Sundhedsmæssige fordele af Whole Grain

Realiseringen fuldkornsprodukter en del af din daglige kost er en god start på førende et hjerte sund livsstil. Du kender kornene youâ € ™ re spise er af hel værdi, hvis de er kompromitteret af tre bestemte ting - kim, endosperm og klid. Kort sagt, er korn betragtes hele, når de arenâ € ™ t frataget deres næringsværdi, ligesom hvidt brød og ris. Ligesom frugt og grøntsager, fuldkorn indeholder en høj koncentration af antioxidanter for at hjælpe med at holde din krop stærk og sund. I virkeligheden er der antioxidanter findes i fuldkorn, der ikke findes i nogen frugter og grøntsager.

Andre fordele ved at spise korn, som ikke er frataget er de talrige vitaminer der findes i dem, såsom vitamin B, jern, og fiber. De giver også beskyttelse mod hjertesygdomme ved at hjælpe til at sænke dit kolesteroltal og dit blodtryk. Og på grund af den høje koncentration af antioxidanter findes i kornene, kan de selv være med til at beskytte dig mod visse kræftformer. Desuden kan spise en kost, der er rig på fuldkornsprodukter bidrage til at regulere blodsukkeret.

Fuldkorn indtagelse Anbefalinger

USDA anbefaler, at voksne får ikke mindre end tre portioner af fuldkornsprodukter om dagen for optimale sundhedsmæssige fordele og for at medvirke til at reducere din risiko for sygdom, kræft og hjertesygdomme. Men spise så lidt som en tjener om dagen ikke tilbyde nogle af de samme sundhedsmæssige fordele. Whatâ € ™ s mere er, at spise en kost, der er rig på fuldkorn sammen med regelmæssig motion kan hjælpe dig med at tabe sig og holde det ud for god.

At skifte

Selv om det kan være svært at skifte til en fuldkorn kost på én gang, er der ting, du kan tage for at indarbejde korn i din kost uden at ofre smag. For eksempel kan du overveje at udskifte halvdelen af ​​din hvide mel til fuldkornsmel i ting som boller, brød, pandekager, pizza dej og cookies. Du kan også bruge hele hvede pasta, når de foretager spaghetti, eller bland hvid og brune ris sammen til en røre FRJ. Andre valgmuligheder omfatter hjælp havregryn i cookie og kage opskrifter eller tilføje vilde ris og byg til dine supper.

Fødevarer du allerede kender

Nogle fødevarer, der er højt fuldkorn er sikkert allerede på din liste over ofte spist fødevarer, såsom popcorn. Dette er vigtigt, fordi en nem måde at indarbejde denne hjerte sund mad i din kost på en regelmæssig basis er at styrke det, du allerede elsker at spise. Så i stedet for at have is til dessert, overveje overbrusning nogle kanel og sukker på din popcorn for en sød behandler. Du kan endda tænke på at gøre en hjemmelavet apple pie ved hjælp havregryn som skorpen, eller bagning chokolade chip boller lavet med æblemos og hele rug.