Super Bowl Madness: The Indianapolis Colts vs New Orleans Saints

Mark dine kalendere, fordi 7 Februar 2010 vil markere begyndelsen på den berygtede Super Bowl! Kom ud veggies og dip, men sørg for at holde en fane på antal øl, du tøffer tilbage! Som vi alle ved, kan det fulde dages arrangement let føre til uønskede pounds.

Super Bowl vil blive afholdt i Miami i år på Dolphin Stadium. Kick off starter kl 6:30 Eastern Time. Efter en enorm semifinale kamp mellem Indianapolis Colts og New York Jets, og New Orleans Saints og Minnesota Vikings, Colts og de hellige tilkæmpet sig en plads i finalen.

Både Colts og de hellige har top-rangerede fodboldspillere, nogle, der allerede har vundet en Super Bowl ring i fortiden, og nogle, der er kløe at vinde deres første. Med starter kvartal backs Peyton Manning i Colts, og Drew Brees af de hellige, er vi forpligtet til at se nogle alle omkring store fodbold. Og hvad med de rookies? Austin Collie fra Colts har fantastiske hastighed og naturligvis ingen syne for sår øjne; og Darren Sharper fra de hellige er en kugle-Hawking sikkerhed maskine. Det vil være en løbende kamp mellem erfaring og hastighed. Selvom spillerne fra Colts har haft meget mere Super Bowl erfaring, de hellige har en af ​​de hurtigste lovovertrædelser i NFL. Men Colts har også en defensiv linje, stole mere på hastighed end størrelse, så kampen mellem disse 2 hold skulle være legendarisk.

Den halve tid show for Super Bowl vil overskrift den legendariske rockband The Who, efterfulgt af en række andre store præstationer. Eksponeringen for en halv gang show præstation er enestående, og med over 151 mio seere fra sidste år, er dette nummer forventes at stige med over 230 lande udsendes på verdensplan.

Super Bowl for Geeks Guide er en anden populær funktion i Super Bowl. Det er for dem, der bliver tunet ind udelukkende til sjov, uhyrlige reklamer, der er tv-transmitteret i hele spillet. CBS har allerede bebudet, at de solgte ud al den plads, de havde for annoncører, så du kan garanteres at blive underholdt ikke blot af det store spil, men af ​​alle de reklamer så godt.