Super Bowl Party Games

Super Bowl Party Games

Selvom spillet er den store attraktion på en Super Bowl fest, vil spil hjælpe med at holde gæsterne underholdt og få latteren går på din fest. Vælg enkle, sjove spil, der appellerer til gæster i alle aldre, og dit parti vil helt sikkert blive en af ​​de bedste Super Bowl parterne endnu.

Super Bowl Party spil for voksne

En vellykket Super Bowl fest handler om at have det sjovt med venner og familie. Planlægning Super Bowl hjem partyspil involverer alle i aktion, selv dem, der ikke kender en aflytning fra en første down.

Venlige Indsatser

Venner og familie vil ofte satse på det samlede resultat af spillet. Men du kan også planlægge en række sjove indsatser og gætte spil. I stedet for at satse penge, tilbyde præmier til dem, der gætter rigtigt. For spilrelaterede ideer, kan du bede gæsterne til at gætte:

 • Første hold eller spiller til at score
 • Score på halv tid
 • Final score
 • Antal touchdowns
 • Antal field goals og sanktioner

Men reklamer er lige så meget en del af en Super Bowl visning parti som selve spillet. For at tilføje nogle sort til dine indsatser eller at formilde ikke-fodboldfans, tage væddemål på:

 • Antal reklamer
 • Antal reklamer featuring øl
 • Mest populære kommercielle

Hvis din fest er fyldt med nære venner eller familie, kan du også have det sjovt at gøre gæt om dine partifæller gæster. Men sørg for, at ingen af ​​spillene er smålige. Nogle ideer kan nævnes:

 • Første person, til at juble
 • Første person til at råbe på en dommer
 • Første person at gå tilbage til sekunder

Super Bowl Trivia

Opret en liste over trivia spørgsmål. Spørgsmål kan være om Super Bowl historie, de seneste spil, de to hold står over for fra og endda trivia om holdenes placeringer. Du kan selv ønsker at inkludere berømte reklamer i blandingen. Hvis et af holdene i dette års konkurrence er hjemmeholdet, kan du fokusere dine spørgsmål i franchisen. Du kan passere ud et ark med spørgsmål til gæster til at udfylde hele aftenen, eller du kan stille et par trivia spørgsmål i pauser i spillet. Danner små teams kan tilføje sjovt til spillet, ud over at holde ikke-sports fanatikere fra at føle sig udenfor.

Sig det ikke

Super Bowl Party Games

Dette spil er spillet i hele partiet og kan resultere i nogle morsomme øjeblikke for gæsterne. Hver person har brug for en fløjte på en nøglesnor til at bære under festen. Et eller to ord er udpeget som off-grænser. Vælg ord, dine gæster vil have en tendens til at sige en masse i løbet af spillet, såsom fodbold, touchdown eller score. Hvis nogen siger det forbudte ord, den person, der fanger ham tager hans fløjte. Spil spillet hele natten, at tildele en pris til den person med flest fløjter i slutningen af ​​partiet.

Super Bowl Games for Kids

Er der børn på din Super Bowl fest gæstelisten? Planlæg nogle særlige spil for dem. De voksne kan nyde de spil så godt.

Fodbold varm kartoffel

En skum fodbold tilføjer et tema-venlig twist til dette klassiske spil. Spillerne danner en cirkel med en person med et skum fodbold. Fodbolden er gået rundt i cirklen, mens musikken spiller. Når musikken stopper, den person, der fodbold er ude af spillet. Dette fortsætter, indtil kun én person tilbage. En anden mulighed er at bruge Super Bowl reklamer som timeren i stedet for musik. Den person, der holder fodbold i slutningen af ​​hver enkelt kommerciel er ude af spillet.

Fodbold Bingo

Tilføjelse fodbold symboler eller ord til en traditionel bingo bord giver et sjovt spil for gæster i alle aldre. Hvis børnene til festen er unge, at holde fast i fodbold symboler gøre spillet lettere. Gør masser af ekstra Bingo boards, så gæsterne kan rotere dem som ønsket. Peanuts eller saltkringler gøre en sjov og velsmagende markør for spilleplader.

Sjov for alle aldre

Hvis dit parti vil omfatte børn og teenagere, vil Super Bowl partyspil være endnu mere vigtigt for at holde dem interesseret. Disse spil er sikker på at blive et hit med alle.

Heppekonkurrence

En venlig heppekonkurrence sætter gæsterne mod hinanden i en kamp af holdånd. Hvis gruppen er delt på midten, når det kommer til en favorit hold i spillet, skal du bruge kløft til din fordel. Udfordre hvert hold til at skabe en juble komplet med handlinger. Hjemmelavet pom poms hjælp af streamers og tape tilføje en sjov twist til konkurrencen. Efter hver gruppe udfører sin juble, finde en vinder baseret på kreativitet og generel sjov.

Fodbold Charades eller Pictionary

Opret en liste over Super Bowl ord, fodbold begreber og ord relateret til fest for gæsterne til at handle ud. For eksempel, hvis New Orleans Saints spiller i Super Bowl, kan du medtage Fastelavn eller Bourbon Street på listen. Skræddersy ordene til en alder af dem, der spiller. Børn kan tegne fodbolde, stadioner og trøjer, mens de voksne kan være i stand til at kommunikere mere komplekse fodbold vilkår.

Fodbold Toss

Super Bowl Party Games

Køb blødt skum fodbolde til indendørs brug, eller hvis vejret tillader det, hoved uden for under pausen for en sjov konkurrence. Du kan uddele priser til:

 • Hvem kan kaste fodbold den længste distance
 • der kan kaste bolden gennem en hula hoop eller dæk flest gange ud af 10

Videospil

Hvis du har flere tv-apparater, der er nedsat et videospil plads til dem, der er mere interesseret i interaktive sport. Wii Sports kan være sjovt for alle aldre, og fodboldfans elsker at spille den nyeste version af Madden NFL. Voksne kan skiftes tilsyn i lokalet, eller en frivillig, der ikke er interesseret i det store spil kan tage ansvaret for at koordinere turneringer og Kontroller alle har en chance for at spille.

Holde det interessant

Uanset hvilke spil du vælger at spille, er de sikker på at tilføje til det sjove ved din næste Super Bowl fest. Spil fungere godt som en opvarmning før Super Bowl begynder eller i pauser i fodboldkamp. Tilføje et par spil til din Super Bowl bash er sikker på at holde festen interessant for alle involverede.