Supreme 90 Day Interview

Supreme 90 Day Interview


LoveToKnow hilser fitness-eksperter Michele Collier og John kedelige, skaberne af den øverste 90 Day System. Dette træningsprogram tilbyder en hjemme-baseret, træning af hele kroppen for folk i alle fitness niveauer. Collier og Dull diskutere fordelene ved fitness-systemet, og hvordan du får mest muligt ud af programmet. Derudover vil du finde en hjælpsom revision af programmet efter interviewet.

Om Supreme 90 Day System

Supreme 90 Day System er et fitness-program, der bruger høj intensitet interval træning for at tilvejebringe en kombination af styrketræning, cardio og core øvelser. Programmet kan hjælpe folk med at opbygge styrke, forme deres krop og tabe. Både begyndere og erfarne motionister kan få fordele fra træning. Programmets brug af intervaltræning hjælper folk se løbende resultater i stedet for at ramme den fælles plateau i mange motion rutiner som kroppen tilpasser sig træning.

Personlige trænere Michele Collier og John Dull brugt deres kombinerede erfaring af 20 års konditionstræning for at skabe Supreme 90-programmet. De har designet træningsprogram i en 10-DVD-sæt øvelser featuring personlig træner Tom Holland, MS, der guider folk gennem detaljerede motion demonstrationer og instruktioner. Programmet giver øvelser, der tillader folk at udarbejde en anden del af kroppen i 35 til 45 minutter dagligt i progressiv intensitet over en 90 dages periode. Sættet indeholder en succes diagram og gratis online support for ekstra vejledning og motivation. Systemet opfordrer også sund kost og indeholder en Nutrition Guide til madplaner skrevet af Tosca Reno, New York Times bestseller forfatter til The Eat Clean Diet bogserie.

Supreme 90 Day Interview

Clap pushup demonstration af Michele Collier og Tom Holland

Supreme 90 Interview

Personlige trænere Michele Collier og John Dull skabte Supreme 90 sigte på at gøre motion mere tilgængeligt for alle. Collier og Dull fortælle LTK som Supreme 90 er klinisk bevist til at levere resultater. Det er et organ transformation program til at mindske kropsfedt og øge muskelmassen.

Hvordan programmet fungerer

LTK: Ifølge din hjemmeside, bruger programmet muskel forvirring at fremskynde resultater. Hvad er muskel forvirring og hvordan programmet bruge det?

CD: Kort sagt, er muskel forvirring varierende din træning program ved at ændre de typer af træning du gør hver dag. Med Supreme 90, vil du gøre modstand uddannelse, cardio baseret træning og core condition.

LTK: Systemet tilbyder en kostplan med selvbiografiske forfatter Tosca Reno. Forklar venligst fordelene ved kostplan for fitness mål, og hvilken type kost du anbefale til programmets deltagere.

CD: Vi anbefaler denne kostplan, fordi den indeholder små hyppige måltider i løbet af dagen, som består af en kombination af protein og kulhydrater. Denne kombination hjælper med at holde din energi niveauer op og hjælpemidler i din krops opsving.

LTK: Har du brug for nogen særlig øvelse udstyr, bortset håndvægte og en stabilitet bold til at fuldføre programmet?

CD: Absolut ikke. Det er, hvad der gør dette program så stor. Du behøver ikke nogen særlige eller dyrt træningsudstyr til at fuldføre den.

LTK: Hvilke råd har du til nye Supreme 90 deltagere?

CD: Vi vil råde alle nye deltagere til at tage en før billede og kropsmål, så de vil være i stand til at spore deres resultater.

Supreme 90 Day Interview

Michele Collier demonstrerer håndvægt swing-through

Program Fordele

LTK: Vil programmet også hjælpe personer, der er betydeligt overvægtige forbedre deres kondition?

CD: Ja. Dette program er designet til alle. Du skal blot holde sig til det, og vil ske ændringer.

LTK: Hvad indeholder programmet tilbyde erfarne motion entusiaster?

CD: Nye og spændende træning, der vil udfordre selv den mest erfarne øvelse entusiast. Det udnytter de nuværende protokoller til at øge muskelmassen og mindske kropsfedt.

LTK: Programmet har en dedikeret kun for medlemmer hjemmeside. Hvilken slags fordele giver denne medlemskab tilbyde? Har du nødt til at betale et gebyr for at blive medlem?

CD: Der er ingen gebyrer, der kræves for at blive medlem. Enhver, der køber Supreme 90 kan logge på. Hjemmesiden tilbyder et sted at kommunikere med andre Supreme 90 deltagere. Det omfatter også ernæring og fitness tips samt specialtilbud.

Supreme 90 Day Interview

Dumbbell presse øvelse demonstration

Anmeldelse af Supreme 90

LoveToKnow modtaget en gratis gennemgang kopi af Supreme 90 dages System. Dette program tilbyder en masse vejledning til forbrugeren i form af følgende:

  • En ernæring guide: Den ernæring guide med fitness ekspert Tosca Reno giver en indkøbsliste og måltid planer, der er tilgængelige for de fleste mennesker. Den madplan er ikke stiv og tillader nogle udskiftninger. Du kan spise sunde kulhydrater såsom hele hvede brød. Fødevarerne er grundlæggende og let at finde i købmandsforretninger. Menuerne er nemme at tilberede.
  • Succesen diagram: Succesen diagram guide giver daglige mål for træning, så du ved, hvilke øvelser at gøre.
  • De workout dvd'er: Instruktionerne er klare og lette at forstå.
  • Gratis online support: Alle, der køber programmet får adgang til den gratis online support på den officielle hjemmeside. Dette kan hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål, du har, eller holde dig motiveret ved at tale med andre på programmet.

Indtryk af træning

De øvelser er udfordrende, og begyndere til øvelse vil finde, at de bliver nødt til at lette i programmet. Da dette program er aggressiv, er det let at overtrain hvis du ikke er forsigtig. Du skal bare nødt til at gøre det bedste du kan på din fitness niveau uden overtræning. Det er virkelig vigtigt at ikke overbelaste dig selv i en træning, før du er klar, fordi du risikerer skader. Den gode nyhed er den øvelse kræver ikke dig til at holde op for at få noget ud af det. Ideen er, at du gradvist vil blive stærkere og øge udholdenhed for træning. En nybegynder der lempelse i træning kan stadig få en effektiv træning med disse øvelser.

Instruktionerne for hver øvelse er nemme at forstå og demonstreret på en måde, begyndere kan kopiere. Det set-up af hver træning er motiverende og professionel til at skabe fornemmelsen af ​​at arbejde med en personlig træner eller tage en øvelse klasse.

Programmets øvelse tidsplan gør også tingene interessante fordi fokus skifter dagligt. Det er godt for folk, der let keder med træning. Men hvis du ikke kan lide planlagte træningsrutiner, der er forudindstillet, du ikke kan lide sådan en stiv øvelse tidsplan for 90 dage.

Hviledage er inkluderet i den 90 dage træning tidsplan, hvilket er vigtigt for en sund øvelse plan, især en så streng som denne.

Programmets effektivitet

Supreme 90 Programmet er designet til at kombinere motion med en afbalanceret, sund kost. Korrekturlæseren fandt, at denne kost plan, der anbefaler seks daglige måltider er en god en til at give energi til træning. Det er også en kost, der kan åbne mulighed for vægttab og gør trangen til snack mindre sandsynlig. En person behøver ikke at følge denne særlige kost for at stadig se resultater fra træning, men det hjælper.

Kan nogen få de dramatiske resultater advertized af producenten? Hvis en person følger på 90 dage motionsplan, vil han se nogle forbedring af sin krop, fordi han er at få en betydelig mængde af regelmæssige cardio og styrketræning. Resultaterne hver person ser er individuelle og afhænger sin oprindelige vægt og fitness-niveau ved starten af ​​programmet. Dog bør ingen forvente at blive omdannet til en bodybuilder eller fitness model på blot 90 dage. De smukt skulpturelle organer fitness modeller i workout dvd'er og på pakken dækker tog mere end 90 dage, og denne pakke øvelser til at danne.