Sund Comfort Food Idéer

Når folk tænker på komfort fødevarer, mange overbærende, tunge retter kommer til at tænke. I modsætning til hvad mange tror, ​​kan nogle typiske komfort fødevarer faktisk være nærende. Anført nedenfor er nogle fødevarer, der vil fylde dig op og hjælpe dig med at overholde dine mål.

Sund Comfort Food Idéer

1. Crock-Pot Meals

Når det kommer til madlavning sunde komfort fødevarer, din Crock-Pot er dit hemmelige våben. Crock-Pots (og alle langsom-komfurer) låse i fugt, en vigtig del af komfort fødevarer. Brug af slow-komfur kunne ikke være nemmere. Smid alt i og timer senere du har fået en lækker, hjemmelavet måltid. Go-to ingredienser omfatter magert kød, bønner, grøntsager, urter og krydderier. Prøv at lave veggie-pakket supper, slow-stegt kylling eller magert oksekød, kalkun sjusket Joes eller kalkun frikadeller.

2. Havregryn

Havregryn er en særlig betryggende mad, især i de kolde vintermåneder. Havregryn er utrolig let at lave og packs en ernæring punch. Havregryn er propfyldt med fiber, både opløselige og uopløselige. Forskning har vist, at opløselige fibre i havre sænker LDL (eller "dårlige") kolesterol. Havregryn er en fuldkorn og spise hele korn fødevarer kan sænke din risiko for flere kroniske sygdomme, herunder hjertesygdomme. Havregryn er også en glimrende kilde til vitamin A og B6, jern, thiamin, riboflavin, niacin og folinsyre. Ifølge European Journal of Clinical Nutrition, havregryn rangerer den tredje højeste på mæthed indekset (mæthed er følelsen af ​​oppustethed), outranking fødevarer som oksekød, æg, ost, pasta og brød. Havre er naturligt lavt i kalorier. Prøv at tilføje tørret frugt, nødder, hørfrø, krydderier og mælk at gøre det et godt afrundet måltid.

3. makaroni & ost

Djævelen er i detaljerne her, hvilket betyder, makaroni og ost kan være meget sundt eller meget høj i kalorier og fedt, afhængigt af hvilke ingredienser, du bruger. Brug først hele hvede pasta i stedet for almindelig pasta, som er frataget mange vigtige næringsstoffer (fiber, zink, folinsyre og vitaminer E og B6) under raffineringen. Fiber er afgørende for sundheden, da det fremmer sund tarmfunktion, regulerer blodsukkerniveauet og giver mæthed. Realiseringen ingrediens udskiftninger vil gøre denne klassiske komfort mad nærende samtidig give fantastiske smag. Brug skummetmælk i stedet for sødmælk. Brug fedtreduceret revet ost i stedet for fuldfed ost, eller erstatte halvdelen af ​​den revne ost opskriften kræver med fedtfri hytteost eller flødeost.

4. Mashed kartofler

Kartoffelmos er generelt lavet med masser af smør, sødmælk, fløde, creme fraiche og ost. Dette gør den klassiske komfort skålen højt fedt og kalorier, som ikke er for betryggende når det forårsager din talje til at ekspandere. Faktisk kartofler er ganske nærende - de er lav i kalorier og fyldt med fibre, kalium og vitamin C og B6. Men de fleste af disse sundhedsfremmende næringsstoffer er anbragt i huden af ​​kartoflen, så altid omfatte huden i kartoffelmos opskrift. Prøv også at erstatte halvdelen af ​​kartoflerne med kogt blomkål. Erstat lavere kalorieindhold ingredienser, såsom skummetmælk, fedtfri syrnet fløde og fedtreduceret ost og du skråstreg fedt og kalorier.

Komfort fødevarer behøver ikke at være off-grænser, hvis du ser din vægt. Realiseringen udskiftninger og praktiserende del kontrol vil hjælpe dig med at holde slank mens du stadig nyder dine livretter.