Sunde vaner Opret en Happy Life

Nogle mennesker er sjældent syge, og de ser glade hele tiden. Kender du folk som det? Er de irriterende du bare ved at vise op til at arbejde og ser ligesom de nyder det?

Sunde vaner Opret en Happy Life

Du kan have denne type af livssyn, også! Du kan lave simple ændringer i dag, og forhåbentlig med den tid, du er færdig med at læse denne artikel, vil det ikke virke umuligt at blive en sund, glad person.

Overvej først, hvad der giver dig energi, hvad der gør dig få ophidset som et lille barn? Skriv det ned og beslutte, hvordan du kan gøre mere af dette i din nuværende livsstil. Liste fire flere aktiviteter eller vaner, der gør du føler dig sund og levende. Skriv dem ned også. Post denne liste på tre steder, du hyppige hverdagen i dit hus. Kig og denne liste hverdag og handle på listen. Du vil hurtigt finde dig selv lidt gladere og klogere for det. Virkelig!

For det andet, liste mindst 5 energi dræne aktiviteter eller vaner, der virkelig zappe din energi. For eksempel, vil du virkelig nødt til at gå til alle disse møder? Lav en prioritet på, hvilke der er absolut nødvendigt og deltage i disse møder. Er det ud til, at du udfylder din kalender med "at gøre" ting, bare for at sige, at du laver dem? Det i sig selv er dræning og du skal holde op med at tage et kig og sige, hvorfor jeg gør det? Allerede næste skridt er at tage denne liste og erstatte det med noget, der vil inspirere dig til at gøre mere for dig selv. Og det kunne være lige ved at gøre ingenting. Hvor er det skrevet, at vi skal være optaget hele tiden? Vi har ikke give os selv tid til at genoplade vores batterier til arbejde eller play-- det er sundt at tage tid for dig selv, slappe af lidt, grine lidt eller bare have lidt fred. Efter tilstrækkelig hvile, vil du finde du er helt energi opkræves for enhver opgave, som du gerne vil udfylde for den næste dag.

Når du har foretaget disse små ændringer, her er en liste for dig at læse. Prøv lidt, lave små ændringer i dit liv, og du kan finde dig selv en glad, sund person. Folk vil begynde at spørge, hvad har du gjort sidst, og du kan fortælle dem:

  • Spis sundt at spise en bred vifte af frugt, grøntsager og fuldkorn hver dag.
  • Limit fødevarer og drikkevarer højt indhold af kalorier, sukker, salt, fedt og alkohol.
  • Spis en afbalanceret kost for at hjælpe med at holde en sund vægt.
  • Være aktiv i mindst 2 ½ timer om ugen. Omfatte aktiviteter, som øger din vejrtrækning og puls, og det styrker dine muskler.
  • Hjælp børn og teenagere være aktiv i mindst 1 time om dagen. Omfatte aktiviteter, som øger deres vejrtrækning og puls, og at styrke deres muskler og knogler.
  • Administrer stress-balance mellem arbejde, hjem og leg.
  • Vask hænder til at stoppe spredningen af ​​bakterier.
  • Undgå rygning og vejrtrækning andre menneskers røg.
  • Byg sikre og sunde relationer med familie og venner.
  • Stay positive og tage tid til at slappe af.

Referencer: Centers of Disease Control og Forebyggelse, Kontoret for kvinders sundhed. [email protected]