Rhymes og vers er perfekte steder at starte med den ordlyd. Husk at tilføje dine specifikke part oplysninger til invitationen, samt specielle ønsker, så alle inviterede vil vide, hvad der forventes af dem.

Prøve 1: Graduation Party

Sarahs eksamen party planer er i gang -

Venner og familie er udklækning en overraskelse at lykønske hende med hendes næste store skridt.

Vi beder dig holde hemmeligheden indtil den store dag!

Part, der afholdes den dato, tid

på Placering.

Beklager kun telefonnummer eller e-mailadresse.

Prøve 2: Anniversary Party

Den Morrison 40th Anniversary part vil være en stor overraskelse!

Markér dato og ikke være sent: Dato, tid, placering

Og sørg for, ærede gæster er ikke desto kloge!

RSVP til Navn på telefonnummer.

Prøve 3: Pensionering Party

Dette er dit hemmelige invitation til en overraskelse pensionering fest!

Lad os vise Anthony, hvor meget han vil blive savnet!

Part vil være på Dato, tid

på Placering.

Beklager kun til e-mail-adresse.

Prøve 4: Går Away Party

Hørte du, at vores ven går bort? Det er kun et par uger, indtil hans store dag!

Lad os sende John afsted på sin rejse ved at riste ham på den store overraskelse bash på Dato, tid.

Beliggenhed

Mød op tidligt, da det er en overraskelse!

Beklager kun telefonnummer eller e-mailadresse.

Prøve 5: enhver lejlighed

Kan du holde på en hemmelighed? Vi planlægger en surprise party til ære for navn på Dato, tid.

Den hemmeligt sted er placering.

Vi håber, du kan gøre det.

RSVP til Navn på telefonnummer eller e-mailadresse.

Hemmelighedsfulde Party Planlægning Tips

Når det kommer til at planlægge en overraskelse part, et af de vigtigste aspekter er de invitationer. Opfordringerne skal formidle til dine gæster ikke blot hvem, hvad, hvornår, hvor og hvorfor af partiet, men fortælle dem at holde alle de planer, en hemmelighed som godt.

  • Sende en invitation kort er ofte smartere end at sende online invitationer, da det er let at uheld videresende beskeden til partiets æresgæst. Faktisk kan du endda dekorere ydersiden af ​​konvolutten med klistermærker eller talemåder at formidle, at budskabet indeni er en vigtig hemmelighed. For eksempel skriver "Shhh" eller "mine læber er forseglet" på tværs af flap kuvert.
  • Hvis du bor med æresgæst, skal du være særligt hemmelighedsfuld om at skrive invitationer ud. Lav planer om at besøge biblioteket, skal du bruge din frokostpause på arbejdet eller bestille dem online med en separat e-mail-adresse, så familiemedlemmet ikke et uheld finde ud af om partiet. Trække på hjælp fra en ven, der vil tage SU'er for dig, så du ikke behøver at forfølge telefonen, mens familiemedlemmet er hjemme.
  • Husk at udfylde den invitation formulering, så gæsterne ankommer mindst en halv time før festen er sat til at begynde. På denne måde vil æresgæst ikke mistanke noget, som han / hun ankommer til festen placering.

Mere Surprise Invitation Ordlyd

Et surprise party er normalt en tema fest, så du kan optage formulering af tema invitationer i din overraskelse invitere. Dette er især nyttigt, hvis surprise party er en pool part en teselskab eller kostumebal.

For at gøre den part planlægning endnu lettere, søge efter gratis printable invitationer, der allerede har ordlyden skrevet til et surprise party. Du vil udfylde de tomme felter for at tilpasse, og så bare sende til printeren til en hurtig og enkel surprise party invitation.

Super Surprise parter

Komponer surprise party invitation formulering, der er sjovt for gæster at læse og får "overraskelse" budskab igennem. Selv hvis du ikke bruger et vers eller særlig sætning, kan du stadig understrege overraskelse del af begivenheden ved at gøre selve ordlyden i en større font eller fed skrift.