Super Bowl Party Invitationer

Super Bowl Party Invitationer
Inviter gæster til din Super Bowl visning fest!

Super Bowl er den største bash af fodboldsæsonen og en stor lejlighed til at samle dine venner til at se det store spil. Sørg for at dine invitationer gøre indtryk på dine gæster og ikke i din pung ved at bruge hurtig og nem printbare dem.

Printable Super Bowl Party Invitationer

Hvis du planlægger en stor bash for dette års Super Bowl, skal du sørge for at sende invitationer ud på forhånd at lade alle vide dine planer. Invitationen ikke kun sætter overordnede part tema, men også advarer gæster, du har en fest, så de kan planlægge i overensstemmelse hermed.

Hvis du har brug for hjælp at hente invitationerne, så tjek disse nyttige tips.


Super Bowl Party Invitationer

Pom-Pom Super Bowl Invitation


Super Bowl Party Invitationer

Fodboldbane Super Bowl Invitation


Super Bowl Party Invitationer

Fodbolde og Streamers Super Bowl Invitation


Super Bowl Party Invitationer

Fodbold Party Drinks Super Bowl Invitation

Brug svær karton for de bedste resultater. Tilpas invitationen til den særlige års hold ved at tilføje team-specifikke klistermærker til rammebeløbet og bagsiden af ​​invitere.

Super Bowl Invitation Detaljer

Enkelte specielle detaljer vil skulle lægges til det store spil fodbold fest invitation. Udskriv eller hånd skrive følgende på bagsiden af ​​invitationer:

  • Hvis gæsterne skulle klæde sig i team farver
  • Om parten har potluck
  • Hvis alkoholiske drikke vil blive serveret, eller hvis gæsterne skal medbringe deres egen (så gæsterne kan planlægge en udpeget chauffør)
  • Hvis den part, er et åbent hus / komme og gå format
  • Hvilke yderligere aktiviteter er planlagt for dem, der ikke er store fodboldfans (hvis nogen)

Hvis du planlægger en trivia contest eller have en særlig spil under Super Bowl, nævne det på invitationen. Denne måde, gæsterne ved, det er vigtigt at vise op til tiden for game-play.

Fabulous Fodbold Invitationer

En stor Super Bowl fest starter med en stor invitation. Få dine venner og familie til den store fest og store spil ved at sende festlige invitationer et par uger i forvejen.