Sund Amning Diet Tips: Hvad der skal undgås / Love

En ordentlig amning kost er afgørende for produktion af nærende modermælk for det nyfødte barn. Med et par enkle tips, kan enhver mor oprette en amning kost plan, der vil holde hende sund, hendes barn godt fodret, og endda hjælpe med post-graviditet vægttab.

Amning Kost: Grundlæggende

Amning kost svarer til kosten foreskrevet for graviditet. Højt kalorieindhold og højt ernæring er de vigtigste faktorer. Kalorieindtag bør være ca. 500 kalorier over niveau som før graviditeten. Mange af disse kalorier bør komme fra protein kilder (ca. 1 gram for hvert pund af moderens krop vægt), og mødre bør fortsætte med at tage prænatale vitaminer.

Højt calcium fødevarer såsom yoghurt, ost og mælk bør også indgå. Ved valg af frugter og grøntsager, er en bred vifte af farver er nødvendigt, og ved valg af kulhydrater, fuldkorn er det bedste valg. Beverage forbrug er også meget vigtig. Enhver amning kost planen bør indeholde masser af vand, mælk og andre nærende drikkevarer. Målet er 3 Potter koffein-fri væsker per dag.

Amning Kost: Påvirker på modermælk

Der er fødevarer, der er kendt for at påvirke modermælken. Nogle af disse fødevarer kan ikke enig med den nyfødte, og de bør undgås eller bør overvåges barnets reaktion for ubehag. Nogle af disse fødevarer er:

  • chokolade
  • krydderier
  • chili
  • citrusfrugter
  • hvidløg
  • gasholdige grøntsager (kål, rosenkål, broccoli)

Fødevarer for at undgå

Der er klare amning fødevarer for at undgå på nogen amning kost planen. Mødre bør ikke indtage urter eller andre kosttilskud uden en læges samtykke. Mors bør også afholde sig fra fisk med høje niveauer af kviksølv. Alkohol naturligvis bør undgås. Mens ikke en "mad," cigaretter bør undgås ved ammende mødre. Cigaretter reducere produktionen modermælken og kan fremkalde opkastning, rastløshed, øget hjertefrekvens, og diarré hos den nyfødte. Vuggedød (SIDS) er også oftere fundet i børn, der har mødre, der ryger.

Amning Kost og Vægttab

Den amning kost er spædet til vægttab. Der er ikke behov for den ammende moder at sænke hendes kalorieindtag mere end de anbefalede 500 kalorier over før graviditeten niveauer (medmindre instrueret af en læge). Den nyfødte indtager ca. 650 kalorier om dagen fra modermælk. Dette skaber 150 kalorie mangel i moderen samtidig opretholde mælkeproduktionen for barnet. Det vigtigste er, at mælkeproduktionen forbliver intakt.

Mødre bør ikke begynde et vægttab plan for de første to måneder af barnets liv. Hvis moderen følger en sund amning kost, vil det mest vægttab opleves i de første 3 til 6 måneder. Målet bør være 1 pund om ugen efter 6 måneder for at bevare sundhed og energi niveauer.

Blid motion kan indføres, og vil ikke have nogen negativ indvirkning på modermælken. Faktisk kvinder, der begynder øvelse, efter den foreslåede postpartum nyttiggørelse tid, oplever større mælkeproduktion så mødre, der ikke udøver. Vægttab medicin eller kosttilskud kan ikke anbefales.