Sundhed / Medicinsk Problemer ingen ønsker at modtage som en Holiday Gift

1. borborygmi - Tummy lyder. Ligesom det eller ej, vil næsten everyoneâ € ™ s mave knurre eller gurgle på lejlighed, nogle oftere end andre, nogle mere højlydt end andre. Som regel er sådanne lyde er forårsaget af det menneskelige fordøjelsessystem proces, hvor maden drives gennem fordøjelsessystemet via en række muskulære og tarm sammentrækninger. På den anden side kan dette generelt uønsket symfoni af mave lyde forekomme når som helst - om maven er fuld.

2. Hyperhidrosis - Overaktiv svedkirtlerne. Selv om næsten alle mennesker sveder, hvornår, hvor og hvor meget kan variere fra person til person. Desværre kan overdreven svedende føre, i nogle tilfælde, at en unormal ændring i kropslugt. Oftere end ikke, kan visse skridt iværksættes for at hjælpe med at forhindre en sådan uønsket angreb på Pública € ™ s lugtesans, herunder badning regelmæssigt, iført rent tøj, hjælp antiperspiranter, og undgå fødevarer med stærke lugte (f.eks, hvidløg, løg) .

3. Opstød - Bøvs eller bøvsen. I virkeligheden, bøvsen og bøvsen er naturlige menneskelige forhold. Det er normalt, for eksempel, for en person at "frigive luft" 6 til 20 gange om dagen, en handling, der lejlighedsvis kan være pinligt eller irriterende. Personer, der ønsker at reducere antallet af gange, som de bøvse eller bøvs kan hjælpe sig selv i denne henseende ved at se, hvad de spiser eller drikker.

4. Bromhidrosis - Foot lugt. Stanken, at nogle gange påvirker menneskelige fødder er typisk resultatet af sved og bakterier, der er fanget inde af lukkede toe sko. Som sådan kan en masse af trin hjælpe med at forhindre forekomsten af ​​mund lugt, herunder vask fødderne regelmæssigt, iført sko lavet af åndbart materiale, iført sokker, der passer og er lavet af 100% bomuld og ændre dem regelmæssigt, og brug mund pulver.

5. Dårlig ånde - Dårlig ånde. Omfanget af ubehagelige lugte, der ledsager ånde nogle personer tendens til at variere, afhængigt af kilden eller den underliggende årsag til dårlig ånde. Selv om en kronisk årsag til dårlig ånde er dårlig mundhygiejne, en række andre faktorer også kan føre til denne modbydelige tilstand, herunder paradentose tandkødssygdomme, næseflåd, og mundtørhed. Blandt de aktiviteter, der kan hjælpe med at forhindre dårlig ånde er bedre mundhygiejne (børstning, tandtråd og mundskyl), undgå visse fødevarer, og målrettede tandbehandlinger.

6. Hypertrikose - Unormal hår tæthed og længde. Personer med anden etnisk baggrund, alder og køn ofte udviser væsentlige forskelle i hårvækst mønstre på deres krop. Hvad er normalt for en person kan anses for at være unormalt for en anden. På den anden side kan eksistensen af ​​overdreven kropsbehåring være både pinligt og bekymrende for personer, der mener, det skæmmer deres udseende.

7. Gingivitis - betændelse i tandkødet. Et tidligt tidspunkt i en mere alvorlig form for gummi sygdom (parodontitis), er gingivitis præget af røde og hævede gummer, der ofte bløder når tænderne bliver børstet. Hvis venstre ubehandlet, kan denne betingelse føre til tyggegummi-infektion, og i mere alvorlige tilfælde, tab af tænder. Den primære årsag til gingivitis er dårlig mundhygiejne.

8. Dysuri - Smertefuld vandladning. En ret almindelig problem, oplever smerter ved vandladning kan mærkes enten højre på det punkt urinen forlader kroppen eller inde i kroppen (bag skambenet eller i blæren eller prostata). Oftere end ikke, smertefuld vandladning forårsaget af en urinvejsinfektion (især hos kvinder) eller ved urethritis og visse betingelser af prostata (hos mænd). Den form for behandling for dette problem afhænger af, hvad der er årsag til smerter.

9. Paronychia - Nail infektion. De mest almindelige symptomer på dette problem er hævelse, rødme, ophobning af pus under huden (dvs. har en byld dannet), og ømhed og smerter ved berøring. Som regel er en paronychia forårsaget enten af ​​bakterier ind i huden omkring et søm, der er blevet beskadiget af traumer eller svamp.

10. bylder - en hudinfektion involverer en hel hårsækken og tilgrænsende hud væv, også kendt som en byld. Fra en hårsækken eller olie kirtel, en byld indledningsvis indebærer huden vender rød i området af infektionen. Efterfølgende kan det føles lidt ligesom en cyste eller en vandfyldt klump. Som regel egenomsorg behandling af bylder indebærer at anvende en varm komprimere til dem og derefter iblødsætning dem i varmt vand. Når kog begynder at løbe, skal det vaskes med en antibakteriel sæbe. Hvis kog doesnâ € ™ t helbrede, bør en læge konsulteres.

James A. Peterson, Ph.D., FACSM, er en freelance skribent og konsulent i sport medicin. Fra 1990 til 1995, Dr. Peterson var direktør for sports medicin med StairMaster. Indtil da var han professor i fysisk uddannelse på USA Military Academy.


Copyright 2010 af American College of Sports Medicine.