Sund Thanksgiving Eating for børn

Sund Thanksgiving Eating for børn
Spis godt på Thanksgiving.

Sund Thanksgiving spise for børn behøver ikke at være en udfordring. Med lidt planlægning, kan børnene nyde denne vidunderlige efterår fest og stadig spise godt.

Put Holiday Eating i perspektiv

I løbet af julen, der løber fra Thanksgiving gennem jul og ind i det nye år, alle har tendens til at spise mere, simpelthen på grund af den store mængde og variation af godbidder, der tilbydes. Børn er ingen undtagelse, og de bør være i stand til at nyde særlige fødevarer på denne tid af året, inden for rimelighedens grænser.

Tips til Sund Thanksgiving Eating for børn

Her er nogle forslag til at hjælpe børnene træffe gode valg om de fødevarer, de spiser på helligdage ligesom Thanksgiving:

Gør frugt og veggies Tilgængelig

Når børn bliver sultne, de vil have noget at spise, der kræver lidt prep tid, og frisk frugt og veggies passer regningen meget pænt. Sæt en skål med frugt på køkkenbordet eller bordet og opmuntre børn til at vælge noget fra det på snack tid. En anden mulighed er at holde en skål af cut-up frugt i køleskabet, så alle medlemmer af familien kan nyde det, når de er på udkig efter en snack eller en sund dessert.

Friske grøntsager kan også gøre en stor snack for alle medlemmer af familien. En plade af cut-up veggies med dip eller almindelig yoghurt er noget, børnene vil nyde. Ved at tilbyde sunde valg som disse som en del af Thanksgiving fest, kan børnene spise godt og stadig nyde lejligheden.

Tilbyd en række fødevarer

Under ferie gange, kan din primære fokus være på de store måltider, hvor et antal mennesker samles. Spise et par større måltider i selskab med familie og venner betyder ikke, at du eller dine børn har opgivet tanken om at spise sundt. Du kan stadig vælge at tjene fedtfattig eller fedtfri mejeriprodukter, hele korn brød og korn, og magert kød. Hvis du laver din egen bagning, kan du erstatte en del af det hvide mel efterlyst i opskrifter til hele hvede i stedet.

Lad Kids Hjælp til tilberedning af måltider

Børn er mere tilbøjelige til at være interesseret i at spise heathy fødevarer, når de har fået en chance for at hjælpe i køkkenet, så gør en bemærkning for at medtage dem når det er muligt.

Behandler har deres plads

Det ville være urealistisk at forvente, at dit barn skyr desserter og andre yummy behandler helt. I stedet tillade dit barn at have den slags fødevarer i små portioner opdele en fuld størrelse dessert i en halv eller en tredjedel portion. På den måde kan dit barn få en smag af disse fødevarer uden at overbelaste dem.

Du kan også få dit barn fortælle dig, hvad slags godbidder, de kan lide det bedste og sørg for at tjene dem. Hvis du ved, at din familie vil spise fødevarer med højt sukker og / eller fedt, blot fordi de er tilgængelige, begrænse dem til toppen par eneste valg. Når du ikke tjener disse elementer, skal du sørge for at gemme dem ude af syne. Hvis der er mere nærende valg er let tilgængelige, vil din familie være mere tilbøjelige til at spise dem i stedet for at tage sig tid til at kigge efter andre snacks.

Thanksgiving og feriesæsonen, der følger det er en vidunderlig tid af året. Det er muligt at sikre, at sunde Thanksgiving spise for børn ikke bliver tabt i oplevelsen. Hvis børn lærer fra en ung alder, hvordan man spiser godt på alle tidspunkter af året, vil de trække på disse erfaringer, som de vokser ind i voksenalderen selv. Husk også, at børn er mere tilbøjelige til at efterligne det, de ser snarere end hvad de voksne i deres liv fortælle dem. Sørg for, at du gør sunde valg om mad selv.