Sun Safety for Kids

Sun Safety for Kids

Hold dine børn sikkert fra farerne ved den varme sommersol med disse tips om sol sikkerhed for børn.

At spille i Sun

Børn elsker at spille udenfor, når vejret er varmt og solen skinner dejligt. Små er uvidende om farerne ved solens stråler på deres hud og ældre børn er ofte for travlt spiller for at lægge mærke til de varme stråler fra solen på deres organer.

Desværre hvert år er mere end to millioner mennesker i USA, der modtager diagnosen hudkræft, og cirka en tredjedel af er diagnosticeret med modermærkekræft. For mange af de mennesker, den skade på deres hud begyndte i deres barndom, da de spillede udenfor uden at beskytte deres hud. Som forældre og omsorgspersoner, er det op til dig at holde dine børn sikkert fra den brændende varme sol og lære dem om sol sikkerhed. Ved at gøre dette, du hjælpe med at holde dem sikkert fra skader forårsaget af solens stråler og reducere chancerne for dem at blive offer for hudkræft i deres senere år.

Sun Safety for Kids

De følgende tips vil hjælpe med at beskytte dine børns hud og øjne mod skader forårsaget af solens UVA og UVB stråler.

 • Den maksimale tid for solens ultraviolette stråler er fra 10:00 til 04:00. Det er den tid, som det værste skader fra solens stråler opstår. Det er bedst at undgå at blive udenfor i løbet af denne tid af dagen så meget som muligt.
 • Sunblocks give mere beskyttelse mod solens ultraviolette stråler end solcreme
 • Før anvende solcreme til et barns hud, foretage visse at barnet er ikke allergisk over for produktet. Gør dette ved at anvende en lille mængde solcreme til et meget lille område af barnets hud. Hvis der er en allergisk reaktion, såsom kløe eller brændende, skal du ikke bruge produktet.
 • Sørg altid for, at du bruger en solcreme, der indeholder både UVA og UVB beskyttelse. Disse produkter er mærket med angivelse af, at de beskytter fra begge typer af solens stråler, UVA og UVB. Hvis solcreme produktmærke læser "bredspektret" det giver også beskyttelse mod både skadelig UVA og UVB stråler.
 • Brug solcremer, der har blåstempling fra Cancer Foundation.
 • Solcreme produkter til børn bør have en solbeskyttelsesfaktor, generelt kaldes en SPF på mindst 30. Jo højere SFP nummer, jo mere beskytter produktet giver.
 • Påfør solcreme til dit barn om 30 minutter før barnet går ud i solen for at give det tid til at blive absorberet. Sørg for at gnide solcreme i alle områder af barnets hud, der er udsat for solen.
 • Genanvende solcreme hver 2 timer.
 • Hvis barnet går i vandet, skal du bruge en solcreme produkt, der er vandtæt eller vandafvisende. Vandtæt solcremer giver cirka 1 time og 20 minutter (80 minutter) for beskyttelse. Vandtæt solbeskyttelsesprodukter yde beskyttelse til ca. 40 minutter.
 • Lys farvet tøj med til at blokere for solens stråler. Et godt valg er en let, bomuld, langærmet skjorte, en hat med en bred skygge og solbriller.
 • Solbriller til børn skal passe godt og har UV-beskyttelse.
 • Selv om dagen er overskyet eller overskyet, solens stråler kommer igennem. Iført solcreme er lige så vigtigt på overskyede og overskyede dage, da det er på en klar solrige dage.

Online Ressourcer til Sun Safety

Følgende hjemmesider giver farvelægning ark, aktiviteter og regneark til at hjælpe dig med at undervise dit barn om sol sikkerhed.

 • Sun sikkerhed farvelægning og aktivitet sider fra Marthas Vineyard Vacation Tips
 • Sun Wise aktivitet bog fra Miljøstyrelsen
 • Farvelægning ark på sommer sikkerhed fra LoveToKnow

Sun Safety for Kids

Det er vigtigt at vide, hvordan du beskytter dine børn mod de farlige stråler fra solen. Ved at følge tips til sol sikkerhed for børn, kan dine børn nyde at spille i den store udendørs på varme sommerdage, og du vil vide, at du gør alt, hvad du behøver at gøre for at holde dem sikkert i solen.