Sunde stedfortrædere for Ranch Dressing

Ranch dressing er et populært produkt, der ikke kun anvendes til salater - det er også almindeligt serveres med grøntsager eller endda kiks og brød. Mens ranch dressing er en velsmagende behandler, er det også fyldt med fedt, kalorier og natrium. Næste gang du overvejer at hælde en skål af ranch dressing, overveje den effekt det kan have på dit helbred. Anvendelsen af ​​ranch dressing kan bidrage til fedme, hjertesygdomme og endda nogle kræftformer. Nedenfor er to store alternativer til ranch dressing, der er så sundt som de er lækre. Prøv disse velsmagende opskrifter ud i dag!

Hummus

Hummus er traditionelt lavet med enten garbanzo eller pinto bønner, som begge er sunde kilder til protein. Desuden er bønnerne findes i hummus sammensat af komplekse kulhydrater, som er langsomme fordøje. Langsom fordøje protein forbliver i maven i en lang periode, hvilket forhindrer følelser af sult og hjælpe med at stoppe dig fra overspisning på fremtidige måltider.

Desuden, mens hummus indeholder nogle fedt, er det typisk enkeltumættet fedt, som faktisk har vist sig at være effektiv i behandlingen af ​​visse kroniske tilstande, herunder hjerte-kar-sygdom, slagtilfælde, og endda nogle kræftformer. Hummus har en mild smag og det fungerer godt med forskellige grøntsager. Desuden kan det også anvendes som dip! Når du køber hummus, forsøge at få den i sin mest naturlige form. Det betyder, at hummus skal være fri for tilsat salt eller konserveringsmidler, som kan føre til hypertension og oppustethed. Endelig hummus fås i mange forskellige varianter, lige fra soltørret tomat hvidløg og urter. Du er garanteret at finde en sort, der passer dine smagsløg!

Soy med Ranch Krydderier

Mens soja traditionelt serveres som et alternativ til kød eller kødprodukter, når forberedt ordentligt det kan også erstatte ranch dressing. Soja er et godt alternativ til ranch dressing på grund af dens sundhedsmæssige fordele - det er en af ​​de rigeste former for kosten protein, som giver mere protein end selv nogle udskæringer af oksekød, kylling og fisk. Derudover, i modsætning til kød proteinkilder, soja indeholder kun begrænsede mængder af fedt, hvilket gør det et hjerte sund mad. Endelig huske, at soja har lidt til ingen smag, og derfor egner sig til at blive anvendt i en række forskellige måder.

Når man ser for en ranch dressing udskiftning, skal du vælge en af ​​de mindre faste typer soja - og vær opmærksom på, at du kan finde den i en række forskellige teksturer, der spænder fra mellemstore firma til ekstra-firma. Dræn soja, og læg den i en stor skål. Hæld en pakke ranch krydderier, som du typisk kan finde i krydderiet del af købmand. Vælg en pakke ranch krydderier, der er fedtfattig, kalorier, og tilføjede natrium for optimale resultater. Grundigt kombinere soja og ranch krydderier, og opbevares i køleskab indtil kølet. Serveres blandingen med grøntsager, brød eller kiks. Dine gæster vil ikke være i stand til at se forskel! Sørg for at placere nogen levnet soja i en lufttæt beholder, og opbevar i køleskabet. Denne dip vil typisk vare omkring en uge.